تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با گارانتی اصلی نوکیا!!

داره خودمونی میشه hamid_377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

9 مشکل با گارانتی اصلی نوکیا!!

با سلام خدمت دوستان
    من گوشی ان97 داشتم که جی پی اسش خراب شد!
    میدونستم که مشکل از سخت افزارشه. بعد که بردم نمایندگی تو مشهد فهمیدم تنها 2روز از گارانتیش مونده!
    گوشیو تحویل دادم و رسید گرفتم و بارها پرسیدم که جزو گارانتی محسوب میشه!؟ اونها هم گفتن بله!
    بعد از یک هفته که تو مشهد روش کار کردن فهمیدن سخت افزاریه و کار اونا نیست و فرستادن تهران!
    من باز هم پرسیدم که اگه تهران بفرستید از گارانتیش استفاده میشه؟ اونها هم گفتن بللللله!
    پس از 1 ماه انتظار که گوشی تهران بود گفتن گوشی اومده اما همونجور خراب! بعد گفتم قضیه چیه؟ گفتن شما باید 1 ماه زودتر میاوردید! تهران قبول نکردن و گفتن گارانتی نداره!
    حالا میخوام بدونم این وسط حرف من به جایی میرسه یا نه؟ کجا باید برم شکایت؟ دردمو به کی بگم؟
    منو با یه ان 97 بدون جی پی اس و باز شده چکار کنم؟!
    در ضمن به 23013 هم زنگ زدم و شکایت کردم که هنوز جوابی نیومده!
    لطفا راهنماییم کنید؟

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به نظر من كه الكي سر خودتو درد نيار چون فايده اي نخواهد داشت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

فایده نداره کاری نمیشه کرد بده با پول یک شخص مطمین رفع اشکالش کنه .

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه گارانتی نوکیا فوق العاده بی خاصیته ! توی تهران هم هیچ کاری نمیکنن !
    اگه گارانتی اصلی نوکیا خوب بود تفاوتش با بدون گارانتی 10 تومن نبود ( حدودا )
    انتها گارانتی که دیدم خوب جواب میده مایکروتل هستش !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

باید عرض کنم اگه سرت واسه دردسر میخواره و حوصله شو داری تا ته و تووهشو دربیاری و کلا عاشق این برنامه ها هستی یه کپی از تمام رسیدها بخصوص رسید مشهدت داشته باش برو تهران به آفیس نمایندگی مرکزی خدمات مشتریان نوکیا و با مدیرعامل نوکیا حرف بزن. خوب تمام ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی شامل گارانتی میشه جز نمیدونم باتری وشارژر و احتمالا ال سی دی بقیش جز گارانتی و تعهداتشونه بعد زنهاره کردن و اتمام حجت برو دادسرا شکایت کن و چند ماه الاف شو وحالشو ببر

داره خودمونی میشه hamid_377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

8

باید عرض کنم اگه سرت واسه دردسر میخواره و حوصله شو داری تا ته و تووهشو دربیاری و کلا عاشق این برنامه ها هستی یه کپی از تمام رسیدها بخصوص رسید مشهدت داشته باش برو تهران به آفیس نمایندگی مرکزی خدمات مشتریان نوکیا و با مدیرعامل نوکیا حرف بزن. خوب تمام ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی شامل گارانتی میشه جز نمیدونم باتری وشارژر و احتمالا ال سی دی بقیش جز گارانتی و تعهداتشونه بعد زنهاره کردن و اتمام حجت برو دادسرا شکایت کن و چند ماه الاف شو وحالشو ببر
    نه بابا!!!!!!!
    اینقدم بیکار نیستم!
    گور پدر هرچی گارانتیه! ولی از این به بعد گارنتی برام هیچه و گوشی بی گارانتی میگیرم بهتره! اینجوری دلم خوشه گارانتی نیستو الافم نیستم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نه بابا!!!!!!!
    اینقدم بیکار نیستم!
    گور پدر هرچی گارانتیه! ولی از این به بعد گارنتی برام هیچه و گوشی بی گارانتی میگیرم بهتره! اینجوری دلم خوشه گارانتی نیستو الافم نیستم!
    اینجوریام نیست اگه نوکیا رو با کیبرد فارسی بخای یا تاچ اسکرینها رو با منوفارسی و صفحه کلید مجازی فارسی بخوای مجبوری!!! چون فارسی کردن و دستکاری گوشی منجر به تغییر پروداکت کد خواهد شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •