سلام به همه این عکس مشکل منه . وقتی کامپوترم رو ری استارت می کنم ابتدا صفحۀ سیاهی می اد به این شکل که می خواد کلید f1 رو بزنم . می شه بگین چرا و باید چی کار کنم ؟
سلام به همه این عکس مشکل منه . وقتی کامپوترم رو ری استارت می کنم ابتدا صفحۀ سیاهی می اد به این شکل که می خواد کلید f1 رو بزنم . می شه بگین چرا و باید چی کار کنم ؟
برو داخل بایاش بخش boot وگزینه مربوط به f1 رو بردار disable کن گزینه پنجم.
این مال مادربرد ایسوز هست.
اینک عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by david071; 15-11-2010 at 11:04.
مشکل مربوط به هارد میشه که قابلیت S.M.A.R.T مشکلی در هاردت پیدا کرده و بهت هشدار میده . بهتره از اطلاعات مهمت بکاپ بگیری ، احتمال این هست که هاردت امروز و فردا بپره !! با نرم افزارهای تست هارد ، هاردت رو چک کن .
فقط مربوط به همون بایوس میشه که دوستمون گفت
سلام به همه . وقتی کامپوترم رو ری استارت می کنم ابتدا صفحۀ سیاهی می اد به این شکل که می خواد کلید f1 رو بزنم . می شه بگین چرا و باید چی کار کنم ؟
مشکل از باطری بایوس میباشد چون سوخته بای تعویضش کنی قیمتش هم 1000 تومان است
بنظر من سیستم هاردتو بعنوان مستر درست نمی شناسه
پشت هارد یک جامپر داره که اونو از حالت cs به مستر تغییر بدید
همچين پيغامي براي منم ميومد قبل از بالا اومدن ويندوز چه زمان روشن کردن و چه زمان ري استارت کردن
بعد که لپ تاپ رو بردم گارانتي گفتن هارد مشکل داره و تعويضش کردن
قسمت S.M.A.R.T را از بایوس غیر فعال کن درست میشه
یکی از مواردی که باعث میشه سیستم پیغام بده F1 بزن اینه که گزینه انتخاب شده در بایوس برای بوت درست نباشه. تنظیمات رو برگردون روی هاردی که روش ویندوزت نصبه. البته اگر باتری بایوس که روی مادربورد هست مشکل داشته باشه فکر میکنم بعد از هر بار که برق سیستم قطع و وصل بشه مجبور باشی این کار رو تکرار کنی کنترل کن که باطری کاملا در سر جاش فیکس شده باشه اگه مشکل حل نشد باطری رو عوض کن(البته عوض هم نکنی مشکلی برای سیستمت پیش نمیاد فقط دائم باید اون کار رو تکرار کنی).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)