میشه در این مورد یه ذره توضیح بدین؟
مثلا من هر چند وقت یه بار یه دفعه هوس قهوه خشک یا چایی خشک میکنم با قاشق میخورم!!!
این بیماری فقط مخصوص خانومای بارداره؟
میشه در این مورد یه ذره توضیح بدین؟
مثلا من هر چند وقت یه بار یه دفعه هوس قهوه خشک یا چایی خشک میکنم با قاشق میخورم!!!
این بیماری فقط مخصوص خانومای بارداره؟
نصف تاپیک های انجمن پزشکی سوالات شما است !!!
چه سوالاتی هم ...
یکبار ویار داری!
یکبار میخوای بینی عمل کنی !
یکبار به استخون زیر گلو گیر میدی !
یکبار ...
بابا بیخیال !!!
بله كاملا طبيعه كه شما ويار داشته باشين و به خاطر دارويهاي هورمونيه كه مصرف ميكنين
خانوماي باردار هم واسه اين ويار دارن كه هورموناي بدنشون تو دوران بارداري تغير ميكنه
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
خوب عزيزم سوال براشون پيش مياد اينجا نپرسه كجا بپرسه؟در ضمن تمام فاروم هم كه سوالاي ايشون باشه مگه فشاري به شما مياد؟چرا كاربرا رو دلسرد ميكنين؟؟؟نصف تاپیک های انجمن پزشکی سوالات شما است !!!
چه سوالاتی هم ...
یکبار ویار داری!
یکبار میخوای بینی عمل کنی !
یکبار به استخون زیر گلو گیر میدی !
یکبار ...
بابا بیخیال !!!
کاملاً تائید میشه.
نصف بقیه اش هم ماله Old_Chater ه! البته ایشون دکتر هستنو توی 50 درصد موارد در حال پاسخ دادن به مشکلات دیگران اونم کاملا علمی و توی 50 درصد بقیه اش هم دنبال اسم داروخونه ای (!!!!) قرصها میگردن!
جواب سوالتونو جلوتر گرفتین وگرنه نوع محترمانه ترشو از من میگرفتین....خوب عزيزم سوال براشون پيش مياد اينجا نپرسه كجا بپرسه؟در ضمن تمام فاروم هم كه سوالاي ايشون باشه مگه فشاري به شما مياد؟چرا كاربرا رو دلسرد ميكنين؟؟؟
قطع كردن هورمون ها چيزي كه تو اصلا خوشت نمياد
حالا درمونی نداره؟
جیک جیک!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)