تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟

سلام
    دوستان که در جریان تاپیک گذشته که احداث کرده بودند هستند

تاپیکی که تبدیل به منبع بسیار مفید انگیزشی شده بود

با توجه به اینکه این مسئله مشکل بسیاری از کنکوری ها من جمله خودم می باشد تصمیم به احداث این تاپیک گرفتم

با توجه به انگیزه زیادی که در تاپیک گذشته گرفتم اما مشکلی که دارم از معتادین اینترنت هستم
    تقریبا روزی 6 ساعت از وقت خود را در نت میگذرانم
    با توجه به این که این که 6 ساعت میتواند صرف درس شود اما به هیچ عنوان نمی توانم دسترسی خود را قطع کنم یا حداقل محدود کنم

اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم

باید چه کنم؟

از تمامی دوستانی که قبلا راهنمایی کردند انتظار راهنمایی دارم همچنین دوستان دیگر

از مدیریت تقاضا با توجه به اینکه این شکل خییل از کنکوری ها است این تاپیک را قفل نکنند یا انتقال ندهند.

2. این کاربر از MOHSEN_A1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. به نظرم این 6 ساعت رو کم کم ، کم کن تا برسه مثلا به 3 ساعت! اونم نه یکی دو روزه. نمی شه.
    همین 6 ساعتت رو بذار توی برنامه روزانه ت. و تقسیمش کن. اگرم بتونی برای خودت شرط بذاری بهتره. مثلا بگی به ازای خوندن هر مبحث می تونم نیم ساعت (1 ساعت) از نت استفاده کنم. بعد کم کم 6 ساعت بشه 5 ساعت و نیم و ... و اینطوری که خودت رو موظف کنی، درس خوندنت فکر کنم بیشتر بشه و بعد به آخر شب بکشه و نت اومدنت کم تر شه!
    درواقع فقط جای برنامه ت رو عوض کن. مثلا اگه تا الان اول نت میومدی و بعد درس می خوندی ، حالا تناظر 1 به 1 بینشون برقرار کن. یا هم اینکه اول درس بخونی بعد بیای نت.... !

4. 3 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اين مورد هم مثل همه اعتياد هاست ، اگه مواد در دسترس باشه ، خوب آدم نميتونه خودش رو كنترل كنه و مصرف ميكنه ،
    يكي دو هفته برو كتاب خونه تا به اينترنت دسترسي نداشته باشي ، اينطوري وابستگيت به اينترنت و پي سي كم تر ميشه و قدر وقتي كه با اينترنت تلف ميكني رو ميفهمي و بعد كه بياي خونه درس بخوني ، ديگه حاضر نيستي وقتت رو به بطالت بگذروني .
    6 ساعت در روز واقعا وقته زياديه و ميتونه رتبه رو زيرو رو كنه . به هدفت فكر كن .

توانايي شما در به تعويق انداختن خوشي هاي كوتاه مدت ، تعيين كننده ميزان پيشرفت شما در دراز مدت است .

البته قبلا هم گفتم كه تفريح 100% لازمه ، پس به اندازه اي كه به درس هات لطمه نزنه ، براي علاقه مندي هات وقت بزار ، تا انرژي بگيري .

6. 2 کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما راه چارت اینه که دیگه اشتراک ADSL نگیری. وقتی اشتراک نداشته باشی و با سرعت مضخرف دایال آپ سر کنی خود به خود زده میشی و واست خسته کننده میشه ماجرا از اون طرف هزینه های سر سام آورشم بهت کمک میکنه ضمن اینکه 1ماه فقط روزی 1ساعت آن لاین باشی عادت میکنی

8. 10 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما مي گويي! (البته احوال پارسال ما! )
    با روش كم كردن تدريجي مخالفم! در عمل امكان پذير نيست! چند روز به هيچ وجه نت نيا و اصلا نت رو پيش خودت بي ارزش بكن. در صورت امكان فحش هم بدي بد نيست!
    بعد كه كلا ديدت نسبت بهش عوض شد و وابستگي ات كم شد، روزانه كم يا هرچند روزيك بار بيا كارهاي بسيار ضروري رو انجام بده.
    همونطور هم كه سينا جان گفت، Adsl رو كلا منهدم بكن...

10. 6 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بايد اراده كني و تصميم بگيري و به تصميمت پايبند باشي! همين
    چون اين هدف (يعني رفتن به دانشگاه) به نظر من خيلي بزرگتر و بااهميت تر از وقت تلف كردن پاي اينترنته! كه خودت اينو ميدوني .
    اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم
    باور كن شايد شما الان از اهميت اين وقت زياد اگاه نباشي اما كم كم( ماه به ماه كه به كنكور نزديكتر ميشي) بيشتر افسوسشو ميخوري...
    ببين مثلا 2روز يه بار بيا چند تا كار ضروريتو (مثلا چك كردن ايميل و پيسي ) رو انجام بده و سر 1 ساعت بيا بيرون
    يا مثلا به خودت جايزه بده..وقتي چند روز خيلي خوب درس خوندي و طبيعتا خسته شدي يه روز براي 2 تا 3 ساعات از اينترنت استفاده بكن...
    هرچه زودتر هم اينكارو بكني بهتره چون واقعا اينترنت و كامپيوتر تمركز ادمو بهم ميزنه(لااقل براي من كه اينطور بود)..
    موفق باشي

12. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببین من خودم این کارو کرده بودم...یادش بخیر ...کل کامپیوتر رو فرمت کردم و اصلا ورداشتم جمعش کردم...به همین سادگی....

روشهای کم کم و یواش و اینها جواب نمیده...معتاد که این چیزا سرش نمیشه!!

14. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    والا منم نظرمو بهت میگم.
    بعضی کارا با زبون خوش راه نمیوفته
    به بابات یا برادرت بگو فیزیکی باهات برخورد کنن .
    روششم اینه
    برو یه تیکه چوب انار تازه باریک بکن همچین که تو هوا پرش بدی صدا بده و بعد بیا تحویل والده گرامی بده
    بهشون میگی همین دست رفت طرف کامپیوتر یکی بزنه تویه ساق پات که 1 هفته صاف نتونی راه بری دیگه همین روشو طی کن نتیجه میگیری انشالله
    آقا این روش من تضمینیم هست جواب نگرفتی هرچی خواستی بگو

16. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام عزیز
    خووببب
    این مریضیه که خودمم الان دارمش
    البته بعد از کنکور دچارش شدم !
    شرایط شما متفاوته
    سال؛سال سرنوشتته
    پس اول باید از خودت بخوای و به خودت بقبولونی که این عادت باید ترک بشه
    مرحله بعد پیدا کردن یه جایگزین مناسبه،که به درست هم کمک کنه
    شما اول زحمت بکش ADSL رو شارژ نکن
    بعدش بیا در خصوص مرحله ی بعد باهم صحبت میکنیم

18. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من بهترین راه کتابخونه است کلا هر چیزی که توی خونه مانع درس خوندن شما می شه کتابخونه بهترین راه حل است. البته با دوستانت کتابخونه نرو و تنها برو بعد از یک مدتی درست می شه .

20. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •