تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آپدیت ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

14 آپدیت ویندوز 7

سلام.
    من windows 7 رو دانلود کردم و کرک شده هم هست و windows is activated هم مال genuine هست . میخواستم ببینم چطوری باید آپدیتش کنم که ماکروسافت متوجه غیر قانونی بودن ویندوزم نشه؟ من یه مطلبی خواندم که نوشته بود در آپدیت های ویندوز 7 فایلی با نام WAT Update (KB971033) دانلود میشه و تمامی کرک ها را غیر فعال میکند چی کار باید کرد که این فایل دانلود نشه؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    من windows 7 رو دانلود کردم و کرک شده هم هست و windows is activated هم مال genuine هست . میخواستم ببینم چطوری باید آپدیتش کنم که ماکروسافت متوجه غیر قانونی بودن ویندوزم نشه؟ من یه مطلبی خواندم که نوشته بود در آپدیت های ویندوز 7 فایلی با نام WAT Update (KB971033) دانلود میشه و تمامی کرک ها را غیر فعال میکند چی کار باید کرد که این فایل دانلود نشه؟
    سلام
    بله درسته نباید KB971033 رو آپدیتش کنی.
    از قسمت Windows Update تیک اونو برمیداری و بعدش با خیال کاملا آسوده آپدیتش میکنی.
    البته اگه هم لو بره هیچ مشکلی نیست براحتی با یه لودر جدید میشه جنیون کرد.
    موفق باشی

3. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.
    در آپدیت های ویندوز 7 فایلی با نام WAT Update (KB971033) دانلود میشود. کار این فایل این است که تمامی کرک ها را غیر فعال میکند یا به اصطلاح : Disables trial time bomb . اگر ویندوز را آپدیت میکنید به هیچ وجه این فایل را دانلود نکنید تا کرک ویندوز شما غیر فعال نشود .
    و اگه احیانا این پک دانلود شد و کرکت پرید پیام خصوصی بده بگم

5. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •