كبري كوهستاني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» با اشاره به نكات ايمني در خصوص سيلندر گاز مايع و و پيكنيك اظهار داشت: هرگز سيلندر را نبايد به طور افقي قرار داد و سيلندر نيز نبايد در زيرپلهها، نزديك درهاي خروجي، زيرزمين يا محل عبور و مرور قرار داده شود و تا حد امكان سيلندر را در بيرون ساختمان بايد قرار داده شود.
وي افزود: در زمان جابهجايي سيلندر از رگلاتور «شير تنظيم فشار» كه روي شير اصلي سيلندر نصب شده است بايد به عنوان دستگيره استفاده نشود.
اين كارشناس امدادي هلالاحمر تصريح كرد: در زمان تعويض سيلندرها دقت شود تا اتصالات خوب محكم باشند و اگر بوي گاز احساس شد با كف صابون محل نشت را پيدا كرده و براي برطرف كردن نشت اقدام شود.
كوهستاني با بيان اينكه هرگز سيلندر گاز را بر روي زمين به صورت غلتان حركت داده نشود زيرا هر لحظه امكان توليد جرقه و انفجار سيلندر وجود خواهد داشت، گفت: سيلندر در معرض تابش نور خورشيد قرار داده نشود و اگر در ساختمان سيلندر قرار داده ميشود حتماً سايبان مناسب براي آن تهيه شود.
وي با اشاره به اينكه مراجعه به مراكز غير مجار شارژ و پر كردن سليندرهاي پيكنيك بسيار خطرناك و فاجعه آفرين است، اظهار داشت: به هيچ عنوان از سيلندرهاي گاز و شيلنگ براي رفع گرفتگي فاضلاب ساختمان استفاده نشود زيرا تراكم گازهاي حاصله انفجار ساختمان و تخريب به دنبال دارد.
كوهستاني افزود: قبل از روشن كردن وسايل گاز سوز هميشه افراد مطمئن شوند شعله پخشكن يا روشنايي پيكنيك روي آن محكم باشد و در نهايت پس از هر شارژ سيلندر پيكنيك نسبت به تعويض واشر آن اقدام شود.
اين كارشناس امدادي هلالاحمر خاطرنشان كرد: توري سوخته شده روشناييها حاوي مواد راديواكتيو هستند كه در اين راستا نبايد هرگز بدون دستكش اين توريها را تعويض كرد.