تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: خدمات بعد از فروش چيست؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خدمات بعد از فروش چيست؟

سلام.اين تاپيك رو زدم تا ديگر دوستان آگاهي بيشتر از خدمات شركتهائي كه تبليغشون تا 7 آسمون رفته داشته باشن.
    قبلش بگم قصد توهين و اهانت و خراب و خراب كردن برن خاصي نيست.نه فروشنده برندي هستم و مبلغ فقط و فقط يك مصرف كننده كه .....اينرو هم اضافه كنم از اين برند LG لوازمي ديگر هم دارم كه فعلا بخوبي دارن كار مي كنن .
    روز 19/8/89 به قصد خريد سينماي خانگي به جمهوري رفتم ( هزينه 200-300 تومني )يك مدل LG LH 765 به قيمت 290 هزار خريدم.(چون TV هم LG دارم انتخابم LG بود)
    روز بعد پس از نصب دستگاه خوشحال و خندون يك DVD گذاشتم ببينم.پس از حدود 25 دقيقه صفحه شطرنجي شد و تصوير ايستاد اما ثانيه جلوتر مي رفت!گفتم شايد DVD كثيف يا خط دار شده كه اينطور نبود.
    با چند DVD ديگه هم تست كردم باز هم همونطور بود حتي VCD هم بسيار بد و كند اجرا مي شد دائما تصوير مي ايستاد و صداي گردش CD تو دستگاه شنيده مي شد
    پس از تماس با گلدايران 2روز بعد سرويس كار اومد(بدون هماهنگي با تاكيدي كه من داشتم مبني بر حضورم در منزل)ساعت 10 شب .تا مشكل رو گفتم بدون هيچ تستي دستگاه رو باز كرد و مكانيك سيستم رو عوض كردو گفت درست شد!!!!و در يك چشم بهم زدن غيبش زد(ناگفته نماند گفت اگر مشكل ادامه داشت بگو احتمالا Board سيستم هم ايراد داره!!!)ايشون رفت و من موندم يه سينماي خانگي كه ديگه همون فيلمهاي اولم رو هم نشون نداد كه نداد!!!!
    دوباره تماس گرفتم گلدايران و سرويس خواستم گفتند تماس مي گيريم.تماسي حاصل نشد و دوباره زنگ زدم كه گفتند اشتباهي كنسل شده!!!!!به سرويس كار اولي (موبايل)زنگ زدم گفت مگه LG ماله بابامه كه زنگ مي زني به من ؟(داشته باش لحن صحبتو)بردار بيار نمايندگي!!!
    رفتم نمايندگي خواستن تحويل بگيرن تعمير كنن كه گفتم تعمير نه تعويض كنيد.پاس كاري شديم به مركز م آر‍ژانتين.
    بعد از شنيدن مشكل و معطلي من 20 دقيقه يه بابائي اومد گفت تعويض كه شوخي مي كني بايد يه كانتينر بزارم جلو درب هركي اومد عوض كنم؟(تو دلم گفتم حتما اين سينماها خيلي اشغاله خودتم مي دوني)
    خلاصه دستگاه رو گرفت و گفت تا 2ساعت ديگه بهت زنگ مي زنيم .!!!!!
    الان فعلا 24 ساعت از اون 2ساعت گذشته اما خبري از جومونگ نيست كه نيست
    خسته شدم نمي دونم چي كار كنم ديگه

2. 3 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز منم قصد تعریف وتمجید از برند خصی رو ندارم ولی واقعیتش اینکه تو ایران گارانتیها زیاد تعریفی نداره
    نمونش همین مشکل شما
    شرکت گلدیران که چند بار بعنوان بهترین شرکت خدمات بعد از فروش شناخته شده اینجوریه پس وای به حال بقیه
    البته نا گفته نماند شما هم یکمی صبر و تحمل بیشتر داشته باشید بهتره

4. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فروم های خارجی رو که می خونی می بینی طرف یه دستگاه مثلن دی وی دی گرفته خوشش نیومده پس داده یکی دیگه براش فرستادن، اونوقته که آدم دلش میگیره وقتی میبینه هم باید پول بدی هم باید تحقیر بشی.
    خیلی چیزها اینطوری شده است.
    من هم سر یه هارد مکستور گرفتار گارانتی شدم که اونا به جای تعویض تعمیر کردن سر یه سال نشده خراب شد انداختمش دور، حالا لحن صحبت فروشنده ها و ... به کنار.
    جوری با آدم رفتار میکنن بعضی ها... بماند، از اینگونه خدمات زیاده...
    خیلی حالگیریه وقتی آدم با شوق و ذوق یه چیزی می خره و بعدش اینگونه می شود.

6. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعاً همه مسائل یه طرف، رفتار زشت کارمندها و مسئولینشون هم یه طرف!
    من که طاقت نمیارم. حرف نامربوط بزنن با کله میرم تو صورتشون! ()
    آخه چی باعث میشه که فکر کنن این حق رو دارن که هر رفتاری دوست دارن بکنن!!! یه مشت آدم بی‌سواد بی کلاس!!! (بلانسبت تعداد اندکی!)
    منم تجربیاتی دارم در این مورد ...

8. 2 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

هر کله ای دو میلیون برات آب می خوره، گارانتی هم ندارد .

10. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدمات پس از فروش در کشور ما یعنی یه چیزی تو مایه های همون کشک !!! الکی کلی باید بدویی آخرشم میگن این بر اثر فلان چیز اینجوری شده و شامل گارانتی نمیشه و آخرشم بعد از کلی الافی هزینشو هم خودت باید بدی !!! من که همیشه هرچی میخوام بخرم اگه بدون گارانتیشم باشه میرم بدون گارانتیشو میخرم ! اما خوب برای بعضی برند ها این گارانتی هم شده نوندونی دیگه ! طرف الکی یه اسم گارانتی میچسبونه و یه چیزیم میکشه رو قیمت ! اگه هم بگی بدون گارانتی میگه ما اصلا بدون گارانتی نداریم و شما هم مجبوری اون چیزیو که میخوای با همون گارانتی کشکی بخری !! تو بلاد کفر شما میری یه جنسی میخری تا 3 ماه اگه خوشت نیومد و حال نکردی و اون چیزی که شما میخواستی نبود میبری عوض میکنی به جاش یه چیز دیگه ورمیداری ! اونا دیگه زدن تو کار وارانتی ما هنوز تو گارانتیش موندیم !

12. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان هنوز كه هنوزه خبري از جناب گلدايران نيست.12 روزه كه اسير شدم

فقط ديروز از ال جي! تماس گرفتند كه آقا جون دستگاهتون رو تحويل گرفتين؟عجيب بود برام اين ديگه كي بود؟

فكر كنم مي خواست پيگير كار گلدايران باشه.منم تا تونستم غرغر كردم

14. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من از هر جایی خرید می کنید، حتمن تضمین بگیرید که اگه خراب در اومد تا 24 ساعت حق تعویض داشته باشید.
    من چند وقت پیش به جای رفتن به جمهوری رفتم فروشگاه تعاونی نزدیک محل کار یکی از آشنایان، هم از نمایندگی ارزونتر بود هم نیم ساعت بیشتر مسیرش طول نکشید هم گفت اگه موردی داشت بیار یکی دیگه برات از انبار میارم، با خیال راحت بردم چک کردم.
    همینجوری کم استرس داریم استرس جنس بنجل گیر آدم افتادن هم بهش اضافه شد، باید این شرکت ها یه کاری کنن که مشتری با خیال راحت و آرامش خرید کنه، ماشالا بسکه برندهای زیاد و منصفی!!! تو بازاره مجبوری حتمن از همونا خرید کنی، حق انتخاب کمی برامون مانده است.
    Last edited by Artam01; 22-11-2010 at 16:11.

16. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    متاسفانه در اينجا گارانتي شده يه ابزار تبليغ . (البته پول اضافه اي كه بخاطر گارنتي مشتري ميده رو هم حساب كنيد ) تا بگي جاي ديگه ارزونتر ميدن ميگن گارانتي نداره آقا . و اين هم وقتي است كه كارت به گاراتي اينها بخوره

اميدوارم مشكل شما حل بشه

18. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

این فقط برای لوازم خانگی نیست.
    من از ایرانسل وایمکس گرفتم و پول رو قبل از درست شدن پرداخت کردم(300000 تومن)
    بعد به قول خودشون "کارشناس" اومد و کفشش رو در آورد که وارد بشه بوی گند همه جا رو فرا گرفت
    بعد از اینکه وی کل خونه رفت ا تست کنه ببینه مودم سیگنال میده یا نه گف سیگنال نمیده و گف فیش بانکی رو بدید.
    فشی هم دست پدرم بود که هنوز از اداره نیومده بود.
    بعد گیر داده که من باید فیش رو بگیرم چون باید برم یه خونه ی دیگه
    به این لحن:
    -آقا یه 10 دقیقه صبر کنید تا پدرم برسه فیش رو بده
    -من نمیتونم صبر کنم من فیش رو الان میخوام
    -خوب حد اقل زنگ بزنید بگید بهشون
    -مشکل من با زنگ زدن حل نمیشه باید بیان
    تا بالاخره خودشون اومدن و فیش رو دادن و کارشناس هم رفت و ا الان هم یه کمی بوی گند وی خونه هست!!!!!!!!!!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •