سلام به همگی.جدیدا مطلبی خوندم در مورد اثرات ضد اضطرابی گل ساعتی:
عصاره گياه گل ساعتي به اندازه اگزازپام در كاهش علائم اضطراب موثر است
براساس نتايج يك پژوهش، عصاره گياه گل ساعتي به اندازه اگزازپام در كاهش علايم اضطراب موثر است و هيچ تفاوت معناداري بين اين شيوه درمان ديده نشده است اما اگزازپام شروع اثر سريعتري دارد.
در اين پژوهش با عنوان” بررسي اثرات ضد اضطرابي قطره گياه گل ساعتي در اختلال اضطراب فراگير در مقايسه با اگزازپام در يك كارآزمائي باليني دو سر كور” كه توسط محسن وزيريان ، آذين خزائلي، حميدرضا نقوي و شاهين آخوندزاده ارائه شده امده است: با توجه به آنكه مشكلات بيشتر در رابطه با اختلال عملكرد شغلي در افرادي كه اگزازپام دريافت ميكردند، ديده شده است، عصاره گياه گل ساعتي يك درمان موثر اختلال اضطراب فراگير ميباشد و بروز كمتر نقص عملكرد شغلي ناشي از آن نسبت به اگزازپام ميتواند يك مزيت محسوب شود.
در اين پژوهش كارآزمايي باليني دو سركور كنترل شده بر روي 36 بيمار مبتلا به اختلال اضطراب كه به طور سرپائي به درمانگاه بيمارستان روزبه مراجعه كرده بودند، صورت گرفت و شدت علايم بر اساس مقياس سنجش هميلتون براي اضطراب اندازهگيري شد و نيز بيماران از نظر وجود فهرستي از عوارض احتمالي دارويي بررسي شدند.
در اين مطالعه، به يك گروه قطره گل ساعتي 45 قطره در روز و قرص دارونما و به گروه ديگر قطره دارونما و قرص اگزازپام، روزانه 30 ميليگرم تجويز شد كه اين درمان به مدت 4 هفته ادامه داشته است و در انتهاي دوره مشخص گرديد كه عصاره گياه گل ساعتي به اندازه اگزازپام در كاهش علايم اضطرابي موثر است.
گفتني است، اختلال اضطراب فراگير يك بيماري شايع و مزمن در دسته اختلالات اضطراب است كه رنج و ناراحتي چشمگيري براي مبتلايان ايجاد كرده و ممكن است باعث افت عملكرد در زمينههاي گوناگون زندگي فرد شود. بنزوديازپينها داروي انتخابي در درمان اين اختلال ميباشند كه مصرف آنها به خاطر عوارض جانبي و نيز خطر وابستگي، با مشكلاتي روبرو است. از سويي ديگر در طب سنتي، براي گياه گل ساعتي خواص ضد اضطرابي قائل هستند كه در پژوهشهاي نوين شواهدي در تائيد آن بدست آمده و با توجه به اينكه اين گياه عوارض كمتري دارد در ايران به راحتي در دسترس و قابل كشت ميباشد جهت درمان مورد استفاده قرار ميگيرد.
من قطره این گیاه رو تهیه کردم ولی دقیقا نمیدونم چند نوبت در روز و چه مقدار مصرف کنم؟
بعلاوه چقدر طول میکشه اثراتش شروع بشه
از دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟