تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بنزین بی کیفیت و جلوگیری از مشکلات آن

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

14 بنزین بی کیفیت و جلوگیری از مشکلات آن

سلام.
    همونطوری که به احتمال قوی در جریان هستین، بنزینهایی که این روزها توی جایگاههای بنزین کشور عرضه میشن فوق العاده کیفیت مزخرفی دارن و تقریبا در مرز فاجعه هستن.
    تا جایی که میدونم به دلیل اکتان پایین و بد سوختن به موتور اتومبیل لطمه شدیدی میزنن. جوری که بعضا گفته میشه تا 2،3 سال دیگه اگر همین وضعیت باشه موتور تمام ماشینهامون میاد پایین
    خب حالا برای جلوگیری از این صدمات چه کنیم؟
    راهی هست که بشه به سوختن بهتر بنزین کمکی کرد؟
    آیا مکملها کمکی در این رابطه میکنن؟
    آیا ترکیبی از بنزین معمولی و سوپر بزنیم؟
    چه کنیم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1. تا حد امکان نه بخار این بنزین رو به دماغ مبارک برسونین نه خودشو به پوست که اثرات بسیار جالب و دردناکی داره. (بسوزه پدر تجربه) موتور ماشین پیشکشتون!
    2. مصرف تمام ماشینا تو 6 ماه اخیر تقریبا 0.5 تا 1 لیتر بالا رفته در صورتی که قدرت و کشش تا حدود کمی افت کرده ( کار آقای بنزینه)
    3. توصیه شده بود که از سوپر استفاده نشه (اسمشو نبر یکی از وارد کننده های بزرگ خودرو به ایرانه!) اما با این وضع بنزین معمولی بنده می گم فرقی نداره.
    البته اوضاع برای ماشین اون قدر ها هم نگران کننده نیست، اما خوب موردی داشتیم که موتور تعطیل کرده باشه طرف که اونم شانسه.
    لپ کلام کاری از دست شما بر نمیاد. فقط خودتو از بنزین دور نگه دار که کلاغه خبر داده به شدت سمیه.

3. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

دیروز رفتم بنزین بزنم دیدم بنزین یه رنگه دیگس (انگار تو بنزین خاک ریخته باشن وهمش زده باشن) پرسیدم چرا اینجوریه گفتش ایرانیه دیگه و....................!
    ماله من دوگانه سوز هستش و احساس میکنم با این بنزینی که زدم فرق چندانی با گاز نداره از نظر شتاب و کشش و .....
    یه سوال دارم
    این بنزینی که ایران تولید میکنه مگه دارای استانداردهای جهانی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین انقدر با این یه جملت خندیدم که دیگه نا ندارم................

این بنزینی که ایران تولید میکنه مگه دارای استانداردهای جهانی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    هر وقت میخونمش کلی میخندم . البته بی احترامی به شما نشه . من به مفهوم حرف میخندم .

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا اشتباه میکنین با توجه به تجربم میگم که توی ایران میخواین بنزین بزنین فقط بنزین ایرانی بزنین هم بوش کمه هم کیفیتش خوبه اما بنزین روسی هم بوش آدمو خفه میکنه هم کیفیتش آشغاله

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من پول بنزین سوپر ندین چون من به شخصه فرقی بینشون ندیدم.
    سوتفاهم نشه ها منظورم این بنزین آشغالیه که دارن به اسم سوپر بهمون میندازنش.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دیروز رفتم بنزین بزنم دیدم بنزین یه رنگه دیگس (انگار تو بنزین خاک ریخته باشن وهمش زده باشن) پرسیدم چرا اینجوریه گفتش ایرانیه دیگه و....................!
    ماله من دوگانه سوز هستش و احساس میکنم با این بنزینی که زدم فرق چندانی با گاز نداره از نظر شتاب و کشش و .....
    یه سوال دارم

در حقیقت نمیشه تشخیص داد بنزین ایرانیه یا روسی. چون بنزین تولید ایران که مستقیما از پالایشگاه نمیاد تو پمپ بنزین، میره انبار مرکزی بنزین استان یا شهر! اونجا هم انبار خالی نیست، بلکه کلی بنزین توشه و با هم مخلوط میشه.
    تا چند وقت پیش امارات متحده عربی بنزین بی کیفیت رو می خرید و در امارات یک ماده شیمیایی نا معلوم بهش اضافه می کرد و به ایران می فروخت. این ماده اون بنزین رو برای استفاده در ایران مناسبتر می کرد اما خطرات زیست محیطیش رو بیشتر! رنگ بنزین و بوش کاملا عوض شده بود. مصرف بالا رفته و بازده ماشینها پایین اومده و متقابلا فشار روی مجموعه موتور بالاتر رفته.
    پالایشگاههای ایران هم اونقدر بنزین تولید نمی کنن که قابل بحث باشه. این بیشتر یه حرکت سیاسیه چون تولید بنزین در ایران نسبت به خرید بنزین قاچاق و چند برابر قیمت از چین و هند باز هم بسیار گرانتر و غیر اقتصادی تره!
    اما مورد بحث ما اینها نیست، بنزین تنها توی موتور خودروها کاربرد نداره، مکانیکیها برای شستن قطعات موتور و .. نقاشها برای رنگ و و و ....
    حتی شما خودتون هنگام بنزین زدن بارها ناخواسته ریخته رو دستتون و بوش به ته حلقتون رسیده. این در شرایط فعلی با توجه با اثراتی که روی پوست دست میذاره خطرناکه..
    بیشتر دقت کنید..

9. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واقعا بسوزه پدر تجربه این بنزین جدیدا خیلی بد مزه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •