تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چه جوری با موبایل به وسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شم ؟

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض چه جوری با موبایل به وسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شم ؟

سلام
    من میخوام با GPRS همراه اول ، به وسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شم. گوشیم سامسونگ هست . نرم افزار Samsung PC Studio 3 هم روی
    سیستم نصبه . من روی گزینه ی Network Wizard کلیک میکنم . تا یه کانکشن بسازم . در مرحله اول لیست مودم ها میاد که میتونم خودم اضافه
    هم بکنم . از جایی خوندم که اگه از مودم سیستم استفاده کنم سرعت پایین میاد توی سیستم رفتم دکمه ی Add رو زدم که گزینه Samsung
    Mobile USB Modem رو دیدم . دکمه ی add رو زدم که گزینه Samsung GPRS Modem اومد که باید روی یکی از Com ها نصبش می کردم . برای من
    Com1 و Com2 فعال بود . یکی رو انتخاب کردم. (منظور از این com1 چیه ؟ کدوم رو باید بزنم ؟) . بعد توی نرم افزار سامسونگ Next رو زدم و ازم نام
    کشور رو گرفت و (البته ایران نبود و Other رو زدم ) و بعد یه قسمت به نام Network Provider بود که فقط other داشت و یه بخش APN Name که
    باید توش یه چیزی مینوشتیم . و Phone Number , User ID , Password . نمیددونم توی اینا چی بنویسم . البته توی این صفحه یه بخش
    Advanced داشت که دوتا گزینه داشت (دکمه های رادیویی ) یکیش که انتخاب شده بود : Obtain DNS Server Address automically و دیگری
    Use The Following DNS Server Adresses که دو بخش داشت که باید مقدار بهش میدادیم . مثل شماره های IP . که یکیش بود Preferred DNS
    Server و دیگری Alternative DNS Server .
    نمیدونم چیکار کنم که بتونم با موبایل به اینترنت وصل شم. از طریق کامپیوتر کمک کنید .

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

ببین عزیز شما درایور گوشیتو نصب کن.بهد برو مثل وقتی که یه کانکشن واسه دیال آپ میسازی مراحلو انجام بده.البته گوشیت باید وصل باشه.در قسمتآخر(البته دقیق نمیدونم) 2 گزینه هست.یکی مودم گوشی و دیگری مودم خود کامپیوتر.مودم گوشیو انتخاب کن.کانکشن ساخته میشه.یوزر و پسوردو خالی بزار..
    شماره تلفنم بزن:*99#(از راست به چپ)
    Last edited by Immunology; 21-11-2010 at 00:49.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حالا اگه بخوام با بلوتوث وصل شم چه جوریه ؟ سرعتش از کابل کمتره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فکر کنم درست انجام دادم ولی پیغام زیر رو میده :
    Error 692 : There was a hardware failure in the modem (or other connecting device).

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

فکر کنم درست انجام دادم ولی پیغام زیر رو میده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

فکر کنم درایور گوشیت نصب نیست...
    با بلوتوث اگه لب تاب باشه هیچی نمیخواست ولی با پی سی نیاز به یه برنامست.تو گوگل سرچ بزن هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فکر کنم درایور گوشیت نصب نیست...
    با بلوتوث اگه لب تاب باشه هیچی نمیخواست ولی با پی سی نیاز به یه برنامست.تو گوگل سرچ بزن هست.
    منمفکر کردم درایور نصب نیست . و دوباره سی دی رو گذاشتمو نصب کردم .اگه هم نصب نشده پس چرا اسم مودم گوشی توی لیست مودم ها هست ؟

نگفتی چی رو سرچ کنم ؟
    و اینکه سرعت بلوتوث کم نیستش نسبت به کابل ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه : طرح های همراه اول که برای اینترنت گذاشته چه جوریه . مثلا طرحی که 1000 تومن قیمتشه و یک روز نا محدود . منظورش چیه ؟
    یعنی اول 1000 تومن از اعتبارمون کم میشه بعد میتونیم هر چقدر خواستیم اطلاعات از اینترنت توی اون روز بگیریم .یا اینکه نه بازم محدودیت داره.
    مثلا میتونم به کامپیوتر وصلش کنم و اون روز هر چقدر خواستم به اینترنت وصل باشم و هرچقدر خواستم دانلود کنم ؟
    این طور که من فهمیدم هر گوشی ای شماره مخصوص خودش رو داره مثلا :
    سونی اریکسون = *99***8#
    نوکیا = *99#
    گوشی من سامسونگ هستش .
    و اینکه اگه سوال پست قبل رو هم جواب بدید ممنون میشم.
    Last edited by shadmehrshadow1; 24-11-2010 at 18:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    B.A.N.D.A.R_A.B.B.A.S

پيش فرض

یه سوال دیگه : طرح های همراه اول که برای اینترنت گذاشته چه جوریه . مثلا طرحی که 1000 تومن قیمتشه و یک روز نا محدود . منظورش چیه ؟
    یعنی اول 1000 تومن از اعتبارمون کم میشه بعد میتونیم هر چقدر خواستیم اطلاعات از اینترنت توی اون روز بگیریم .یا اینکه نه بازم محدودیت داره.
    مثلا میتونم به کامپیوتر وصلش کنم و اون روز هر چقدر خواستم به اینترنت وصل باشم و هرچقدر خواستم دانلود کنم ؟
    این طور که من فهمیدم هر گوشی ای شماره مخصوص خودش رو داره مثلا :
    سونی اریکسون = *99***8#
    نوکیا = *99#
    گوشی من سامسونگ هستش .
    و اینکه اگه سوال پست قبل رو هم جواب بدید ممنون میشم.

دوست عزیز طرح 1000 تومنی هزار تومن از موجودی اعتبارتون کسر میشه میتونی 24 ساعت از اینترنت استفاده کنی منظورش از نامحدود اینه که میتونی هر چقدر خواستی دانلود کنی و محدودیت وجود نداره.طرح های دیگه علاوه این هم وجود داره.
    در مورد سوال پست قبلی اطلاع خاصی ندارم چون گوشیم نوکیا ست.
    موفق باشید.
    Last edited by ABEL; 25-11-2010 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یعنی وقتی 1000 تومن کم شد . هر چند گیگ میتونم دانلود کنم و هیچ پولی از اعتبارم کم نشه . یا نه بازم کم میشه علاوه بر اون 1000 تومن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    B.A.N.D.A.R_A.B.B.A.S

پيش فرض

یعنی وقتی 1000 تومن کم شد . هر چند گیگ میتونم دانلود کنم و هیچ پولی از اعتبارم کم نشه . یا نه بازم کم میشه علاوه بر اون 1000 تومن؟
    اره دوست عزیز میتونی هر چقدر خواستی دانلود کنی واسه همینه که گفته نامحدود و هیچ پولی از اعتبارتون کسر نمیشه فقط همون 1000 تومن که فعال شده.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •