سلام.اين تاپيك رو زدم تا ديگر دوستان آگاهي بيشتر از خدمات شركتهائي كه تبليغشون تا 7 آسمون رفته داشته باشن.
قبلش بگم قصد توهين و اهانت و خراب و خراب كردن برن خاصي نيست.نه فروشنده برندي هستم و مبلغ فقط و فقط يك مصرف كننده كه .....اينرو هم اضافه كنم از اين برند LG لوازمي ديگر هم دارم كه فعلا بخوبي دارن كار مي كنن .
روز 19/8/89 به قصد خريد سينماي خانگي به جمهوري رفتم ( هزينه 200-300 تومني )يك مدل LG LH 765 به قيمت 290 هزار خريدم.(چون TV هم LG دارم انتخابم LG بود)
روز بعد پس از نصب دستگاه خوشحال و خندونيك DVD گذاشتم ببينم.پس از حدود 25 دقيقه صفحه شطرنجي شد و تصوير ايستاد اما ثانيه جلوتر مي رفت!گفتم شايد DVD كثيف يا خط دار شده كه اينطور نبود.
با چند DVD ديگه هم تست كردم باز هم همونطور بود حتي VCD هم بسيار بد و كند اجرا مي شد دائما تصوير مي ايستاد و صداي گردش CD تو دستگاه شنيده مي شد
پس از تماس با گلدايران 2روز بعد سرويس كار اومد(بدون هماهنگي با تاكيدي كه من داشتم مبني بر حضورم در منزل)ساعت 10 شب .تا مشكل رو گفتم بدون هيچ تستي دستگاه رو باز كرد و مكانيك سيستم رو عوض كردو گفت درست شد!!!!و در يك چشم بهم زدن غيبش زد(ناگفته نماند گفت اگر مشكل ادامه داشت بگو احتمالا Board سيستم هم ايراد داره!!!)ايشون رفت و من موندم يه سينماي خانگي كه ديگه همون فيلمهاي اولم رو هم نشون نداد كه نداد!!!!
دوباره تماس گرفتم گلدايران و سرويس خواستم گفتند تماس مي گيريم.تماسي حاصل نشد و دوباره زنگ زدم كه گفتند اشتباهي كنسل شده!!!!!به سرويس كار اولي (موبايل)زنگ زدم گفت مگه LG ماله بابامه كه زنگ مي زني به من ؟(داشته باش لحن صحبتو)بردار بيار نمايندگي!!!
رفتم نمايندگي خواستن تحويل بگيرن تعمير كنن كه گفتم تعمير نه تعويض كنيد.پاس كاري شديم به مركز م آرژانتين.
بعد از شنيدن مشكل و معطلي من 20 دقيقه يه بابائي اومد گفت تعويض كه شوخي مي كني بايد يه كانتينر بزارم جلو درب هركي اومد عوض كنم؟(تو دلم گفتم حتما اين سينماها خيلي اشغاله خودتم مي دوني)
خلاصه دستگاه رو گرفت و گفت تا 2ساعت ديگه بهت زنگ مي زنيم .!!!!!
الان فعلا 24 ساعت از اون 2ساعت گذشته اما خبري از جومونگ نيست كه نيست
خسته شدم نمي دونم چي كار كنم ديگه