ميخوام يك مادربورد , سي پي يو , رم , كارت گرافيك و پاور بخرم و پولي كه ميخوام بزارم بين 450 تا 500 است و هرچي كمتر بهتر
دوستان با توجه به اينكه عمده كار من بجز بازي كار با نرمافزار پريماير و مثل ان است نظر بدن
خود من دو جور سيستم مد نظرم است
جور اول
1-يك مادربور با ساپورت sli كه در اينده بتونم با افزايش كارت گرافيك احتياجم را در اين مورد طرف كنم كه براش هزينه 100 تومن را در ظر گرفتم
2-در موردcpu فكر ميكنم amd 939 3000+ جوابگوي نياز من باشه و به خاط قيمت بالاي intel و كارايي بيشتر amd سراغ amd ميخوام برم گرچه تا به حال از intel استفاده كردهام
3-يك كارت گرافيك pci 6600 gt كه قيمت 130 تومن را براش درنظر گفتم
4-يك گيگ رم به صورت dual channel كه نميدونم چي بگيرم كه هم ارزون باشه و هم كارامد و از100 تومن بيشتر نشه
5-در نهايت يك كيس با پاور 500-w گرين البته شكل كيس اصلا برام مهم نيست و بيشتر خود پاور اهميت داره
اما جور دوم
موارد فوق با تفاوت در مادربور و كارت گرافيك يعني از هزينه مادربور كمك كنم و از خير sli بگذرم و يك مادربور 70 تومني بگيرم جاش يك كارت گرافيك pci 6800 gt با قيمت حدودي 160 تومن بگيرم
دوستان تو انتخاب مادربور و رم من را راهنمايي كنند و اينكه به نظرشون كدام يكي از سيستمهاي بالا بهتره و در اينده خرج كمتري براي تعويض داره