امروز GsmAria در صفحه ی اول خود نوشت:
خبرها حاکی از آن است که کمپانی سوئدی-ژاپنی سونی اریکسون به زودی دو گوشی جدید از مجموعه گوشی های Xperia خود را معرفی می کند که مبتنی بر سیستم عامل موبایلی جدید مایکروسافت ، ویندوز موبایل 7 ، می باشند. پیش از این نیز سونی اریکسون بصورت رسمی اعلام کرده بود دو گوشی ویندوز 7 را وارد بازار خواهد کرد.
برای گوشی Xperia X7 مشخصاتی نظیر صفحه نمایش لمسی 4.3 اینچ با وضوح WVGA ، پردازنده کوالکوم 1.2GHz ، دوربین 8 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HD ، خروجی HDMI و صدای دالبی دیجیتال نام برده شده است.
Xperia X7 Mini نیز از ویژگی هایی مانند صفحه نمایش لمسی 3.5 اینچ با وضوح WVGA ، پردازنده کوالکوم 1GHz ، دوربین 10.1 مگاپیکسل با فلاش زنون و فیلمبرداری HD برخوردار خواهد بود. هر دو گوشی در سه ماهه اول 2011 وارد بازار خواهند شد.
![]()