تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در طراحی وب سایت

در آغاز فعالیت gosht420's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

9 کمک در طراحی وب سایت

سلام دوستان
    من از اون مبتدی ها در طراحی سایت هستم شاید هم کمتر!!!!
    پس ممکنه سوالات پیش پا افتاده بپرسم.
    من میخوام یک سایت برای دانلود بسازم
    مشکل من اینه که من برای طراحی سایت از فرونت پیج استفاده می کنم و حالا میخوام بدونم نیازه که برم زبان html یا css یا ..... یاد بگیرم چون تو فرونت پیج خودش کد گذاری انجام میده الان دارم از روی کتاب اموزش فرونت پیج همه چیز ها رو یاد میگیرم و به نظر من هم کامله؟نظر شما چیه؟ ایا فرونت پیج تمام خواسته هامو برآورده میکنه؟
    یه سوال دیگه که خیلی فکرم رو مشغول کرده اینه که:
    اگه من یه چیزی رو تو سایتم برای دانلود بذارم آیا علاوه بر اجاره کردن (هاست) نیاز به اجاره کردن سرور هم دارم چون بعضی از سایت های دانلود اعلام می کنند که دانلود در این سایت با سرور قدرتمند فلان انجام میشه یا این سایت را سرور قدرتمند فلان پشتیبانی میکنه.
    راستی اگه قرار باشه این زبانها رو یاد بگیرم با خواندن فروم های مرتبط با این زبان ها در این سایت میتونم این زبانها رو خوب یاد بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوست من
    در جواب سوال اولتان باید بگم کد نویسی بهترین راه حل است چون وقتی شما با نرم افزار های این چنین کار می کنید خود نرم افزار کد هایی اضافه می کند که باعث حجیم شدن کد شما می شود
    در هر صورت سعی کن از محیط گرافیکی کم تر کمک بگیری و کد بنویس تا انشالله برنامه نویس بشی

شما باید حتما html و css (برای زیبایی سایت وقتی رفتی دنبالش می فهمی ) خب اینها لازمه حالا شما باید یک زبان برنامه نویسی هم انتخاب کنی (2تای اولی مقدمات بود) مثل asp (که قدیمی شده و اگه رفتی برو aspx یاد بگیر) یا php و....

در رابطه با سوال بعدی باید بگم برای راه اندازی سایت دانلود شما باید فضا اجاره کنی خب برای شروع مقدار کم مثل 1یا 2 گیگ کم کم کار کن تا خوب حرفه ای شی اینو گفتم تا پولاتو دور نریزی بعد کم کم می تونی فضای بیشتری اجاره کنی
    خب حالا بعضی از سایت ها وقتی فضای زیادی می گیرند و به پهنای ترافیکی زیادی نیاز دارند می روند دنبال سرور اختصاصی (یعنی می روند یک سرور کرایه می کنند که این خودش انواع دارد و..) این مسئله با این که گفتید این سایت روی سرور های فلان قرار دارد فرق می کند (شرکت هایی که فضا اجاره می دهند خوب و بد دارند و این حرف بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد)

همش به خودت بستگی دارد باید کار کنی هم کتاب بخونی هم سوال کنی
    در این مورد خوب تحقیق کن

حمید رحیمی
    مدیریت فروشگاه اینترنتی رویال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از hhrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pc-mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

دوست عزیزمان hhrrr راهنمایی خوبی کردند

شما حتما باید به سراغ کد نویسی برید تا بتونید حجم سایت خودتون رو کم کنید و بهینه
    اگه از محیطهای گرافیکی استفاده میکنید شدیدا پیشنهاد میکنم از Adobe Dreamweaver استفاده کنید . کدهای خیلی کمتری ایجاد میکنه

html هم که برای یاد گیری زبانهای برنامه نویسی تحت وب حکم مادر رو داره و شما باید یاد بگیرید
    لازم نیست حفظ کنید ! فقط بدیونید که کدها چه کاری انجام میده

برای کد نویسی هم من php رو پیشنهاد میکنم

برای شروع بهتره یک هاست با قیمت مناسب و امکانات خوب بگیری که ضرر نکنی و کم کم توسعه بدی

یادگیری html که کار خاصی نداره و با فروم هم میشه . بدون فروم هم میشه
    برایphp توصیه میکنم استارت کارت رو با یکی که یاد داره بزنی و بقیش رو خودت ادامه بدی
    اصول کار رو که یاد گرفتی بقیش آسون میشه

موفق و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •