چقدر ما دو تا شبیه همیم
یاد دوره هنرستان خودم میفتم
خب اگه این کارو کنی که عالیه ... االبته یه چی بگمو ... متاسفانه تو دانشگاها سطح علمی خیلی پایینه
.gif)
من اول فکر میکردم برم دانشگاه درسای تخصصیم زیاد میشه (منظورم درسای عملی پای کامپیوتره) ولی حالا که اومدم دیدم نه بابا هیچ خبری نیست
.gif)
درسای عملی کامپیوتر کم شده و به جاش یه مشت درس چرت و پرت باید بخونی پاس کنی
.gif)
مثل مبانی الکترونیک
.gif)
سخت افزار که اسمش فقط سخت افزاره بهت مدار منطقی درس میدن
.gif)
فیزیک مغناطیس
.gif)
و .....
منظورم اینه که این چیزایی که یاد میگیری خیلی خوبه چون علمت رو تو زمینه ی رشتت میبری بالا و ممکنه آینده هم تو کار مثلا به دردت بخوره، ولی توی دانشگاه خیلی کمتر به دردت میخوره
ولی مهم اینه که میگی
الان موقعیت خوبی هست برای پیشروی و نمیخوام وقت رو بیهوده تلف کنم !
این خیلی خوبه آفرین و برای یادگیری هر چی یاد بگیری خوبه
زبان برنامه نویسی یونیتی هم که سی شارپه میتونه خیلی کمکت کنه
به نظر من تریدی مکس رو اگه کار میکنی و علاقه داری هیچ وقت ولش نکن
.gif)
من از اول راهنمایی با تریدی مکس آشنا شدم و خیلی بهش علاقه پیدا کردم، اگه تا الان میشستم مثل بچه آدم کار میکردم، حالا یه مدل سازی حرفه ای واسه خودم بودم
.gif)
... ولی مشکلم این بود که یه موقع میرفتم تو جو و کار میکردم و مدل میساختم و بعد یه مسئله ای پیش میومد که حسش رو ازم میگرفت ... مثلا تابستون ترم تابستونی برداشتم و دیگه حس کار کردن با پی سی رو نداشتم
.gif)
و همین ضربه زد ... البته الانم پشیمون نیستم چون به تجربه م اضافه شده و الان مکس کار میکنم و تا همیشه ولش نمیکنم دیگه
.gif)
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
و نکته ی دیگه ای که هیچ وقت نباید فراموش کنی اینه که هر چی سنت کمتر باشه خلاقیتت بیشتره و ذهنت آمادگی بیشتری واسه یادگیری داره و در کل بگم حسش بیشتره و جوشم خوبه ... سنت که میره بالا تر (حتی یه سال یا دو سال) ممکنه جوش کمتر شه ! حسش کمتر شه !
البته
ممکنه .gif)