تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: نفرستادن ایمیل

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض نفرستادن ایمیل

سلام دوستان، من چند وقتیه هر کاری میکنم نمیتونم ایمیل بفرستم حتی آنتی ویروسمو هم یبار خاموش کردم ولی بازم نمیره هم توی یاهو و هم توی جی میل با چند تا آیدی مختلف و چند سیستم متفاوت امتحان کردم ، تا ایمیل رو میفرستم درجا یه ایمیل بهم میاد Undelivery Message یا Failure to Send که میگه ایمیلتون فرستاده نشده و از این چرت و پرتا، در ضمن دوستان چند مگ فایل رو میشه با ایمیل فرستاد؟ ممنون
    Last edited by mansour5550; 22-11-2010 at 13:52.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام دوستان، من چند وقتیه هر کاری میکنم نمیتونم ایمیل بفرستم حتی آنتی ویروسمو هم یبار خاموش کردم ولی بازم نمیره هم توی یاهو و هم توی جی میل با چند تا آیدی مختلف و چند سیستم متفاوت امتحان کردم ، تا ایمیل رو میفرستم درجا یه ایمیل بهم میاد Undelivery Message یا Failure to Send که میگه ایمیلتون فرستاده نشده و از این چرت و پرتا، در ضمن دوستان چند مگ فایل رو میشه با ایمیل فرستاد؟ ممنون

سلام ؛ حدس مي زنم شما دارين اشتباه ايميل مي فرستين..

يا دارين فيلد هاي رو بد پر مي كنين ؛ يه عكس بذارين كه به چه شكل اين كار رو انجام ميدين !

فيلد ها رو هم پر كنين..!

بله شما مي تونين فايل هم سِند كنين ؛ با سرويس ياهو فك كنم 10 تا 15 مگ ميشه..!

3. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    اون پیغام رو زمانی میده که آدرس ایمیلی که دارید وارد میکنید و بهش میفرستید اشتباه هست و اصلا روی دامنه ی سرویس دهنده همچین آدرسی وجود نداره

موفق باشید.

5. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا دستتون درد نکنه که جواب دادین ولی دوست من mmiladd جان گل ناسلامتی الان 10 ساله با کامپیوتر آشنام و رشتم هم نرم افزار هستش اقلا یدونه ایمیل که میتونم بفرستم ولی بازم ممنون که جوابمو دادی ولی میدونین چیه ؟ جالبیش اینه که چند وقت پیش به همین آدرس ایمیل زده بودم و اصلا توی اد لیستم ایمیلش هست نمیدونم والا خودمم موندم اگر اولین بار بود که میخواستم به اون آدرس ایمیل بدم یه چیزی ولی... بازم ممنون از هر دو دوست گرامی
    در ضمن همین الانم فرستادم که دو تا ایمیل برام فرستاد : MAILER-DEAMON@yahoo.com : که عنوانش اینه : failure notice و Postmaster که عنوان این یکی هم : Undeliverable Mail
    Last edited by mansour5550; 22-11-2010 at 23:53.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام..!

يه بار با آيدي خودتون به خودتون ميل بدين..!

به چه سرويس هايي ميل ميدين..؟

موقعه اي كه لود ميشين به Home page خودتون به ميل پيغام خاصي بهتون نميده..؟

اصلا ميل براي شما مياد..؟

اگه مياد يه بار فوروارد كنين و يا ريپلي..

نتيجه رو بگين تا دوستان بهتر كمكتون كنن..

موفق باشين..

8. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .
    اگه تو محیط غیر کلاسیک یاهو هستی و ایمیلی که می فرستی فایلی بهش attach کردی و نامه شما send نمیشه ....
    به شما پیشنهاد می کنم . به محیط کلاسیک سویچ کنید. مشکلتون حل میشه

10. این کاربر از Variable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی دوستان ، من توی محیط کلاسیک هستم و تونستم برای اون یکی آیدیم ایمیل بفرستم و موقع لود شدن هیچ پیغام خاصی نمیده

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

در ضمن همین الانم فرستادم که دو تا ایمیل برام فرستاد : MAILER-DEAMON@yahoo.com : که عنوانش اینه : failure notice و Postmaster که عنوان این یکی هم : Undeliverable Mail
    با سلام
    دوست عزیز همونطور که توی پست قبل گفتم آدرس ایمیلی که داری میفرستی اشتباه هست و وجود نداره توی رنج دامنه ....
    شما میتونی امتحان کنی - یه ایمیل ساختگی و اشتباه دربیار مثلا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و به این ایمیل بزن
    نتیجه رو ببین ...

موفق باشید.

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز همونطور که توی پست قبل گفتم آدرس ایمیلی که داری میفرستی اشتباه هست و وجود نداره توی رنج دامنه ....
    شما میتونی امتحان کنی - یه ایمیل ساختگی و اشتباه دربیار مثلا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و به این ایمیل بزن
    نتیجه رو ببین ...

موفق باشید.
    منظورتون از رنج دامنه چیه ؟ چون من هم این مشکل رو تو محیط غیر کلاسیک داشتم .( نمی دونم شاید بایید نرم افزاری که یاهو میگه رو دانلود کنیم ).. ولی تو محیط کلاسیک میشه ایمیل زد.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

منظورتون از رنج دامنه چیه ؟ چون من هم این مشکل رو تو محیط غیر کلاسیک داشتم .( نمی دونم شاید بایید نرم افزاری که یاهو میگه رو دانلود کنیم ).. ولی تو محیط کلاسیک میشه ایمیل زد.
    با سلام
    مثلا اینکه اون آدرسی که شما وارد میکنید شاید مال gmail.com هست و روی yahoo.com نیست
    یا مثلا یه جایی که بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •