تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: هنگ کردن کامپیوتر و بوت نشدن بعد از RESTART

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض هنگ کردن کامپیوتر و بوت نشدن بعد از RESTART

با سلام و احترام
    مشخصات :
    مادربورد : GIGA 945PL-S3
    سی پی یو :775PIN-3GHZ INTELL
    رم : 512 DDR2 KINGMAX
    مدتها بود که CPU گرم میکرد و سرعت فن بالا میرفت و سرعت سیستم کند میشد و من توجهی نمیکردم یکروز که یک بازی ساده مرغ بازی میکردم وسط بازی صدا و تصویر هنگ کرد و مجبور شدم RESTART کنم بعد از RESTART کامپیوتر بوت نشد (بوق بوت هم نزد) وبه تعمیرات مراجعه کردم کابلهای پاور رو باز کرد وپینهای کابل پاور مادر بورد رو ولتاژ گرفت ویکی ازپینها ولتاژ منفی داشت و با اذعان خراب شدن یکی از خازنهای پاور مجبور به عوض کردن پاور شدیم که با عوض کردن آن بعد از چند بار کلید رو زدن و درآوردن کابل و جازدن سیستم بوت شد و ویندوز بالا آم و بازی مذکور رو اجرا کردیم و مشکلی نبود و بعد از اینکه به خانه آوردم و روشن کردم ویندوز بالا آمد اما بدون اینکه کاری انجام بدم مجددا هنگ کرد و اتفاق فوق دوباره بروز کرد دوباره به تعمیرات بردم و این بار رم را عوض کردیم سیستم بوت شد و ویندوز بالا آمد و بازی را اجرا کردیم و سیستم نیم ساع روشن بود و مشکلی نداشت و الان میترسم رم را عوض کنم و دوباره مشکل فوق پیش بیاید ضمنا ناگفته نماند همان بار اول که این اتفاق افتاد خمیر سیلیکون CPU را بادقت عوض کردم و در بایوس هم پارامترهای CPU نرمال هستند و همچنین کلیه قطعات را چک کردیم و مشکلی نداشتند خواهشمندم کمک فرمایید بنده که دیگر عقلم بجایی قطع نمیدهد . با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

شما به ناچار بایستی چند تا قطعه را تست کنید
    و چون پاور را تازه عوض کردین اینو دیگه اولش نیاز به تست نیست
    برو سر کارت گرافیک ببین فنش در چه وضعیه ؟
    چون یه بار فن کارت گرافیک من وایساده بود سیستم دقیقا مثل مال شما هنگ میکرد
    سی پی یو هم اگه خمیرداره پس مشکلی نباید داشته باشه و سی پی یو سیستمهای 4 به بعد اصلا نمیسوزند
    به هر حال این مشکل ظاهرا از داغ کردن بوجود میاد بهتره یه فن بزرگ هم به کیس وصل کنی

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

من فکر میکنم مشکل از هارد دیسک شما باشه کابل DATA رو چک کنید و با ک نرم افزار چک کنید که بدسکتور پیدا کرده یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما به ناچار بایستی چند تا قطعه را تست کنید
    و چون پاور را تازه عوض کردین اینو دیگه اولش نیاز به تست نیست
    برو سر کارت گرافیک ببین فنش در چه وضعیه ؟
    چون یه بار فن کارت گرافیک من وایساده بود سیستم دقیقا مثل مال شما هنگ میکرد
    سی پی یو هم اگه خمیرداره پس مشکلی نباید داشته باشه و سی پی یو سیستمهای 4 به بعد اصلا نمیسوزند
    به هر حال این مشکل ظاهرا از داغ کردن بوجود میاد بهتره یه فن بزرگ هم به کیس وصل کنی
    ضمن تشکر از اطلاعات ارسالی شما دوست عزیز _ کارت گرافیک سیستم بنده فن ندارد در ضمن کارت گرافیک را چندین مرتبه جدا کردم اما مشکل هنوز پابرجا بود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من فکر میکنم مشکل از هارد دیسک شما باشه کابل DATA رو چک کنید و با ک نرم افزار چک کنید که بدسکتور پیدا کرده یا نه ؟
    ضمن تشکر آیا نزدن بوق بوت وبالا نیامدن بایوس ممکن است مربوط به هارددیسک باشد ضمنا هارددیسک را نیز جدا کردم اما مشکل حل نشد .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اشکال از هارد هم میتونه باشه
    شما که میگین هارد را جدا کردین چطوری میخواستین بوت کنین ؟
    منظور از این که بوت نشد چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اشکال از هارد هم میتونه باشه
    شما که میگین هارد را جدا کردین چطوری میخواستین بوت کنین ؟
    منظور از این که بوت نشد چیه ؟
    منظور از اینکه بوت نشد اینه که وقتی کلید پاور رو میزنی بوق بوت نمی زنه و هیچ نوشته روی مانیتور نمیاد هارد رو اینجوری تست کردم که ابتدا کابل دیتا و پاور هارد رو جدا کردم اما بازم بوق بوت نزد . در حال حاضر همانطور که در بالا گفتم رم خراب شده و رم جدید که می اندازم کار میکنه البته اینکارو تو تعمیرات انجام دادم و راستش جرات ندارم رم بخرم و دوباره یا اونو بسوزونه یا اینکه مشکل جدیدی پیش بیاد . با تشکر

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز مشکل سیستم شما از حافظه ROM هستش بهتره به سایت سازنده مراجعه کنی و آخرین آپدیت بایوست رو دانلود و بایوست رو که البته( کلمه اشتباهی هست و باید گفت حافظه ROM ) رو آپدیت کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز مشکل سیستم شما از حافظه ROM هستش بهتره به سایت سازنده مراجعه کنی و آخرین آپدیت بایوست رو دانلود و بایوست رو که البته( کلمه اشتباهی هست و باید گفت حافظه ROM ) رو آپدیت کنید .
    با سلام
    بایوس رو دانلود کردم چطور آپدیت کنم ؟
    Last edited by hamid11351; 20-11-2010 at 13:42.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    بایوس رو دانلود کردم چطور آپدیت کنم ؟
    از طریق سی دی مادربورد آپدیت بایوس رو انجام بدید یک نرم افزاری به اسم bios@ هست برای اینکار نصبش کنید
    به اینترنت وصل میشین سرور مورد نظر رو انتخاب کرده و با اون بایوس رو گرفته اتوماتیک نصب کرده و سیستم ریست میشود بعد بایوس رو دیفالت کنید بایوس آپدیت شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •