سلام
من لینک فایلهای همراه کتاب Realistic Architectural Visualization with 3ds Max and mental ray Second Edition رو میخواستم، کسی لینکشو داره؟
![]()
سلام
من لینک فایلهای همراه کتاب Realistic Architectural Visualization with 3ds Max and mental ray Second Edition رو میخواستم، کسی لینکشو داره؟
![]()
لینکشو پیدا کردم کسی میتونه تو Mediafire.com آپلودشون کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک خود کتابه (ویرایش دوم).
من حدس می زنم این فایل های ویرایش اول کتاب باشه.. ویرایش دوم تازه "لو رفته".. یه کم طول می کشه تا فایل هاش بیاد!![]()
فکر نکنم، از این سایت گرفتم.
سلام به بچه ها اینم لینک:کتاب+توتریالش
Video Training → Realistic Architectural Visualization with 3Ds Max and Mental Ray
Download HotFile:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download SHR:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download FS:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload Uploading:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلذت ببرید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام فکر کنم مربوط به ویرایش اوله و با حجم 478MB کامل است .
پست ارسالی توسط کاربر عضو در تاریخ 21 May 2010 است .
در این مورد چیزی ننوشته بود.بازم سعی میکنم .
اگه از اینجا گرفتی ویرایش اوله:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)