سلام میخواستم دوستان منو راهنمایی کنن کدوم کشور خارجی که ترجیحا آسیایی نباشه میشه رفت توش تحصیل کرد که کم هزینه باشه و بعد بشه اقامت دائم هم گرفت؟
سلام میخواستم دوستان منو راهنمایی کنن کدوم کشور خارجی که ترجیحا آسیایی نباشه میشه رفت توش تحصیل کرد که کم هزینه باشه و بعد بشه اقامت دائم هم گرفت؟
فکر نکنم کم هزینه جایی باشه
پناهنده شو فقط تحصیلتو نمی دونم چه کار کنی
اگه كسي يه بيماري مسري مثل ايدز يا هپاتيت داشته باشه ميتونه به صورت قانوني از كشور خارج بشه؟تحصیل در خارج واقامت دائم گرفتن
کانادا ولی خوب هزینه میخواد
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
اگه مشکلی بود تو گذرنامه مینوشتن...
فکر نمیکنم
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
الان اکثرا میرن هندوستان و مالزی
اخه من از كسايي كه رفتن شنيدم ميگن يه چند روزي قرنطينه ميكنن و چندتا آزمايش ميگيرناگه مشکلی بود تو گذرنامه مینوشتن...
فکر نمیکنم
از کجا باید پرسید؟
سفارت اون کشور یا پلیس به علاوه 10؟
یادمه شنیده بودم که تحصیل توی سوئد و نروژ رایگانه . البته الان سوئد دیگه نیست .
نروژ اکثر دانشگاه هاش رایگان یا خیلی ارزونه ، البته شرایطی داره مثل داشتن مدرک مرتبط با رشته ای میخواین اونجا بخونین و مدرک زبان معتبر و ... در ضمن باید هزینه زندگی تو اون کشور رو هم در نظر بگیرین .
كسي نبود بتونه راهنمايي كنه؟اگه كسي يه بيماري مسري مثل ايدز يا هپاتيت داشته باشه ميتونه به صورت قانوني از كشور خارج بشه؟
میدونم ......ولی فکر کنم پناهندگی برای من که یک زنم راحت نباشهفکر نکنم کم هزینه جایی باشه
پناهنده شو فقط تحصیلتو نمی دونم چه کار کنی
جدي نروژ براي اتباع خارجي تحصيلات رايگان مي ذاره ؟ چه خوب !یادمه شنیده بودم که تحصیل توی سوئد و نروژ رایگانه . البته الان سوئد دیگه نیست .
نروژ اکثر دانشگاه هاش رایگان یا خیلی ارزونه ، البته شرایطی داره مثل داشتن مدرک مرتبط با رشته ای میخواین اونجا بخونین و مدرک زبان معتبر و ... در ضمن باید هزینه زندگی تو اون کشور رو هم در نظر بگیرین .
هزينه ي زندگي اونجا چطوره ؟ امكان كارش چطوره اجازه كار مي دن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)