با سلام
دوستان همونطور که از اسم تاپیک پیداست من میخوام بدونم بین AMD Phenom II X6 1090T یا Intel Core i7 - 2.80GHz - 930 کدوم رو پیشنهاد میکنید.از نظر قیمت هم تقریبا یکی هستند.
با سلام
دوستان همونطور که از اسم تاپیک پیداست من میخوام بدونم بین AMD Phenom II X6 1090T یا Intel Core i7 - 2.80GHz - 930 کدوم رو پیشنهاد میکنید.از نظر قیمت هم تقریبا یکی هستند.
کاربرد رو مشخص کنید ...
کاربرد : گیمو البته شاید یکم کارای 3d مثل 3ds max (البته شاید ) اگه قیمت روز این قطعات رو هم لطف کنید ممنون میشم
در هر صورت و هر کاربردی باشه مطمئنا 930 بگیرین و در اینده به راحتی به 6 هسته اینتل ارتقا بدین.
اینتل برنامه ایی برای 6 هسته ایی داره ؟ بعد میشه دلیل انتخابتون رو بگید
برنامه ای؟شاید منظور شمارو من متوجه نشدم.
منظور من i7 با سوکت 1366 هست.
ولی اگر منظورتون این سوکت نیست باید بگم amd بگیرین.
برای شما 930 بهتره ...کاربرد : گیم و البته شاید یکم کارای 3d مثل 3ds max (البته شاید ) اگه قیمت روز این قطعات رو هم لطف کنید ممنون میشم
یعنی شما میگید در همه حالت از 1090T بهتره ؟حتی کانورت ؟در هر صورت و هر کاربردی باشه مطمئنا 930 بگیرین و در اینده به راحتی به 6 هسته اینتل ارتقا بدین.
CPU های آینده اینتل همگی روی این سوکت عرضه میشن (تا وقتی سوکت جدید تر بیاد) بنابراین دستتون برای ارتقا هم بازه ...اینتل برنامه ایی برای 6 هسته ایی داره ؟ بعد میشه دلیل انتخابتون رو بگید
دلیل هم این که فعلا 6 هسته در بازی ها کاربرد نداره و اکثر بازی ها با 2 و 4 هسته بهینه شدن و در نتیجه فریم ریت پایین تری نسبت به 930 میده ... (البته در آینده که بازی ها برای 6 هسته بهینه بشن قضیه فرق میکنه)
اگر منظور ایشون 1366 باشه باید بگم به هیج وجه سراغ amd نرن.با این بودجه خرید amd توصیه نمیشه.
با این سوکت میتونین تا 6 هسته ای ارتقا بدن و اون هم 6 هسته ای اینتل.شاید هم 8 هسته
اختلاف چند درصد یا چند ثانیه ارزش نداره 1366 رو بیخیال بشن.
در بعضی بنچها amd سرتره ولی نه زیاد ولی اگر شما بری و در عمل ببینی خواهی فهمید amd زیاد هم جالب نیست.
بازم میگم من دارم 1366 مقایسه میکنم اشتباه با i5 نشه.
لازم نیست همیشه ملاک ما بنچ باشه گاهی هم باید به ارتقا در اینده کارایی ارزش و ... فکر کنیم.مادربردهای intel امکاناتی دارند که amd نداره و مهمترینش sli هست.
خب اگر اینطوری باشه من بیام بگم شما برو 775 بگیر Q چون مثلا i7 980 زیاد در بازی جالب نیست.
کارهای3dmax فنوم بهتر عمل کرده طبق شواهد ولی در خیلی چیز های دیگه اینتل بهتر بوده.
برای بازی هم فنوم بهتره.
اگه بازی و تریدی مکس هست که فقط فنوم رو بگیرید
من هم گفتم با توجه به کارایی ایشون 930 بهتره ...اگر منظور ایشون 1366 باشه باید بگم به هیج وجه سراغ amd نرن.با این بودجه خرید amd توصیه نمیشه.
در کانورت اختلاف چشمگیری دارهدر بعضی بنچها amd سرتره ولی نه زیاد
من چندین ساله AMD دارم و سیستم فعلیم هم AMD هست و نمیدونم منظور شما از زیاد جالب نیست چیه ...ولی اگر شما بری و در عمل ببینی خواهی فهمید amd زیاد هم جالب نیست.
برای بازی 930 بهتر عمل کرده ... ولی در مجموع درسته اختلاف زیادی با هم ندارن ...اگه بازی و تریدی مکس هست که فقط فنوم رو بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)