تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: هنگ dell inspiron n5010

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض هنگ dell inspiron n5010

باسلام
    ببخشید دوستان یک سوال دارم. من یکی دو روزه که n5010 با مشخصات CI5 - ATI5470 - HDD 500 خریدم. ازهمون اول ویندوز 7 از نوع 32 بیت روش نصب بود که شرکت فروشنده برام نصب کرده بود و البته اینطور که من دیدم به روش ریکاوری نصب کردن(با دیسک خودشون).این ویندوز خیلی درست نبود و من یه ویندوز 7 دیگه با کرک خوب روش نصب کردم.الان نمیدوم چرا بعضی وقتها هنگ می کنه.مثلا موقعی که بازی مثل GTA iv بازی می کنم هیچ مشکلی نیست,ولی اگه یه کانکشن یا صفحه ی اینترنت باز کنم یهو هنگ می کنه...یا مثلا دو سه ساعت تو اینترنتم همین که مرورگر را می بندم هنگ میکنه...
    --------------------------------------------------------------------------
    توضیح اینکه :کول پد دارم - موقع هنگ تو همون صفحه میمونه و صفحه آبی و ... درکار نیست...همه ی درایورها را از support.dell گرفتم و بایوس هم آپدیت شده
    حالا یه سوال : احتمالش هست اگه ویندوز 64 بیت نصب کنم درست شه؟ چون همه ی درایورها تو سایت dell برای 64 بیت هست...؟؟؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

دوست عزيز ويندوز 64 بيت بهتره.
    اما شما قبل از نصب يكبار درايو ‍C و همچنين System reserve رو حذف كن. منظورم تو Setup ويندوزه. بعد يكبار ديگه درايو درست و حتما درايو 100 مگابايتي System reserve هم تشكيل بده.
    بهتر هم هست كه درايوراتو با ويندوز آپديت بگيري و اگه چيزي پيدا نكرد از درايوراي سايت دل استفاده كن.
    راستي نوع آنتي ويروس هم تو سرعت كامپيوترت خيلي موثره، از چه آنتي ويروسي استفاده ميكني؟

3. این کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز ممنون که جواب دادی.والا وقتی ویندوز می زنم همین کارا رو می کنم .الان مثلا 64 بیت زدم درایورهاش را هم نصب کردم.مثلا توی 32 بیت شدیدا با 7PN مشکل داشت ولی الان نداره و 2-3 ساعت بدون هنک باهاش کار کردم و تستش کردم تا اینکه اومدم درایور وایرلس را که اشتباه نصب شده بود پاک کنم که دوباره هنگ کرد....اصلا کار به نصب آنتی ویروس و اینها نمیرسه....
    Last edited by naseresmaeily; 18-11-2010 at 02:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز ممنون که جواب دادی.والا وقتی ویندوز می زنم همین کارا رو می کنم .الان مثلا 64 بیت زدم درایورهاش را هم نصب کردم.مثلا توی 32 بیت شدیدا با --- مشکل داشت ولی الان نداره و 2-3 ساعت بدون هنک باهاش کار کردم و تستش کردم تا اینکه اومدم درایور وایرلس را که اشتباه نصب شده بود پاک کنم که دوباره هنگ کرد....اصلا کار به نصب آنتی ویروس و اینها نمیرسه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

ميگم چطوره به جاي فرمت ايندفعه درايو C را Wipeكني و بعد وين نصب كني؟

7. این کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یكبار ویندوز نصب كن اما كرك نكن
    خودش تا 30 روز بهت مهلت میده
    اگه مشكل داشتی بدون از سخت افزارته. اگه هم مشكلی نبود كركش كن

9. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض پاسخ

باسلام
    از همه ی دوستان بابت پاسخ ممنونم.همه ی راهها را رفتم و این آخری تا جایی درست کار می کرد که درایورها نصب نشده بود.من 64bit را نصب کردم و درایورهای سایت دل که همشون برای 64bit هستن را نصب کردم.الان 24 ساعته بطورمداوم دارم کار می کنم...البته یه مشکل هم بود اینکه موقعی که نرم افزار IDM دانلود منیجر را نصب می کردم مشکل هنگ را داشتم که دیگه نصبش نکردم.
    راستی من درایور وایر لس را از اینجا و از سایت دل دانلود کردم (half mini card) ولی هیچ کدوم به لپ تاپ من نمیخوره. فکر کنم مال من یه گزینه ی دیگه باشه کسی از دوستان نمیدونه تو سایت دل کدوم درایور مربوط به ما میشه؟
    لپ تاپ من :CI5 m460 - 4GB DDR3 - VGA 550V
    باتشکر

12. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض پاسخ

باسلام
    دوستان عزیز بنده متوجه یک قضیه شدم که گفتم اینجا بنویسم تا شاید دوستان دیگه هم استفاده کنند.خیلی ها مثل من پس از نصب درایور وایرلس مشاهده کردن که درایور درست هست ولی کارت وایرلس کانکشن ها را پیدا نمی کنه..من داشتم درایور بلوتوث را نصب می کردم که پیغام روشن کردن وایرلس از طریق کلید f2 را دریافت کردم و پس از زدن این کلید متوجه شدم که باید از این طریق وایرلس را حتما روشن کنیم....
    راستی دوستان یک سوال: وقتی من با ویندوز 64 بیت دیگه مشکل هنگ را ندارم پس یعنی مشکلم سخت افزاری نیست دیگه درسته...؟چون اساسا درایورها هم برای 64 بیت ساخته شدن...
    موفق باشید

14. این کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahab314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام
    از همه ی دوستان بابت پاسخ ممنونم.همه ی راهها را رفتم و این آخری تا جایی درست کار می کرد که درایورها نصب نشده بود.من 64bit را نصب کردم و درایورهای سایت دل که همشون برای 64bit هستن را نصب کردم.الان 24 ساعته بطورمداوم دارم کار می کنم...البته یه مشکل هم بود اینکه موقعی که نرم افزار IDM دانلود منیجر را نصب می کردم مشکل هنگ را داشتم که دیگه نصبش نکردم.
    راستی من درایور وایر لس را از اینجا و از سایت دل دانلود کردم (half mini card) ولی هیچ کدوم به لپ تاپ من نمیخوره. فکر کنم مال من یه گزینه ی دیگه باشه کسی از دوستان نمیدونه تو سایت دل کدوم درایور مربوط به ما میشه؟
    لپ تاپ من :CI5 m460 - 4GB DDR3 - VGA 550V
    باتشکر
    با سلام

منم همین لبتابو دارم و اوایل همین مشکل رو داشتم که فهمیدم از 2تا نکته ااست :
    1 . اگر از idm استفاده میکنی حتما از اخرین ورژن استفاده کنین چون ورژنای قدیمی باعث هنگ کردن میشن
    2 . از ویندوزای دستکاری شده مثل mrt استفاده نکنین
    3. برای نصب وایرلس هم چون به حالت معمولی نصب میشه اما کار نمیکنه باید از طریق device manager استفاده کنین به روش update driver ونصب میشه به راحتی
    Last edited by shahab314; 12-12-2010 at 08:41.

16. این کاربر از shahab314 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •