سلاه به همه
آقا ما یه روز این تاپیک ها رو بالا پایین کردیم آخرش اون چیزی که می خواستیم رو نفهمیدیم
.gif)
همش بحث ها آخرش تعصبی می شه که از برند حمایت می کنند اونم بی دلیل و الکی ... آخرشم جواب درست رو پیدا نکردم دیگه کلافه شدم گفتم یه پست جدید بدم
اساتید محترم من می دونم که اگه کسی گیم می خواد باید که نه اما ترجیحا کنسول بگیره اما من خودم فکر می کنم که اگه مثلا یه لپ تاپی که کانفیگش بالاس و هر بازی خفنی را اجرا میکنه و تا یه مدت زیادی هر بازی جدیدی هم که بیاد کاربرش و آرزو به دل نمیذاره خوب همین لپ تاپ با این کانفیگ خوب اگه یه روزی یه کار مهندسی سنگین هم داشته باشی از پسش برمیآد ... حالا من که نیازی جز تحقیقات اینترنتی و موزیک و فیلم و بازی ندارم ولی کلا نظر شما چیه درست می گم؟
من بودجه ام 1 تا 1.500 است که حالا اگه خیلی خیلی خیلی بیارزه چیزی شاید بالاتر هم بره
شما لطف کنید بی تعصب و کاملا منطقی یه لپ تاپ که قیافه اش هم حالا خیلی زیاد داد نزنه من واسه گیمم! را با کانفیگ بالا که هر گیمی رو اجرا کنه و گارنتی و قیمت مناسب با جزئیات اعلام بفرمایید در ضمن ما همه برندها و همه طرفدارای متعصبشون دوست داریم مارو بی نظر نذارین
.gif)