تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: پیدا نکردن انجمن مناسب برای درآمدزایی با ایجاد مجموعه های نرم افزار و عکس و فیلم و توزیع آنها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض پیدا نکردن انجمن مناسب برای درآمدزایی با ایجاد مجموعه های نرم افزار و عکس و فیلم و توزیع آنها

با سلام و عرض شرمندگی از این که سوالم رو اینجا مطرح میکنم و تقاضام اینه ارجاعش بدین به انجمن مربوطه و منم خبردار بشم یه جوری

من قصدم اینه از راه اینترنت خرح خانوادمو بدم برا همین میخام در سایت ها بگردم و مجموعه های عامه پسند ایجاد کنم و پکشون کنم و بعد بفروشم
    مثلا ایحاد محموعه عکس یا فیلم یا نرم افزار و اما سوالاتم:
    1- چه نرم افزارهایی برای دسته بندی و اتوران سازی و اجیانا قفل برای موارد فوق پیضنهاد میکنید؟
    2- در مورد عکسها مثلا بیایم عکسهای جذاب سایتهای خبری دنیا را با ذکر منبع جمع کنم مجوز میخاهد؟از کجا چگونه؟ دنگ وفنگ دارد؟ و آیا اگر فروشگاهی اینترنتی راه اندازی و آنحا تبلیغ کنم و به روش پست برای مردم بفرستم هم مجوز میخاهد؟من دست و بالم تنگه اگر انجام بدم بی مجوز دردسر ایحاد میشه؟من به قوانین کشور از نظر شرعی و عزفی هم کاملا توجه کنم چی؟ آیا مثلا آسوشیتدپرس بیکار است اینحا پیگیر یک cd از مجکوعه عکسهایش شود؟
    3- شرکت هایی مثل لرد و کینگ چطور اسمشان در هنگام نصب برنامه ها می آید؟ آیا می توان آنها را عوض کرد؟و آیا کار خود لرد و کینگ فانونیست؟
    و هر چی که بنظرتون میرسه کمک کنه در این رابطه
    انشاالله موفق باشید

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز به نظرم این کار کاری نیست که بتونه براتون در امد داشته باشه
    زحمت زیادی داره اما فکر نکنم مشتری داشته باشه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه فروشگاه اینترنتی بزنی که پول رو بعد از تحویل از طریق پست (یا پیک) به مامور پست بدن احتمالا کارت بهتر بگیره
    اتفاقا من فکر میکنم کارت و اگه اساسی و خوب انجام بدی بگیره
    من خودم دنبال یه سری فیلم و سریالم اما چون همه میگن اول پول واریز کن و یه بار از این طریف پولم رفته دیگه این کارو نمیکنم
    به دلیل تنبلی خیلی از ما ها هم روش خرید اینترنی خوب هست و خوب فروش خواهی داشت فقط اولش باید صبر داشته باشی و کمی هزینه کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •