تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هنگ کردن سیستم

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض هنگ کردن سیستم

سلام . بعد از چند ساعت کار با سیستم یکدفعه کامپیوتر هنگ میکنه و صدای بوق از کیس میاد و بعد از چند ثانیه درست میشه و باز دوباره بعد چند دقیقه دوباره هنگ میکنه و صدای بوق میاد و چندبار که اینطوری میشه صفحه ابی میاد رستارت . بعدش که دوباره میخواد بالا بیاد همون اول گیر میکنه و باید کابل پاور هاردو دوباره وصل کنم تا درست شه .بعدشم که درست میشه دوباره بعد چند ساعت همین اتفاقات میفته .ممنون میشم کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض سلام

دقت کن بعد از اینکه درایو ها فعال میشن این اتفاق میفته یا نه به هر حال مشگل شما هم سخت افزاری اگر گرافیک انبورد باشه احتمال زیاد داره از ان باشه

مشخصات سیستم را لطفا بگو

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دقت کن بعد از اینکه درایو ها فعال میشن این اتفاق میفته یا نه به هر حال مشگل شما هم سخت افزاری اگر گرافیک انبورد باشه احتمال زیاد داره از ان باشه

مشخصات سیستم را لطفا بگو
    البته من خودم فکر میکنم مربوط به کابل برق هارد باشه چون بعضی موقع ها که تکون میخوره این مشکل پیش میاد و البته بعضی موقعها هم همینطوری واسه خودش هنگ میکنه .راستی این کابل هارد که از داخل پاور میاد رو نمیشه عوض کرد ؟

مشخصات سیستم

ram: 1.5 gb
    graphic Geforce 8600
    cpu:3.2 gh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض سلام

وقتی صفحه ابی رنگ میشه اکثرا از حافظه های مجازیه ( هارد - رم ) کابل پاور هارد را عوض کن از یک سوکت دیگر استفاده کن اگر هم تمام سر سوکتها اشغاله با یک دیوایس سی دی رم عوض کن ولی احتمالش خیلی ضعیفه بیشتر روی هارد ورم تمرکز کن موفق میشی اول اسلت رم را عوض کن اگر نشد یک رم امانی بگزار اگر نشد فقط هارد را لو لول فورمت کن بعد حجم پارتیشنها را نسبت به قبل تعقیر بده وبعد ویندوز نصب کن مطمئن باش درست میشه

موفق باشی خبر بده

5. این کاربر از s1mah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •