با سلام . من نظر خودم و می گم . از اون اول که خب پاور سوخته . شکی که توش نیست . ؟ چند تا مطلب این وسط هست . یکی این که شما داشتی با سیستم کار می کردی یهو پاور سوخته ، نتونسته اطلاعات را به درستی از رم لود کنه و پریده و خب این خودش خیلی بده که در حین کار با سیستم پاور بسوزه . چون پاور یه سیم نازک داره که فیوزشه . اگه جریان و رد کنه دیگه ......... بگذریم .
.gif)
اون صفحه آبی که اومده رویداد blue screen بوده که معمولا وقتی ظاهر می شه که یا رم یا هاردت دچار مشکل شده باشه . یا رم کافی نبوده که سیستم عامل را لود کنه یا هاردت مشکل داره . پیشنهاد من اینه که یا مین و عوض کنی و جون خودت و راحت کنی ، یا حداقل بایوست را آپ دیت کنی . البته این جور مواقع اگه کیس و ببری یه دفتر فنی بهتره . چون ریسک کار بالاست . منم که رشتم کاپیوتره این جور مواقع بحرانی ترجیح می دم خودم دست به کیس نزنم . چون امکان این که اطلاعات هم خراب بشه هست . من خودم یه روز که می خواستم بشینم پشت سیستم همون موقع تا کلید پشت پاور را زدم همون موقع وداعشو گفت و خدا را شکر سیستم به روشن شدن نکشید . امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کرده باشم . چون مطلبتو سریع خوندم امکان داره درست متوجه نشده باشم .
.gif)