تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: در اقدامی بی سابقه چین 15 درصد ترافیک اینترنتی دنیا را برای 18 دقیقه به سرقت برد

  1. #1
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    پست ها
    491

    پيش فرض در اقدامی بی سابقه چین 15 درصد ترافیک اینترنتی دنیا را برای 18 دقیقه به سرقت برد

    اصل مطلب
    China 'hijacks' 15 per cent of world's internet traffic

    The Internet has been echoing itself all week about the latest example of the digital ”China Threat”: A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in National Defense Magazine that quoted a researcher from McAfee’s security team saying that China Telecom rerouted 15% of the Internet’s traffic for 18 minutes through its domestic networks.
    Now another researcher, one with more of a focus on the Internet’s global traffic flows and less on security hype, has a new estimate of that traffic hijack. And he says it was actually about a 1/1000 of McAfee’s claim.

    Craig Labovitz at Arbor Networks has written a post on the company’s blog that analyze’s China’s overall traffic for the period McAfee has cited, and finds that its bump is nowhere near the Library-of-Congress-every-90-seconds that McAfee estimated. (The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] comes courtesy of Center for Strategic and International Studies fellow James Lewis.)


    .
    نقل قول:


    While traffic may have exhibited a modest increase to the Chinese Internet provider (AS23724), I’d estimate diverted never topped a handful of Gbps. And in an Internet quickly approaching 80-100Tbps, 1-3 Gbps of traffic is far from 15% (it is much closer to 0.015%).


    Size matters. In this case, the U.S. China Security and Economic Commission’s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , published earlier this week, cited the hijack, though it didn’t use National Defense’s 15% number or come to any conclusions about China’s intentions.

    The lesson of this story is not that the Internet is more secure than McAfee has claimed. BGP, the routing protocol that allowed China Telecom to–perhaps accidentally, perhaps not–redirect loads of traffic, remains a major weak point in the Internet’s security that’s been demonstrated [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] without any concrete fix.

    But before researchers point the finger at China, perhaps they should try to agree on at least an order of magnitude–or three.

    You can read Labovitz’ post [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    ---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

    خبرگزاري انتخاب:

    چین 15 درصد از ترافیک اینرنت جهان را برای 18 دقیقه دزدید. که شامل ایمیل های ردو یدل شده بسیار مهم بین مقامات امریکایی می باشد.

    به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری "انتخاب" (Entekhab.ir) به نقل از دیلی تکلگراف، یک شرکت مخابراتی دولتی چینی در روز هشتم اپریل، از طریق سرور خودش 15 درصد تمام ترافیک جهان را دزدید!

    این رخداد کم سابقه، باعث ترس و نگرانی جدی آمریکایی هاشده است که چین ممکن است به اطلاعات محرمانه ای، دست یافته باشد.

    دیلی تلگراف می افزاید: تئوری دیگر این است که آنها می خواستند یک سلاح سایبری را تست کنند که باعث اختلال ترافیک اینترنتی شده است.

    به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری "انتخاب" (Entekhab.ir) این ترافیک اینترنتی، شامل ایمیل های ردو بدل شده بین سناتور های امریکایی و وزارت دفاع ، همراه با اطلاعات بسیاری از ناسا و وزارت بازگرانی بوده است.

    این در حالی است که مقامات چین ، این حادثه را اتفاقی بیان کرده اند!


    ---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

    چین پهنای باند اینترنت را دزدید - جنگ چین و امریکا برای مدیریت بر کل اینترنت علنی شد چین پهنای باند اینترنت را دزدید - جنگ چین و امریکا برای مدیریت بر کل اینترنت علنی شد
    امریکایی ها ضمن متهم کردن چین به دزدیدن 15 درصد از ترافیک کل اینترنت می گویند چینی ها با راه اندازی نرم افزارهای جاسوسی تمام ایمیل های حکومتی متعلق به امریکا را نیز می خوانند و در دراز مدت قصد دارند مدیریت اینترنت را در دست گرفته و از چنگ امریکایی ها در بیاورند.
    بر اساس مدارک منتشره روز 8 اوریل امسال بزرگترین شرکت مخابراتی چین (که دولتی بوده و از آن حکومت کمونیست است) در حمله بزرگ نرم افزاری و سخت افزاری بیش از 15 درصد از کل ترافیک اینترنت را به سمی سرورها و ماشینهای غول پیکر خود تغییر مسیر داده است تا نشان دهد شبکه اینترنت به راحتی نفوذ پذیر بوده و قابل -- شدن است.
    در گزارش منتشره از سوی کنگره امریکا که درباره سایبر تروریسم است آمده: شرکت دولتی چین ضمن دایورت کردن و تغییر مسیر اینترنت از سیستم های رایانه ای نظامی و دولتی امریکا (و برخی سیستم ها و ماشینهای انگلیسی) به سوی خود سعی کرده ترافیک کل اینترنت را تحت الشعاع قرار دهد و شبکه اینترنت را به صورت آزمایشی در دست گیرد. در این گزارش امده حمله مذکور در عرض 18 دقیقه صورت گرفته و بیم ان می رود که ایمیل های حکومتی و پیام های دولت امریکا روی سرورها به سرقت رفته و روی ماشین های چینی ذخیره شده باشد.
    دولت امریکا در این گزارش اورده بیم آن می رود دولت چین قصد بزرگتری از این حمله داشته و در واقع می خواسته کل مدیریت اینترنت را در دست بگیرد. گزارش مذکور توسط کمیسیون بررسی روابط اقتصادی امنیتی کنگره در امریکا تهیه شده و در اختیار کنگره قرار داده شده است. در این گزارش آمده سایتهای نظامی و جکومتی و اقتصادی امریکا با پسوند دات میلیتاری و دات کام امریکا تغییر مسیر داده و به سوی سرورهای مستقر در چین هدایت شده اند و سپس اطلاعات آنها به سرقت رفته است.
    همچنین در این گزارش آمده ممکن است چینی ها برنامه های مخربی نصب کرده باشند که بوسیله آن بتوانند به راحتی سیستم های حساس نظامی و اقتصادی امریکا را دور زده و هر نوع اطلاعات و ایمیلی که جا بجا شود را روی سیستم های خود ذخیره نمایند.
    امریکایی ها در این گزارش نوشته اند بر اساس این حادثه ممکن است دیگر کشورهای متخاصم بتوانند سیستم های امریکایی را از پای در بیاورند و باید جلوی حملات سایبری از این دست را پیش از آنکه خسارت ببار آورد را بگیرند.
    آنها معتقدند آرشیتکت اینترنت ضعیف بوده که باعث شده تا چینی ها بتوانند به راحتی آنرا دور زده و کنترل آنرا حتی برای چند دقیقه بر عهده بگیرند. گفته می شود بر اساس مدارک ثبت شده در ماه مارس نیز سایتهای توئیتر و یوتیوب و فیس بوک در امریکا و شیلی غیر قابل دسترس شده و کاربران روی سایتهای چینی تغییر مسیر یافته اند. در ادامه امده سروری با نام سوئدی که مستقر در چین بوده سیستم رایانه ای بوده که ماشینهای امریکایی روی آن تغییر مسیر داده اند.
    خبرگزاری شینهوا نیز در گزارشی پاسخ سخنگوی چاینا تله کام را منتشر کرده است. وانگ یون ژن از مسوولین ارشد شرکت به شینهوا گفته شرکتش قوانین و مقررات بین المللی را رعایت می کند و هرگز دست به چنین کاری نزده است.
    هر چند چینی ها اظهارات مقامات امریکایی را رد کرده اند اما قدر مسلم این است که چنین اتفاقی افتاده و اینکه چرا امریکایی ها پس از چند ماه آنهم در کنگره بدین مسئله می پردازند نیز جای سوال دارد.
    اگر چینی ها توانسته باشند ترافیک اینترنت را تغییر مسیر دهند بدان معنا است که اینترنت آنقدر ضعیف شده که به راحتی قابل دور زدن شده است. از سوی دیگر امریکایی ها با این گزارش نشان داده اند که چین را به عنوان رقیب کل شبکه اینترنت فرض نموده اند و سعی دارند با ارائه مدارک و مستندات به ظاهر درست راه را برای بستن بیشتر اینترنت به بهانه دشمنهای سایبری باز نمایند. اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتند باید نظر مثبت کنگره جلب شده تا با تصویب قوانین مربوطه دست دولت امریکا را برای باز و بسته کرده اینترنت باز گذارند.
    بهر حال چینی ها این موشوع را کتمان کرده اند و این کتمان بدان معنا است که آنها خود را به قوانین بین المللی وابسته می دانند اما ممکن است در مواقع ضروری کاری کنند که شبکه اینترنت دچار اختلال شود.
    بهر حال این مسئله نشان می دهد چینی ها بدشان هم نمی آید که مدیریت کل شبکه اینترنت را در اختیار خود بگیرند و اگر کسی چنین کاری را از طرق نرم افزاری و سخت افزاری انجام دهد، آنوقت هرج و مرج بزرگی بر اینترنت حکمفرما خواهد شد و کسی نمی تواند پاسخگوی آشوب ها باشد.
    بهر حال رقابت پنهان امریکا و چین در اینترنت به سمت و سوی جنگ علنی برای تصاحب بر اینترنت پیش می رود و چندی نخواهد گذشت که جنگ سایبری علنی تر شده و صدمات اقتصادی بیشتری به طرفین بخورد. چین در طول سالهای اخیر شبکه ملی خود را برای مردم و نهادهای دولتی خود راه اندازی کرده و توسعه داده است و قطع و وصل شدنش از اینترنتی که توسط امریکا مدیریت و کنترل می شود چندان ضربه ای به این کشور نخواهد زد و باید مطمئن شد که اگر میزان خسارت چین از قطع شدنش از اینترنت امریکا کاهش یابد، قطعا چین کل اینترنت امریکا را کن فیکون خواهد کرد.

    ---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

    چین پهنای باند اینترنت را دزدید - جنگ چین و امریکا برای مدیریت بر کل اینترنت علنی شد چین پهنای باند اینترنت را دزدید - جنگ چین و امریکا برای مدیریت بر کل اینترنت علنی شد
    امریکایی ها ضمن متهم کردن چین به دزدیدن 15 درصد از ترافیک کل اینترنت می گویند چینی ها با راه اندازی نرم افزارهای جاسوسی تمام ایمیل های حکومتی متعلق به امریکا را نیز می خوانند و در دراز مدت قصد دارند مدیریت اینترنت را در دست گرفته و از چنگ امریکایی ها در بیاورند.
    بر اساس مدارک منتشره روز 8 اوریل امسال بزرگترین شرکت مخابراتی چین (که دولتی بوده و از آن حکومت کمونیست است) در حمله بزرگ نرم افزاری و سخت افزاری بیش از 15 درصد از کل ترافیک اینترنت را به سمی سرورها و ماشینهای غول پیکر خود تغییر مسیر داده است تا نشان دهد شبکه اینترنت به راحتی نفوذ پذیر بوده و قابل -- شدن است.
    در گزارش منتشره از سوی کنگره امریکا که درباره سایبر تروریسم است آمده: شرکت دولتی چین ضمن دایورت کردن و تغییر مسیر اینترنت از سیستم های رایانه ای نظامی و دولتی امریکا (و برخی سیستم ها و ماشینهای انگلیسی) به سوی خود سعی کرده ترافیک کل اینترنت را تحت الشعاع قرار دهد و شبکه اینترنت را به صورت آزمایشی در دست گیرد. در این گزارش امده حمله مذکور در عرض 18 دقیقه صورت گرفته و بیم ان می رود که ایمیل های حکومتی و پیام های دولت امریکا روی سرورها به سرقت رفته و روی ماشین های چینی ذخیره شده باشد.
    دولت امریکا در این گزارش اورده بیم آن می رود دولت چین قصد بزرگتری از این حمله داشته و در واقع می خواسته کل مدیریت اینترنت را در دست بگیرد. گزارش مذکور توسط کمیسیون بررسی روابط اقتصادی امنیتی کنگره در امریکا تهیه شده و در اختیار کنگره قرار داده شده است. در این گزارش آمده سایتهای نظامی و جکومتی و اقتصادی امریکا با پسوند دات میلیتاری و دات کام امریکا تغییر مسیر داده و به سوی سرورهای مستقر در چین هدایت شده اند و سپس اطلاعات آنها به سرقت رفته است.
    همچنین در این گزارش آمده ممکن است چینی ها برنامه های مخربی نصب کرده باشند که بوسیله آن بتوانند به راحتی سیستم های حساس نظامی و اقتصادی امریکا را دور زده و هر نوع اطلاعات و ایمیلی که جا بجا شود را روی سیستم های خود ذخیره نمایند.
    امریکایی ها در این گزارش نوشته اند بر اساس این حادثه ممکن است دیگر کشورهای متخاصم بتوانند سیستم های امریکایی را از پای در بیاورند و باید جلوی حملات سایبری از این دست را پیش از آنکه خسارت ببار آورد را بگیرند.
    آنها معتقدند آرشیتکت اینترنت ضعیف بوده که باعث شده تا چینی ها بتوانند به راحتی آنرا دور زده و کنترل آنرا حتی برای چند دقیقه بر عهده بگیرند. گفته می شود بر اساس مدارک ثبت شده در ماه مارس نیز سایتهای توئیتر و یوتیوب و فیس بوک در امریکا و شیلی غیر قابل دسترس شده و کاربران روی سایتهای چینی تغییر مسیر یافته اند. در ادامه امده سروری با نام سوئدی که مستقر در چین بوده سیستم رایانه ای بوده که ماشینهای امریکایی روی آن تغییر مسیر داده اند.
    خبرگزاری شینهوا نیز در گزارشی پاسخ سخنگوی چاینا تله کام را منتشر کرده است. وانگ یون ژن از مسوولین ارشد شرکت به شینهوا گفته شرکتش قوانین و مقررات بین المللی را رعایت می کند و هرگز دست به چنین کاری نزده است.
    هر چند چینی ها اظهارات مقامات امریکایی را رد کرده اند اما قدر مسلم این است که چنین اتفاقی افتاده و اینکه چرا امریکایی ها پس از چند ماه آنهم در کنگره بدین مسئله می پردازند نیز جای سوال دارد.
    اگر چینی ها توانسته باشند ترافیک اینترنت را تغییر مسیر دهند بدان معنا است که اینترنت آنقدر ضعیف شده که به راحتی قابل دور زدن شده است. از سوی دیگر امریکایی ها با این گزارش نشان داده اند که چین را به عنوان رقیب کل شبکه اینترنت فرض نموده اند و سعی دارند با ارائه مدارک و مستندات به ظاهر درست راه را برای بستن بیشتر اینترنت به بهانه دشمنهای سایبری باز نمایند. اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتند باید نظر مثبت کنگره جلب شده تا با تصویب قوانین مربوطه دست دولت امریکا را برای باز و بسته کرده اینترنت باز گذارند.
    بهر حال چینی ها این موشوع را کتمان کرده اند و این کتمان بدان معنا است که آنها خود را به قوانین بین المللی وابسته می دانند اما ممکن است در مواقع ضروری کاری کنند که شبکه اینترنت دچار اختلال شود.
    بهر حال این مسئله نشان می دهد چینی ها بدشان هم نمی آید که مدیریت کل شبکه اینترنت را در اختیار خود بگیرند و اگر کسی چنین کاری را از طرق نرم افزاری و سخت افزاری انجام دهد، آنوقت هرج و مرج بزرگی بر اینترنت حکمفرما خواهد شد و کسی نمی تواند پاسخگوی آشوب ها باشد.
    بهر حال رقابت پنهان امریکا و چین در اینترنت به سمت و سوی جنگ علنی برای تصاحب بر اینترنت پیش می رود و چندی نخواهد گذشت که جنگ سایبری علنی تر شده و صدمات اقتصادی بیشتری به طرفین بخورد. چین در طول سالهای اخیر شبکه ملی خود را برای مردم و نهادهای دولتی خود راه اندازی کرده و توسعه داده است و قطع و وصل شدنش از اینترنتی که توسط امریکا مدیریت و کنترل می شود چندان ضربه ای به این کشور نخواهد زد و باید مطمئن شد که اگر میزان خسارت چین از قطع شدنش از اینترنت امریکا کاهش یابد، قطعا چین کل اینترنت امریکا را کن فیکون خواهد کرد.

    ---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

    رویارویی چین با امریکا در عرصه اینترنت - سرقت چین از پهنای باند اینترنت

    به نقل از وبسایت الف

    ر اساس گزارشي كه روز گذشته توسط دولت آمريكا منتشر شد، چيني ها موفق به انحراف ترافيك اينترنتي بخشي از سايت ها و سرويس هاي وابسته به ارتش و دولت اين كشور به سمت سرورهايي در خاك چين شده اند.

    به گزارش فارس به نقل از اي بي سي نيوز، اين گزارش كه توسط كميسيون بررسي روابط امنيتي و اقتصادي آمريكا و چين منتشر شده همچنين نشان مي دهد كه شركت هاي بزرگ مخابراتي در چين با مختل كردن ترافيك اينترنت به مدت 18 دقيقه بخش گسترده اي از ترافيك سايت هاي حساس دولتي و نظامي آمريكايي را سرقت كرده و به جاسوسي در آنها پرداخته اند.
    بر اساس اين گزارش، چيني ها 15 درصد از ترافيك آنلاين جهان را به همين منظور سرقت كرده اند و از اين طريق به اطلاعات ذي قيمتي در مورد ناسا، سناي آمريكا، نيروهاي هوايي ، دريايي و زميني ارتش اين كشور و همين طور وزارت دفاع ايالات متحده دست يافته اند كه تاكنون بي سابقه بوده است.
    اين گزارش كاملاً محرمانه است، اما شبكه تلويزيوني اي بي سي آمريكا موفق شده به پيش نويسي از آن دسترسي پيدا كند. بر اساس اين پيش نويس در تاريخ 8 آوريل سال 2010 و به مدت 8 دقيقه شركت مخابراتي چاينا تله كام چين با دستكاري ترافيك اينترنت موفق شد مسير اصلي آن را تغيير داده و كل اين ترافيك را به سرورهاي داخلي خود منتقل كند.
    كارشناسان معتقدند انجام چنين عملياتي مستلزم صرف هزينه هاي كلان، استفاده از تخصص گسترده و دانش كلان در حوزه آي تي و همين طور بارها تكرار و تمرين بوده است.
    پيش از اين شركت هاي امنيتي اعلام كرده بودند كه بي سابقه ترين سرقت هاي اينترنتي يك سال اخير در ماه آوريل رخ داده، اما اعلام نشده بود كه قرباني اصلي اين سرقت ها دولت ايالات متحده بوده است.
    برخي منابع خبري ديگر هم اعلام كرده اند كه سايت هاي وابسته به تفنگداران دريايي آمريكا، وزارت بازرگاني، چند اداره دولتي مربوط به هواشناسي و امور اقيانوس ها و دهها اداره دولتي و نظامي كوچك و متوسط ديگر هم در جريان اين حمله با موفقيت مورد سرقت اطلاعاتي قرار گرفته اند.
    جالب اينكه حتي سايت هاي شركت هاي بزرگ تجاري و آي تي آمريكا مانند دل ، ياهو، مايكروسافت و آي بي ام هم در جريان حملات وسيع وبي سابقه مصون نمانده اند.
    مسئولان وزارت كشور و وزارت خارجه آمريكا تاكنون از هرگونه اظهارنظر در اين مورد خودداري كرده اند. مقامات آمريكايي قبلاً هم چندين بار از اقدامات روسيه و چين براي نفوذ به سايت هاي آمريكايي و سرقت اطلاعات حساس و محرمانه خبر داده بودند.
    حتي هك شدن گسترده گوگل در اواسط سال 2009 هم به چين نسبت داده شد، هر چند اين مساله هرگز ثابت نشد. در جريان حمله دهها سرويس وابسته به گوگل و بيش از 30 شركت زيرمجموعه آن مورد حمله قرار گرفتند.

  2. 3 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران
    پست ها
    3,060

    پيش فرض

    سلام

    خواهشا اخبار را در بخش خودش قرار بديد

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    با تشكر از توجهتون

  4. #3
    Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون
    پست ها
    4,501

    پيش فرض

    این خبر که مال یه ماه پیشه جوجیک!!!

  5. #4
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض آمریکا: چین قادر به کنترل و هدایت کل ترافیک شبکه اینترنت در جهان است!

    به گزارش فارنت بنا بر گزارش جدیدی که توسط “کمیته بررسی روابط امنیتی و اقتصادی چین وآمریکا” تهیه و به کنگره آمریکا ارائه شده، دولت چین توانایی کنترل و اعمال نفوذ بر هدایت ترافیک اینترنت در جهان را کسب و حتی در دو مورد آن را مورد آزمایش قرار داده است.
    این دو رویداد که در اوایل سال جاری در کشور چین انجام شده، تأثیرات مستقیمی بر ترافیک اینترنت در کشور آمریکا و دیگر نقاط جهان داشته است.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، در رویداد اول، ۱۵% از ترافیک اینترنت جهان به سمت سرویس دهنده‏های شرکت مخابرات چین هدایت شده و از این سرویس‌دهنده‏ها عبور داده شده است.این رویداد در ۱۹ فروردین ماه سال جاری رخ داده و به مدت ۱۸ دقیقه نیز ادامه داشته است.


    ترافیک ربوده شده اینترنت مربوط به بخش‏های مختلفی از مراکز دولتی و نظامی کشور آمریکا و همچنین چند شرکت بزرگ آمریکایی، نظیر مایکروسافت و یاهو بوده است.
    مشخص نیست که آیا شرکت مخابرات چین اطلاعات موجود در این ترافیک اینترنتی را ذخیره کرده و مورد بررسی قرار داده است یا خیر، اما گزارش منتشر شده نشان می‏دهد که شرکت مخابرات چین قادر به شنود اطلاعات از یک کاربر و یا سایت خاص بوده و همچنین توانسته ارتباطات مورد نظر را مسدود و یا به مقصد دیگری هدایت کند.


    رویداد دوم که در گزارش منتشر شده به آن اشاره شده، مربوط به اقدام دولت چین در کنترل و فیلتر کردن اینترنت برای کاربران چینی می‏شود که در آن به دلیل برخی اشتباهات در تنظیم شبکه‏های اینترنتی، کاربران در آمریکا و شیلی نیز مانند کاربران چینی قادر به دسترسی به برخی سایت‏ها، نظیر Facabook و YouTube، نبودند و به جای این سایت‏ها به سایت‏های اشتباه هدایت می‏شدند.
    در گزارشی که به کنگره آمریکا ارائه شده، مشخص نشده که این رویدادها بطور آگاهانه توسط دولت چین صورت گرفته و یا همانطور که مقامات شرکت مخابرات چین اعلام کرده‏اند، به دلیل اشتباه یک شرکت کوچک ISP چینی بوده است.
    اینگونه اتفاقات در گذشته به دلیل برخی تنظیمات اشتباه و یا اشکالات در تجهیزات مرکزی شبکه جهانی اینترنت رخ داده و نمی‏توان با قاطعیت ثابت کرد که رویدادهای اخیر با قصد سوء صورت گرفته و یا ناشی از خطاهای فنی است.

  6. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •