تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: سیستم صوتی اعضا

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سیستم صوتی اعضا

سلام دوستان این تاپیک رو زدم که اعضای محترم بیان و سیستم خودشونو معرفی کنن تا اعضای کنجکاوی مثل من بدونن سیستم بچه ها چیه. یخورده کل کل کنیم و از سیستم هامون تعریف کنیم و....پس لطفا سیستم خودتونو هرچه سریعتر معرفی کنید.
    مخلص همه

2. 3 کاربر از amis j0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    البته بيشتر دوستان سيستم منون ميشناسندفولي خواستم تاپيكتون شهيد نشه:
    1-پخش P80RS
    2-استيج جلو،كامپوننت JBL GTO 607
    3-استيج عقب TS-6975
    4-آمپلي فاير اسپيكرها،پايونير GM-944
    5-ساب ووفر Alpine R 15 2005
    6-باكس پورتد 72 ليتر خالص تيون شده رو فركانس 30Hz
    7-امپلي فاير مونو جهت راه اندازي ساب ووفر،پاور اكوستيك 2400dB
    8-كابلهاي برق و منفي صفر گيج
    9-كابلهاي تقسيم از آمپليفايرها به درايورها 4گيج
    10-Big 3
    11-باطري 74A دلكور
    والسلام

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    البته بيشتر دوستان سيستم منون ميشناسندفولي خواستم تاپيكتون شهيد نشه:
    1-پخش P80RS
    2-استيج جلو،كامپوننت JBL GTO 607
    3-استيج عقب TS-6975
    4-آمپلي فاير اسپيكرها،پايونير GM-944
    5-ساب ووفر Alpine R 15 2005
    6-باكس پورتد 72 ليتر خالص تيون شده رو فركانس 30Hz
    7-امپلي فاير مونو جهت راه اندازي ساب ووفر،پاور اكوستيك 2400dB
    8-كابلهاي برق و منفي صفر گيج
    9-كابلهاي تقسيم از آمپليفايرها به درايورها 4گيج
    10-Big 3
    11-باطري 74A دلكور
    والسلام
    اول سلام. دوم ممنون که فیض شهادت رو از ما گرفتی. سوم ممنون که اومدی. این تاپیک باید با پست شما شروع میشد. اگه ادامه پیدا کنه به نظرم تاپیک داغی بشه.
    جسارت نباشه ولی نظرم راجب سیستمت:
    به نظر من حیفه که ALPINE R15 با 6975 توی یه ماشین باشن. فکری براش نداری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول سلام. دوم ممنون که فیض شهادت رو از ما گرفتی. سوم ممنون که اومدی. این تاپیک باید با پست شما شروع میشد. اگه ادامه پیدا کنه به نظرم تاپیک داغی بشه.
    جسارت نباشه ولی نظرم راجب سیستمت:
    به نظر من حیفه که ALPINE R15 با 6975 توی یه ماشین باشن. فکری براش نداری؟
    سلام
    خواهش ميكنم،چه جسارتي
    من ازتون سوال دارم،آيا صداي 6975 رو تاحالا با يه آمپ قوي(130واتي واقعي)شنيديد؟ضمنا با چه پخشي؟

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خواهش ميكنم،چه جسارتي
    من ازتون سوال دارم،آيا صداي 6975 رو تاحالا با يه آمپ قوي(130واتي واقعي)شنيديد؟ضمنا با چه پخشي؟
    چند وقت پیش یکی از سیستم فروشا یه حرکتی زد و آمپ 6400 پایونیرو به صورت بریج به 6975 زد میخواست ثابت کنه که اون 80 rms الکیه و 6975 خیلی بیشتر کشش داره. راحت داشت 130 وات به 6975 توی یه کیک میداد. جونم برات بگه که بیسش خیلی خفن شده بود طوری که تیزی صداش اصلا معلوم نبود. ولی بازم حس خوبی نسبت به 6975 ندارم. اگه بخوام توی یه جمله تعریفش کنم میگم توی تولید صدا تعادل نداره. پخشش هم کنوود بود.
    ولی حمید جان باید قبول کنی که دوره 6975 به آخرش رسیده.(البته واسه سیستم بازا) شاید برای کسی مثل شما نشون با تجربه بودن باشه ولی واسه خیلیها اعم از خودم تداعی کننده یه سیستم خیلی عادیه.اینم میدونم که شما اهل SPL نیستی ولی نمیشه صدا از 6975 دربیاد و بیرون نره.
    چون خیلیها هستن که از سیستم هیچی نمیدونن و فقط برای اینکه یه صدای بلند از پخششون بگیرن گاها" تا دو جفت 6975 هم میبندن. همین موضوع باعث شده که 6975 از اصالت خودش بیافته.
    ببخشید خیلی رک گفتم. امیدوارم دلخور نشده باشی.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام اين سيستم مد نظرمه
    band : jbl p963
    hu: pioneer 7250
    amp : sound stream stl4.500
    sub : alpine swe-1242
    amp sub : kenwood 8104

البته فعلا فقط باندو خريدم دنبال جم كردن بقيه سيستمم

در ضمن بچه ها اگه عكس سيستماشونم بزارن فكر كنم تاپيك خيلي خفن بشه
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 23-11-2010 at 11:38.

10. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرم سعید درست میگه هر کی سیستمش رو معرفی می کنه تو همون پست عکساش رو هم به صورت لینک بزاره تا تاپیک سنگین نشه و همه راحت استفادشو ببرن
    از خودم شروع می کنم با یک گرامافون فوق دانشجویی
    پخش:pioneer 4250 sd
    باند:کنوود 718
    آمپ: gm-3300t
    پکیج سیم:zeus گیج 8
    اینم عکسای این گرامافون ما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    این عکسای اتولمه:
    کد:
    Last edited by H.Operator; 24-11-2010 at 15:13.

12. 5 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند وقت پیش یکی از سیستم فروشا یه حرکتی زد و آمپ 6400 پایونیرو به صورت بریج به 6975 زد میخواست ثابت کنه که اون 80 rms الکیه و 6975 خیلی بیشتر کشش داره. راحت داشت 130 وات به 6975 توی یه کیک میداد. جونم برات بگه که بیسش خیلی خفن شده بود طوری که تیزی صداش اصلا معلوم نبود. ولی بازم حس خوبی نسبت به 6975 ندارم. اگه بخوام توی یه جمله تعریفش کنم میگم توی تولید صدا تعادل نداره. پخشش هم کنوود بود.
    ولی حمید جان باید قبول کنی که دوره 6975 به آخرش رسیده.(البته واسه سیستم بازا) شاید برای کسی مثل شما نشون با تجربه بودن باشه ولی واسه خیلیها اعم از خودم تداعی کننده یه سیستم خیلی عادیه.اینم میدونم که شما اهل SPL نیستی ولی نمیشه صدا از 6975 دربیاد و بیرون نره.
    چون خیلیها هستن که از سیستم هیچی نمیدونن و فقط برای اینکه یه صدای بلند از پخششون بگیرن گاها" تا دو جفت 6975 هم میبندن. همین موضوع باعث شده که 6975 از اصالت خودش بیافته.
    ببخشید خیلی رک گفتم. امیدوارم دلخور نشده باشی.
    سلام
    اتفاقا من خيلي از دوستاني كه رك حرف ميزنن خوشم مياد
    در مورد بريج،شما بريج مونو وصل كرده بوديد،پس كيفيتي نميتونسته داشته باشه.تنها آمپي كه تو قديميها قابليت بريج استريو داره 944 پايونيره كه دوتا 250 وات خروجي ميده.
    ببين اصلا بحث تعصب و تجربه و...نيست.بحث اين هست كه بيائيم از هر برندي كه داريم صحيح استفاده كنيمكنيم..بيائيم هر چيزي رو اصولي اول ياد بگيريم،بد خودمون تجربه كنيم.حالا اگر با سليقه مون جور نبود بگيم خب اين اسپيكر/ساب ووفر/پخش و...با سليقه من جور نيست.شما اگر تو TT عضو باشيد ،حتما قرار هاي دوستان رو ملاحظه كرديد.اونجا همه ميرفتن و صداي سيستمهاي بچه ها رو ميشنيدن و نظر ميدادن.
    با شما در مورد تموم شدن دوره 6975 زياد موافق نيستم.چرا؟!!چون هيچگاه درست ازش استفاده نشده.
    بزار يه خاطره براتون تعريف كنم،شايد به 6975 زياد مربوط نشه ولي دور از موضوع هم نيست:
    قبل از اينكه كامپ 607 رو براي ماشينم بگيرم،يكي از بچه ها به من گفت فلاني برو صداي اين كامپ رو تو ماشين فلاني گوش كن،ببين چه صدائي داره(اين طرف خودش از بچه هاي سيستم باز قديمي و HQ بازه)طرف گفت من كه وقتي گوش كردم (تو جاي فابريك زانتيا استيج جلو نصب بود)صاحب ماشين بهش ميگه ،فكر ميكني چه كامپيه؟بهش گفته بود DLS ايروديومواون بنده خدا خنديده بود و گفته بود نه 607 JBL .
    و واقعا من زماني كه رفتم و موزيك گوش كردم بدون معطلي رفتم و خريدم.پس مهم نصب و صدا گيري اصولي از سيستم هست.
    البته سورس هم خيلي مهمه ولي ميشه با هر قطعه اي صداي مناسب و استاندارد رو گرفت.
    همين الان من خودم به خاطر اينكه نتونستم كامل 6975 ها رو درايو كنم،صداي اصليش رو ندارم.
    موفق باشي

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد بريج،شما بريج مونو وصل كرده بوديد،پس كيفيتي نميتونسته داشته باشه.تنها آمپي كه تو قديميها قابليت بريج استريو داره 944 پايونيره كه دوتا 250 وات خروجي ميده.
    ببين اصلا بحث تعصب و تجربه و...نيست.بحث اين هست كه بيائيم از هر برندي كه داريم صحيح استفاده كنيمكنيم..بيائيم هر چيزي رو اصولي اول ياد بگيريم،بد خودمون تجربه كنيم.حالا اگر با سليقه مون جور نبود بگيم خب اين اسپيكر/ساب ووفر/پخش و...با سليقه من جور نيست.شما اگر تو TT عضو باشيد ،حتما قرار هاي دوستان رو ملاحظه كرديد.اونجا همه ميرفتن و صداي سيستمهاي بچه ها رو ميشنيدن و نظر ميدادن.
    با شما در مورد تموم شدن دوره 6975 زياد موافق نيستم.چرا؟!!چون هيچگاه درست ازش استفاده نشده.
    بزار يه خاطره براتون تعريف كنم،شايد به 6975 زياد مربوط نشه ولي دور از موضوع هم نيست:
    قبل از اينكه كامپ 607 رو براي ماشينم بگيرم،يكي از بچه ها به من گفت فلاني برو صداي اين كامپ رو تو ماشين فلاني گوش كن،ببين چه صدائي داره(اين طرف خودش از بچه هاي سيستم باز قديمي و HQ بازه)طرف گفت من كه وقتي گوش كردم (تو جاي فابريك زانتيا استيج جلو نصب بود)صاحب ماشين بهش ميگه ،فكر ميكني چه كامپيه؟بهش گفته بود DLS ايروديومواون بنده خدا خنديده بود و گفته بود نه 607 JBL .
    و واقعا من زماني كه رفتم و موزيك گوش كردم بدون معطلي رفتم و خريدم.پس مهم نصب و صدا گيري اصولي از سيستم هست.
    همين الان من خودم به خاطر اينكه نتونستم كامل 6975 ها رو درايو كنم،صداي اصليش رو ندارم.
    موفق باشي
    با اینکه داریم از بحث اصلی تاپیک منحرف میشیم ولی من باید بگم با حمید جان موافقم,حالا چرا؟
    چون خودم میبینم مثلآ 718 خودم رو با یک آمپ فوق ضعیف درایو کردم و رفیقم که صداشون رو با آمپ gm-5400t شنیده بود به من گفت بابا باندای تو تقلبین حالا به نظر شما دلیلش چی بوده؟
    من حتی یکبار سر این حرف اومدم آمپ رو بریج کردم و دادم به یکی از 718 ها دیدم نه بابا بنده خدا راست می گفت این پدرسوخته ه(718)ا وات بهشون نمی رسه و گرنه چه صدایی میدن.
    به نظر من همون که حمید گفت یعنی من این باند رو(البته ببخشیدا ولی تفکه ای)درایو کردم وگر نه می دونم که باید بیشتر از این حرفا باشه.
    در ضمن بحث من روی 718 تنها نیست و تعصبی و اینجور چرت و پرتها چون واقعیت یک چیز غیر قابل انکار هست روی اینه که هر وسیله ای رو سعی کنیم توی بهترین حالت و به لطف تجربیات دوستان اصولی ازش استفاده کنیم وگرنه همه میدونن خیلی باندای بهتر از اینا هست ولی مهم اینه که چه طور و چگونه درایو بشن.
    با تشکر از حمید عزیز بابت راهنمایی مفیدشون.
    Last edited by H.Operator; 23-11-2010 at 15:51.

16. 5 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    موفق باشي
    سلام. شما لطف داری ولی همین رک بودن گاهی وقتا کار دستم داده!
    حرف شما کاملا درست منم.میخوام از صحبت خودتون بر علیه خودتون استفاده کنم!
    شما میگی از هر برندی که داریم درست استفاده کنیم. منم بحث اصلیم همین جاست فقط میگم اون ساب حیفه که با 6975 باشه. من اولشم گفتم که نظر شخصی من اینه. همین.
    من صدای 6975 رو با آمپ 7541 هم شنیدم ولی بازم برای من اون چیزی که همه میگن نبود.
    (بین خودمون بمونه روی آلپاین تعصب خاصی دارم) یه پیشنهاد هم برات دارم برای اینکه به مراد دلت برسی یه آمپ ساند مدل stl2.560 یا stl6.620 که قابلیت بریج استریو رو داره بگیر که 140-150 تا بهشون بدی.
    خیلی مخلصم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •