تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشکل سیاه شدن صفحه ی مانیتور و دانلد درایورهای nvidia

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشکل سیاه شدن صفحه ی مانیتور و دانلد درایورهای nvidia

صقحه ی مانیتور اغلب اوقات در هنگام login کردن و وارد صفحه ی اصلی دسکتاپ شدن، سیاه میشه و انگار که ارتباطش رو با کارت گرافیک از دست می ده. برای رفع این مشکل من مجبورم هر بار که این اتفاق می افته، کابل DVI متصل به مانیتور رو جدا و دوباره وصل کنم.

برای حل این مشکل، کابل DVI رو عوض کردم، ولی مشکل حل نشد.
    احتمال دادم مشکل از Driver باشه. ولی nVidia اجازه ی دانلد درایورهاش رو به کاربران ایرانی نمی ده.

علت مشکل پیش اومده چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صقحه ی مانیتور اغلب اوقات در هنگام login کردن و وارد صفحه ی اصلی دسکتاپ شدن، سیاه میشه و انگار که ارتباطش رو با کارت گرافیک از دست می ده. برای رفع این مشکل من مجبورم هر بار که این اتفاق می افته، کابل DVI متصل به مانیتور رو جدا و دوباره وصل کنم.

برای حل این مشکل، کابل DVI رو عوض کردم، ولی مشکل حل نشد.
    احتمال دادم مشکل از Driver باشه. ولی nVidia اجازه ی دانلد درایورهاش رو به کاربران ایرانی نمی ده.

علت مشکل پیش اومده چیه؟
    نمیدونم مشکلت مثل مشکلی که من داشتمه ، ولی من تقریبا همین مشکل رو داشتم ، وقتی صفحه لود ویندوز تموم میشد و میخواست وارد صفحه اصلی دسکتاپ بشه یه دفه مانیتور سیاه میشد ، اصلا مانیتور خاموش میشد ، گرافیک رو که از safe mode ریموش کردم و دوباره نصبش کردم درست شد ، مشکل سر رزولیشن صفحه بود وقتی تغییرش دادم مشکل حل شد .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کاملا درسته
    این مشکل به خاطر اینکه ریزولیشن گرافیک بیش از توان ریزولیشن مانیتوره
    اول از همه برید تو safe mode درایور گرافیک رو پاک کنید و آخرین ورژن درایور رو نصب کنید
    بعد ریستارت کنید اگه دیدین بازم اینطور شد باید برید تو safe mode ریزولیشن رو تنظیم کنید یا کمتر کنید که بتونید وارد ویندوز بشین
    یا اگه نمیحواین تو safe mode ریزولیشن رو تنظیم کنید در اور گرافیک رو تو safe mode غیر فعال کنید و با این کار به راحتی وارد ویندوز شوید و از حالت غیر فعال خارج کنید
    برای تنظیم ریزولیشن سیستم در safe mode باید گزینه ی safe mode vga enable رو بزنید
    با خروجی vga گرافیک هم امتحان کنید ببینید تصور میگیرید بعد از لوگیم شدن ویندوز یا نه
    Last edited by mehrdad mm; 11-11-2010 at 11:38.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در مورد مشکلت ، من مورد مشابهی داشتم با کابل HDMI اما این قطع ارتباط لحظه ای و موقت بود و خودش دوباره وصل میشد بعد که بررسی کردم کابل مشکل داشت شما ورودی مانیتور و گرافیک رو چک کن چون کابل رو عوض کردی تبدیل استفاده می کنی؟مشکلی نداره؟گرافیکت چند تا و چیا خروجی داره؟درایور هم 260.99 بریز

حالا این موردی که دوستمون گفت هم باید دید مانیتور چیه اصولا یا رزولوشن استاندارد رو پشتیبانی می کنه یا نمی کنه اگه قبلا با همین رزولوشن (رزولوشنت ؟)بدون مشکل کار می کردی این مورد کنار میره در غیر این صورت تستش کن...گرافیکت تا اونجایی که یادم میاد GTX 275 بود ؟برندش چی بود؟

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

البته نصب درایور مانیتور هم میتونه کمکتون کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل سر رزولیشن صفحه بود وقتی تغییرش دادم مشکل حل شد
    اگه رزولویشن رو تغییر بدم که کیفیت تصویر میاد پایین.رزولویشن رو در رزولویشن native مانیتور تنظیم کردم. یعنی 1200*1920

این مشکل به خاطر اینکه ریزولیشن گرافیک بیش از توان ریزولیشن مانیتوره
    همون طور که قبلا گفتم، رزولویشن مانیتیور روی رزولویشن native تنظیم شده. پس حتما ساپورت می کنه.

تبدیل استفاده می کنی؟
    نه

گرافیکت چند تا و چیا خروجی داره؟
    دو تا DVI
    حالا این موردی که دوستمون گفت هم باید دید مانیتور چیه اصولا یا رزولوشن استاندارد رو پشتیبانی می کنه یا نمی کنه اگه قبلا با همین رزولوشن (رزولوشنت ؟)بدون مشکل کار می کردی این مورد کنار میره در غیر این صورت تستش کن
    قبلا این مشکل نبود.
    مانیتور هم T220P هستش.

گرافیکت تا اونجایی که یادم میاد GTX 275 بود ؟برندش چی بود؟
    آره درسته. حافظه ی خوبی داری! بزنم به تخته!
    برندش Gigabyte هستش.

فعلا باید برم درایور رو عوض کنم و بعد نتیجش رو میآم و گزارش میدم!

در ضمن nVidia چرا ما رو تحریم کرد؟ با این وضعیت، کارت بعدی من احتمالا AMD خواهد بود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قبلا این مشکل نبود.
    مانیتور هم T220P هستش.
    مشکل شما بیشتر سخت افزاری بهش می خوره یا پورتهای دی وی ای مشکل دارن یا ورودی مانیتور اگه 100% کابل سالمه حالا باز درایور هم تست کن...
    +یک نکته شما تست کن کیست برق داره؟

در ضمن nVidia چرا ما رو تحریم کرد؟ با این وضعیت، کارت بعدی من احتمالا AMD خواهد بود.
    بهتره بگیم با این وضعیت AMD هم ip های ایران رو تحریم خواهد کرد!

آره درسته. حافظه ی خوبی داری! بزنم به تخته!
    تعریف بود یا ...؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

+یک نکته شما تست کن کیست برق داره؟
    خوب اگه کیسم برق نداشت، چجوری صفحه ی login رو بوسیله ی مانیتور نشون می داد؟!

تعریف بود یا ...؟
    تعریف بود!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب اگه کیسم برق نداشت، چجوری صفحه ی login رو بوسیله ی مانیتور نشون می داد؟!
    عزیز جان برق بدنه کیس رو میگم!فاز متر بزن ببین ... اگه داشت دو شاخه برق پاور که به پریزه رو برعکس بزن یا یه سیم زمین براش درس کن(یه سیم متصل به کیس بزن به لوله فلزی شوفاژ)

+

اون یکی پورت dvi رو امتحان کردی؟جز اینکه دربیاری کابل رو دوباره بزنی اگه با کابل ور بری جا به جاش کنی تصویر نمیده؟به مانیتور شما هم مشکوکم می تونی با یه مانیتور دیگه تست کنی؟نتیجه تعویض درایور؟

تعریف بود!
    مرسی!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

می بخشید دیر جواب می دم!

مشکل با نصب آخرین درایور هم حل نشد. ولی به نظر میرسه کمتر شده.

در ضمن وقتی XBOX360 رو به مانتیور وصل می کنم. هیچ وقت این مشکل پیش نمی آد. پس به نظر نمی رسه مشکل از مانتیور باشه.

خودم حدس می زنم مشکل یا از کارت گرافیک باشه یا از درایور.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •