با سلام.ابتدا مشکلم رو میگم و سپس نرم افزاری که به دنبال اون هستم.
یک دوربین دیجیتال سونی دارم که به صورت فول اچ دی فیلمبرداری میکنه و کیفیت فیلمبرداری اون 18000 بیت ریت هست!!!
میتون بگم کیفیت فیلمبرداری این دوربین از تمامی دوربینهای زیر 700 تومن بهتر هست.مگر اینکه فیلمبرداری فول اچ با زیر این قیمت وجود داشته باشه.
مشکل من از این قرار هست :
برای اینکه فیلمهای گرفته شده رو نگهداری کنم سه راه دارم :
1. خود دوربین رو وصل کنم به تلوزیون که این راه اصلا عاقلانه نیست.چون با یک کارت حافظه 8 گیگ تنها 56 دقیقه میشه فیلمبرداری کرد ونهایتا باید فیلم ها رو جایی نگه داشت که همه خانواده به راحتی بتونن تماشا کنن.
2.به دی وی دی تبدیل کنم.
3.به بلوری تبدیل کنم.
راه سوم برای من امکان پذیر نیست.چون در اون صورت باید رایتر بلوری داشته باشم و همچنین پلیر بلوری و همچنین بلوری خام.که به خاطر گران بودن این امکانات قادر به انجام آن نیستم.و باید چند سال صبر کنم که قیمتها متعادل بشن.
یا اینکه میتونم با نرم افزار corel video studio فیلم گرفته شده را به فرمت AVCHD تبدیل کنم و روی دی وی دی رایت کنم(این نرم افزار این قابلیت را داراست)که در این راه میتونم 30 دقیقه را روی یک دی وی دی معمولی رایت کنم.
اما برای پخش کردن باز به بلوری پلیر نیاز دارم.که به خاطر هزینه اون نمیتونم.
تنها راه دوم باقی میماند که در این حالت کیفیت فیلم 3 یا 4 برابر افت خواهد داشت(برای پخش در تلوزیون فول اچ دی)
چون هر نرم افزاری دیدم در بالاترین بیت ریت 9600 برای دی وی دی را داراست ولی در عمل کیفیت بین 8000 تا 9000 در خواهد آمد.و همچنین رزولیشن فیلم که نهایتا 720 در 576 خواهد شد.
به دنبال چه نرم افزاری هستم؟
به دنبال نرم افزاری هستم که فیلم اصلی را که فول اچ دی هست با همون رزولیشن اصلی یعنی 1920 در 1080 و بیت ریت 18000 به فرمت vob تبدیل کنه و پس از تبدیل به صورت اتوماتیک روی دی وی دی رایت کنه.
یا نرم افزاری که رزولیشن را به 720 در 576 تبدیل کنه اما بیت ریت را بشه 18000 قرار داد.نه مثل اغلب نرم افزارها که کیفیتی بین 8000 تا 9000 رو میدن.
نمیدونم چنین نرم افزاری هست یا خیر؟یا اینکه باید سفارش بدم بسازن!!!
من 300 گیگ نرم افزار دارم که در بین اونها شاید حدود 100 نرم افزار کانورت باشه اما جستجو بین اونها و تست کردن و دیدن نتیجه کار ساعت ها و روزها وقت میگیره.
کسی نرم افزاری سراغ داره که نیاز من رو بر طرف کنه؟