تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل پخش فرمت در سامسونگ c5550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض مشکل پخش فرمت در سامسونگ c5550

با سلام لطفاً دوستان راهنمايي کنند من حدوداً مرداد ماه مدل c5550 سامسونگ خريدم و به تازگي از همکارم (مدل تلويزويون همکارم lcd سري 6 هست که تير ماه گرفته) فيلم hd گرفتم که اکثراً فرمت mkv هستند مشکلي که من دارم خيلي از فيلمها را در مدل من پخش نمي‌شود ولي همکارم مشکلي ندارد در اين رابطه با سام سرويس هم تماس گرفتم که جواب مناسبي نداده‌اند و الکي پيچوندن. کسي نظري در اين رابطه داره؟
    نرم‌افزار مدل من براي تاريخ 10/6/2010 هستش که تو سايت براي مدل ua40c5000 نگاه کردم به تاريخ 19/10/2010 هست آيا آپديت کردن کمکي مي‌کند يا ثبت کردن dix
    در ضمن من دفترچه هر دو دانلود کردم ساپورت کدينگها عين هم مي‌باشد.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام لطفاً دوستان راهنمايي کنند من حدوداً مرداد ماه مدل c5550 سامسونگ خريدم و به تازگي از همکارم (مدل تلويزويون همکارم lcd سري 6 هست که تير ماه گرفته) فيلم hd گرفتم که اکثراً فرمت mkv هستند مشکلي که من دارم خيلي از فيلمها را در مدل من پخش نمي‌شود ولي همکارم مشکلي ندارد در اين رابطه با سام سرويس هم تماس گرفتم که جواب مناسبي نداده‌اند و الکي پيچوندن. کسي نظري در اين رابطه داره؟
    نرم‌افزار مدل من براي تاريخ 10/6/2010 هستش که تو سايت براي مدل ua40c5000 نگاه کردم به تاريخ 19/10/2010 هست آيا آپديت کردن کمکي مي‌کند يا ثبت کردن dix
    در ضمن من دفترچه هر دو دانلود کردم ساپورت کدينگها عين هم مي‌باشد.
    قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه وکاملا مشابه هم هستند میتونید ا÷دیت کنید فریمور رو شاید مشکلتون حل شد عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من فريمور آپديت کردم همچنين divx را ريجيستر کردم ولي مشکل حل نشد با همکارم هم دوباره چک کردم ولي اون در ديدن فايلها مشکل نداره کسي از دوستان مدل c5550 را نداره و تا بحال به چنين مشکلي برخورد نکرده است؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من فريمور آپديت کردم همچنين divx را ريجيستر کردم ولي مشکل حل نشد با همکارم هم دوباره چک کردم ولي اون در ديدن فايلها مشکل نداره کسي از دوستان مدل c5550 را نداره و تا بحال به چنين مشکلي برخورد نکرده است؟
    -رجيستري دايويكس هم ربطي به اين موضوع نداره
    -شايد شايد در منوي مخفي گزينه مربوط به usb غير فعال شده باشه
    -البته در صورتيكه گارانتي داره حتما بايد پاسخ گو باشند پي گيري كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •