تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نوسان در ضربان قلب

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نوسان در ضربان قلب

سلام

نمی دونم چرا توی این روزهای اخیر بدنم در حال نوسان هست.

حدوداً از 3 ماه پیش که اسپرهای تنفسی رو شروع کردم برای خوردن پروپانول منع شدم. خدایش هم بدنم همراهی کرد و ضربان خودش پایین می یومد ولی از هفته پیش که سرماخوردم هم حساسیتم بیشتر شد و هم سرفه و هم این ضربان قلب که یک دفعه ای و بدون علت بالا و پایین می ره، اعصابم رو خورد کرده و نمی گذاره بخوابم.

چهارشنبه هم به دکترم گفتم ولی انگار براشون زیاد مهم نبود.

الان ساعت 5:20 بامداد هست، من حدوداً 4 ساعتی هست که با خوردن 4 قرص پروپانول دارم با این ضربان می جنگم ولی انگار نه انگار.

یک دفعه ای خودش شروع می کنه به تند زدن و مثل چکش می زنه و وقتی قرص رو خوردم، برای مدت کوتاهی از ضرباتش کم شد ولی دوباره شروع شد. دیدم فایده نداره و از جام بلند شدم و حالا هم دارم این تاپیک رو ایجاد می کنم.

نمی دون والا، یعنی این سرماخوردگی رویایی اینهمه دردسر تولید کرده؟ ضربان بالا و شدت در حساسیت؟ قبل از سرماخوردگی، با یک عدد لوراتادین مشکل حل می شد ولی حالا قرص هم اثرش کم شده.

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

نمی دونم چرا توی این روزهای اخیر بدنم در حال نوسان هست.

حدوداً از 3 ماه پیش که اسپرهای تنفسی رو شروع کردم برای خوردن پروپانول منع شدم. خدایش هم بدنم همراهی کرد و ضربان خودش پایین می یومد ولی از هفته پیش که سرماخوردم هم حساسیتم بیشتر شد و هم سرفه و هم این ضربان قلب که یک دفعه ای و بدون علت بالا و پایین می ره، اعصابم رو خورد کرده و نمی گذاره بخوابم.

چهارشنبه هم به دکترم گفتم ولی انگار براشون زیاد مهم نبود.

الان ساعت 5:20 بامداد هست، من حدوداً 4 ساعتی هست که با خوردن 4 قرص پروپانول دارم با این ضربان می جنگم ولی انگار نه انگار.

یک دفعه ای خودش شروع می کنه به تند زدن و مثل چکش می زنه و وقتی قرص رو خوردم، برای مدت کوتاهی از ضرباتش کم شد ولی دوباره شروع شد. دیدم فایده نداره و از جام بلند شدم و حالا هم دارم این تاپیک رو ایجاد می کنم.

نمی دون والا، یعنی این سرماخوردگی رویایی اینهمه دردسر تولید کرده؟ ضربان بالا و شدت در حساسیت؟ قبل از سرماخوردگی، با یک عدد لوراتادین مشکل حل می شد ولی حالا قرص هم اثرش کم شده.
    بنده هم نوسان داشت ضربان قلبم
    اما نه به شدت شما
    دکتر مغز و اعصاب قبلی رو عوض کردم و پیش یکی دیگه رفتم
    این یکی بعد از دیدن سی تی اسکن تشخیص میگرن داد و 50 عدد والپرات سدیم , و 50 تا ‏وراپامیل
    گفتم بگم شاید به درد شما بخورد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

حتما به یک متخصص مراجعه کن تا کار دستت نداده.
    سلامتی با ارزشه.شوخی که نیست

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حتما به یک متخصص مراجعه کن تا کار دستت نداده.
    سلامتی با ارزشه.شوخی که نیست
    سلام. من با شما موافقم ولی وقتی اینقدر هزینه درمان بالاست با وجود اینکه می دونید باید دکتر برید ولی صرف نظر می کنید. چند روز پیش دکتر رفتم ولی راجع به این موضوع عکس العملی نشون ندادند.

دیشب خیلی خوب خوابیدم چون واقعاً بعد از 14 ساعت بی خوابی بدنم خسته شده بود. به گمانم قلبم دیگه اجازه خواب رو صادر کرده بوده وگرنه اگر ضربان بالا باشه قاعدتاً خواب کنسل می شه(شاید هم نشه، نمی دونم)حالا اگر بخوام دکتر برم، قلب، مغز یا داخلی؟ راستی جناب Danial_Hiv، شما، فرمودید مغز و اعصاب. مشکل من به مغز و اعصاب می تونه ربط داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •