سلام
من با مايا يك كاركتر انسان ساختم مي خوام اين كاركتر را به اسكلتش bind كنم ولي رنگ لباس و كفش و موي كاركتر به هم ريخت (مثلا رنگ مو ولباسش جابجا ميشه)و كنترل هايي كه براش ساختم ديگه كار نميكنه چكار كنم اين مشكل پيش نياد. با تشكر
سلام
من با مايا يك كاركتر انسان ساختم مي خوام اين كاركتر را به اسكلتش bind كنم ولي رنگ لباس و كفش و موي كاركتر به هم ريخت (مثلا رنگ مو ولباسش جابجا ميشه)و كنترل هايي كه براش ساختم ديگه كار نميكنه چكار كنم اين مشكل پيش نياد. با تشكر
سلام
این چیزی که میگید تا حالا برام پیش نیومده...
من یه کاراکتر انسانو که چن تیکه هم بود , اسکلت ساختم و با بدن skin کردم و مشکلی از نظر تکسچر ها بوجود نیومده...
بهتره که مشکلتونو با عکس بگذارید تا بهتر بشه به سوال جواب داد...
میشه واضیح تر بگین که بتونیم کمکت کنیم
یک سری به این قسمت بزن window / uv textur editor
سلام
بعد از ساختن مدل اول بايد اسكلت را ساخت و با بدن skin كرد يا اينكه اول تكسچر ها را به مدل بدهيم و بعد اسكلت را بسازيم ؟ ترتيبي وجود داره كه من رعايت نكردم و اين مشكل به وجود اومده؟
من دارم دنبال عكسهاي مناسبي مي گردم تا بيشتر تمرين كنم جايي هست كه من چند تا عكس مناسب براي مدلسازي پيدا كنم؟
ممنون از راهنماييتون.
بهتره که شما بعد از ساخت مدل اونو UV کنید و براش Texture بسازید و بعد ریگش کنید..
ولی این 2 تا معقوله ربطی به هم پیدا نمیکنند ..
چون بعضی ها مدلیو میارن و بعد اونو ریگش میکنن و به حالت استاندارد در میارن و بعد UV میکنن..
یه چیزه دیگه هم بگم که حتما بعد از هر کاری که کردی و مطمئن شدی که درسته History پاک کن...
این فکر کنم مشکل از گرافیکت باشه /// گرافیکت پایینه به گمانم .... رندر بگیر ببین همونطریه؟
سلام .
ممنون از راهنمايي همه ي اساتيد.
سرعت رندر پايينه . حالا از كجا ميتونم چند تا عكس بدرد بخور پيدا كنم تا باهاش بيشتر تمرين كنم ميخوام مدلسازيم بهتر بشه ؟
كسي چند تا تصوير داره به ايميل من بفرسته؟
منظورت از تصویر بلوبرت هستش دیگه نه ؟
خوب اگه این باشه توی گوگل هر بلوپرنتی خواستی نام وبعدش بلوپرنت بنویس پیداش میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)