تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل سیستم من

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشکل سیستم من

سلام
    راستش نمی دونم جای مناسبی رو برای طرح مشکلم پیدا کردم یا نه ولی خوب از
    مدیران محترم میخوام اگر در انجمن مناسبی تاپیک نزدم لطف کنن اونو جابجا کنن
    مشکلی که برای من پیش اومد بشرح زیره:
    حدودا دو هفته پیش بود که من پای کامپیوتر نشسته بودم یهو صدای بلندی از پاور شنیده شدو
    پشت اون دود سیاه وبد بویی از اون بلند شد من که حسابی غافلگیر شده بودم
    فوری پاور رو با کلید پشت اون خاموش کردم بعد از حدود ده دقیقه خاموش بودن بعد از زدن دکمه پاوردوباره دود بلند شد که من بعد از دو ثانیه خاموشش کردم
    ابتدا برای اینکه بدونم کدوم قسمت ها آسیب دیدن پاور سیستم قدیمیم رو باز کردم و به این سیستم وصل کردم
    مشکل خاصی نبود
    و همه چی مرتب بود دوباره پاور رو باز کردم و...
    فردا صبح پاور رو به گارانتی مربوطه اش بردم که فورا برام عوض کردن بعد از برگشتن به منزل
    به علت شلوغی سیمهای داخل کیس رم ها در آوردم و دوباره جا زدم همینطور هارد هام رو جابجا کردم
    (قبلا دو تا هارد یک ترا بایت به سیستم وصل بود ولی چون من به پاوری که گارانتی داده بود اطمینان نداشتم
    یکی شو باز کردم)
    در این بین یک اشتباهی هم که کردم یکی از رم ها رو برعکس جا زدم که سوخت!!!!!!!!!!
    وقتی بعد از وصل کردن دوباره همه چی و.با یک دونه رمی که جون سالم بدر بود کامپیوتر رو روشن کردم
    سیستم بوت میشد ولی بلا فاصله بعد از لوگوی ویندوزصفحه آبی میومد وریستارت میشد
    من که به سلامت هارد شک کرده بود سعی کردم با ویندوز داخل هیرن بوت سیدی
    سیستم رو بالا بیارم وببینم چه خبره
    نتیجه اینکه همه درایو ها سالم بودن غیر از c (درایو ویندوزم)
    من سعی کردم با نصب یه ویندوز جدید مشکل رو حل کنم تو ست آپ c رو جلوش row
    نوشته بود وفرمت نمیکرد منم پارتیشین رو دلیت کردم ودوباره ساختم و فرمت سریعش کردم
    ولی بازم میگفت نمیتون روش بنویسه
    از ست آپ بیرون اومدم وبا ویندوز هیرن دوباره اسکن دیسک کردم که بد سکتوری چیزی پیدا نکرد
    بعد از چند بار گیر دادن به هارد بدبخت بالاخر ویندوز روش نصب شد ولی اینبار بعد از نصب درایور ها
    وبعد از یه ریستارت هارد غیب شد و الان حتی تو بایوس هم شناسایی نمیشه
    (البته خرت وخورت هم موقع روشن شدن میکنه ولی....)
    میدونم که مطلب خیلی طولانی شد از هنمه دوستان پیشاپیش عذر میخوام وخواهشمندم منو یاری کنید
    Last edited by mehryar1973; 19-11-2010 at 23:47.

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    اولا که رم رو چطور اشتباه زدی؟ من که تا به حال هرچه سیستم دیدم رمش فقط از یه طرف جا میخوره!!!
    بگذریم.
    هاردت ساتاست یا IDE ؟
    در هر صورت با یک کابل جدید امتحان کن ببین چطور میشه.
    میتونی هاردت رو روی همون سیستم قدیمیت امتحان کنی یا یه سیستم دیگه؟
    در هر صورت باید اول هاردت رو بشناسونی به سیستم و بعد اقدام به بازیابی اطلاعات یا فرمت کنی. (البته درصورتی که صدمه سخت افزاری نباشه).
    اگه لرد 2010 دم دستته، با Paragon Partition Manager بیا بالا (وقتی هارد شناخته شد البته) و ببین اون میتونه اطلاعاتت رو شناسایی کنه.
    پس پیشنهاد من برای شروع: کابل هاردت رو عوض کن و یا جایش را.
    برق هاردت را هم چک کن. با یه برق دیگه از پاور امتحان کردی؟
    بقیه قطعه ها غیر از رم و سی پی یو را جدا کن و هارد رو چک کن.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    اولا که رم رو چطور اشتباه زدی؟ من که تا به حال هرچه سیستم دیدم رمش فقط از یه طرف جا میخوره!!!
    بگذریم.
    هاردت ساتاست یا IDE ؟
    در هر صورت با یک کابل جدید امتحان کن ببین چطور میشه.
    میتونی هاردت رو روی همون سیستم قدیمیت امتحان کنی یا یه سیستم دیگه؟
    در هر صورت باید اول هاردت رو بشناسونی به سیستم و بعد اقدام به بازیابی اطلاعات یا فرمت کنی. (البته درصورتی که صدمه سخت افزاری نباشه).
    اگه لرد 2010 دم دستته، با Paragon Partition Manager بیا بالا (وقتی هارد شناخته شد البته) و ببین اون میتونه اطلاعاتت رو شناسایی کنه.
    پس پیشنهاد من برای شروع: کابل هاردت رو عوض کن و یا جایش را.
    برق هاردت را هم چک کن. با یه برق دیگه از پاور امتحان کردی؟
    بقیه قطعه ها غیر از رم و سی پی یو را جدا کن و هارد رو چک کن.
    موفق باشی.
    سلام
    مرسی از توجه شما دوست من
    در مورد رم خوب وقتی اشتباه جا زده بودم از یه طرف جا رفته بود ولی از طرف دیگر نه(البته من فکر میکردم
    جا رفته ولی...)از همون اول صدای بوق سه تایی رم بلند شد ولی کار از کار گذشته بود
    هارد من ساتاست ومتاسفانه سیستم قدیمی من مادربودی قدیمی دارد که آنرا ساپرت نمیکند(پورت ساتا ندارد)
    باذیه برق دیگه از پاور ویه اسلات دیگه (سه تا اسلات ساتا داره) ویک کابل دیگه هم اوضاع فرقی نکرد
    من در فکر اینم که چرا حتی روش ویندوز هم نصب شد ولی الان تو بایوس هم شناسایی نمیشه وفقط صدا میده
    راستی غیر از رم وسی پی یو فقط فلاپی وdvdرایتر میمونه یعنی شما میگی اونا رو جدا کنم وباز چک کنم

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

هارد رو روي سيستم ديگه چك كنيد . ببينيد شناسائي ميشه .

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما با پاور جدید تست کردی یا با همون قدیمیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام . من نظر خودم و می گم . از اون اول که خب پاور سوخته . شکی که توش نیست . ؟ چند تا مطلب این وسط هست . یکی این که شما داشتی با سیستم کار می کردی یهو پاور سوخته ، نتونسته اطلاعات را به درستی از رم لود کنه و پریده و خب این خودش خیلی بده که در حین کار با سیستم پاور بسوزه . چون پاور یه سیم نازک داره که فیوزشه . اگه جریان و رد کنه دیگه ......... بگذریم .
    اون صفحه آبی که اومده رویداد blue screen بوده که معمولا وقتی ظاهر می شه که یا رم یا هاردت دچار مشکل شده باشه . یا رم کافی نبوده که سیستم عامل را لود کنه یا هاردت مشکل داره . پیشنهاد من اینه که یا مین و عوض کنی و جون خودت و راحت کنی ، یا حداقل بایوست را آپ دیت کنی . البته این جور مواقع اگه کیس و ببری یه دفتر فنی بهتره . چون ریسک کار بالاست . منم که رشتم کاپیوتره این جور مواقع بحرانی ترجیح می دم خودم دست به کیس نزنم . چون امکان این که اطلاعات هم خراب بشه هست . من خودم یه روز که می خواستم بشینم پشت سیستم همون موقع تا کلید پشت پاور را زدم همون موقع وداعشو گفت و خدا را شکر سیستم به روشن شدن نکشید . امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کرده باشم . چون مطلبتو سریع خوندم امکان داره درست متوجه نشده باشم .

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

هارد رو روي سيستم ديگه چك كنيد . ببينيد شناسائي ميشه .
    در اولین فرصت اینکار رو میکنم
    شما با پاور جدید تست کردی یا با همون قدیمیه؟
    پاور قدیمی که سوخته بود با پاوری که گارانتی داده بود تست کردم
    با سلام . من نظر خودم و می گم . از اون اول که خب پاور سوخته . شکی که توش نیست . ؟ چند تا مطلب این وسط هست . یکی این که شما داشتی با سیستم کار می کردی یهو پاور سوخته ، نتونسته اطلاعات را به درستی از رم لود کنه و پریده و خب این خودش خیلی بده که در حین کار با سیستم پاور بسوزه . چون پاور یه سیم نازک داره که فیوزشه . اگه جریان و رد کنه دیگه ......... بگذریم .
    اون صفحه آبی که اومده رویداد blue screen بوده که معمولا وقتی ظاهر می شه که یا رم یا هاردت دچار مشکل شده باشه . یا رم کافی نبوده که سیستم عامل را لود کنه یا هاردت مشکل داره . پیشنهاد من اینه که یا مین و عوض کنی و جون خودت و راحت کنی ، یا حداقل بایوست را آپ دیت کنی . البته این جور مواقع اگه کیس و ببری یه دفتر فنی بهتره . چون ریسک کار بالاست . منم که رشتم کاپیوتره این جور مواقع بحرانی ترجیح می دم خودم دست به کیس نزنم . چون امکان این که اطلاعات هم خراب بشه هست . من خودم یه روز که می خواستم بشینم پشت سیستم همون موقع تا کلید پشت پاور را زدم همون موقع وداعشو گفت و خدا را شکر سیستم به روشن شدن نکشید . امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کرده باشم . چون مطلبتو سریع خوندم امکان داره درست متوجه نشده باشم .
    من مطلب رو یکبار دیگه مرور میکنم
    1-سوختن ناگهانی پاور در حال روشن بودن سیستم
    2-چک سیستم با یک پاور موقت که چون فقط یه کابل برق ساتا داشت فقط تونستم سیستم رو روشن کنم ودیدم که همه چی درست بود
    3-بردن پاور به به گارانتی و تعویض اون
    4-وصل کردن پاور جدید به سیستم(همه بدبختی ها ازینجا شروع شد چون سیمها قر وقاطی بود
    همه چیزها رو فلاپی dvd رایتر ها فلاپی و رم ها وهارد رو در آوردم و دوباره از نو وصلشون کردم
    5-یکی از رم ها برعکس جا زده شد بوق سه تایی وبلافاصله سوختن رم
    6-بعد از راه انداختن سیستم با یک رم ارور صفحه آبی ظاهر شد...
    7- با ویندوزهیرن بوت سی دی سعی کردم کامپیوتر رو بالا بیارم هدف ازینکار دسترسی به
    درایو ویندوز بود(C)
    8- درایو c غیر قابل دسترسی شده بود بقیه درایو ها سالم بود
    9- سی دی ویندوز رو گذاشتم و وارد ست آپ شدم جلوی c نوشته بود row
    پارتیشین رو دلیت کردم ودوباره ساختم
    10 -دوباره با هیرن بوت سی دی بالا اومدم واینبار c رو فرمت کردم
    11-دوباره سعی در اینستال ویندوز جدید کردم c رو فرمت میکرد ولی نمیتونست روش بنویسه
    پارتیشن رو دوباره دلیت کردم وساختم اینبار ویندوز نصب شد
    12-بعد از نصب درایور ها موقع نصب درایور آخری بود که باید ریستارت میکردم بعد از ریستارت
    هارد من غیب شده بود و نمیتونست اونرو بشناسه الان حتی در بایوس هم قابل شناسایی نیست
    در پایان از همه دوستان سپاسگزارم اولویت اول من برگردوندن اطلاعات هاردم هستش چون به اونا خیلی نیاز دارم
    وضعیت فعلی هارد:
    فق بعد از روشن شدن سیبستم سر وصدا میکنه(خرت وخورت) همین وهمین!!!!!!!!!
    Last edited by mehryar1973; 20-11-2010 at 20:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما گفتید 2 تا هارد داشتید که یکیشو باز کردید.آیا تنظیم Master/Slave درسته.پشت هارد به انگلیسی نوشته موقعیت جامپر چجوری باید باشه.مثلا یه دوست یه سیستم برام آورد که نمیتونست ویندوز نصب کنه و با هارد مشکل داشت.بعد از خوندن پشت هارد متوجه شدم اصلا نباید جامپر داشته باشه.

بعد از اومدن دوستم کامپیوتر سالم رو با یه جامپر اضافی بهش دادم!!! و اون بهم گفت کامپیوتر قبلا 2 تا هارد داشته.

شاید کم کردن یه هارد مشکل ساز شده باشه،ضمنا حتما CMOS رو ریست کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما گفتید 2 تا هارد داشتید که یکیشو باز کردید.آیا تنظیم Master/Slave درسته.پشت هارد به انگلیسی نوشته موقعیت جامپر چجوری باید باشه.مثلا یه دوست یه سیستم برام آورد که نمیتونست ویندوز نصب کنه و با هارد مشکل داشت.بعد از خوندن پشت هارد متوجه شدم اصلا نباید جامپر داشته باشه.

بعد از اومدن دوستم کامپیوتر سالم رو با یه جامپر اضافی بهش دادم!!! و اون بهم گفت کامپیوتر قبلا 2 تا هارد داشته.

شاید کم کردن یه هارد مشکل ساز شده باشه،ضمنا حتما CMOS رو ریست کنید.
    با تشکر از توجه تون
    من اصلا جامپر رو دست نزدم
    البته الان که شما گفتید جابجاش کردم که فرقی نکرد کلا برش هم داشتم باز فرقی نکرد
    اصلا تو بایوس شناسائی نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •