تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سیستم من به جای خاموش شدن restart میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض سیستم من به جای خاموش شدن restart میکنه

سلام دوستان، این مشکل برام پیش اومده، سیستمم وقتی دکمه خاموش رو میزنم خاموش نمیشه ولی restart میکنه، یعنی انگار که بهش گفتم restart کنه. با کیبورد ودکمه خود سیستم وحتی با shut down خود سیستم هم همین کار رو میکنه.
    قبلاً همچین مشکلی پیش اومد با دوباره نصب کردن سیستم حل شد، ولی ایندفعه میخام راه حل بدون نصب کردن سیستم داشته باشم، کلی برنامه واین حرفا دارم که اگه دوباره سیستم رو نصب کنم یکی دو روزی باید وقف کامپیوتر بشم که وقتشو ندارم.
    خواهشاً مشکلم رو حل کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر نمی کنم مشکل سخت افزاری باشه بهترین راه اینکه ویندوز رو عوض کنی و یه ورژن دیگه نصب کنی xp sp2 یا xp sp3 ویندوز هایی نصب کن که زیاد دستکاریش نکرده باشن به نظر من xp sp2 ورژن 2002 از همشون بهتره
    یه احتمال دیگه هم هستش شاید سیستمت ویروس گرفته بهترین کار اینکه با چند تا آنتی ویروس ویروس کشی کنی اول نود32 نصب کن بعدش اویرا
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام . اگه مشکل سخت افزاری نبود باید وقتی دکه رو کیس را می زدی درست عمل می کرد . چون اون دیگه ربطی با سیستم عامل نداره . اما اگه از رو کیس درست عمل می کنه با سیستم عامل نمی شه ، مشکل از سیستم عامله . اگر هم هردو این طورین که حتما تو بستم سیم ها اشتباه شده که باز این خودش مشکل سخت افزاریه . امیدوارم کمک کرده باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •