تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: تغیر کتاب حسابان؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تغیر کتاب حسابان؟

با درود
    من حسابان رو چند سال پیش پاسش کردم رفت
    اما امروز شنیدم که حسابان سوم ریاضی تغیر کرده
    منم سرچی زدم و سرفصل های جدیدی رو پیدا کردم

ما مگر انتگرال نخوندیم تو حسابان پس کو؟

سرفصل هاي كتاب حسابان به شرح زير مي باشد: فصل 1.عبارات جبري ،معادلات و نا معادلات
    فصل 2 .تابع
    فصل 3. مثلثات
    فصل 4. دنباله ها و بسط اعشاري اعداد
    فصل5.حد توابع
    فصل 6.مشتق توابع

ريز مواد مورد نظر براي فصلهاي كتاب جديدالتاليف حسابان به شرح زير است.
    فصل(1)
    تقسيم چندجمله‌اي‌ها و بخشپذيري – محاسبات جبري – معادلات و نامعادلات (درجه دوم – كسري – گنگ – قدرمطلقي)

فصل(2)
    تابع و مدلسازي – تساوي دو تابع – توابع چندضابطه اي- رسم نمودار توابع – اعمال جبري روي توابع – تابع وارون و محاسبه آن - توابع چندجمله اي - توابع متناوب – توابع پله اي

فصل(3)
    نسبتهاي مثلثاتي مجموع دو زاويه – محورهاي مثلثاتي – نمودار توابع مثلثاتي – اتحادهاي مثلثاتي – معادلات مثلثاتي – تابع وارون مثلثاتي

فصل(4)
    مجموع جملات دنباله هاي عددي و هندسي – حد دنباله – بسط اعشاري اعداد (متناوب و غير متناوب) – هر بسط اعشاري عددي را نشان مي دهد
    فصل(5)
    حد تابع در نقطه – پيوستگي تابع در نقطه – قضاياي حد توابع – تكنيك تجزيه در محاسبه حد توابع-حد sin x بر x

فصل(6)
    مفهوم مشتق – مشتق و خط مماس – مشتق و سرعت – مشتق و آهنگ تغييرات – مشتق جمع و ضرب و تقسيم و تركيب توابع-مشتق تابع وارون -مشتق توابع خاص(چندجمله اي – راديكالي – كسري – مثلثاتي و وارون مثلثاتي)

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ظاهرا چون مباحث مربوط به انتگرال توی ریاضی عمومی دانشگاه به طور مصل بحث میشه، دیگه همه ی بار رو تو دانشگاه گذاشتن رو دوش دانشجوی بیچاره من هم نظر شخصیم اینه که نباید حذف میشد.

4. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ظاهرا چون مباحث مربوط به انتگرال توی ریاضی عمومی دانشگاه به طور مصل بحث میشه، دیگه همه ی بار رو تو دانشگاه گذاشتن رو دوش دانشجوی بیچاره من هم نظر شخصیم اینه که نباید حذف میشد.
    میگم دیگه کسی هم میره رشته ریاضی؟
    شده رشته فنی که

بعد چند وقت بعد انتگرال رو تو دانشگاه هم حذف میکنن

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من بدبختو بگو اینهمه تابستون کاربرد مشتق و انتگرال خوندم
    حالا اونش هیچی ضرر که نداره ! کلی وقت گذاشتم همه ی تمرینا رو پاکنویس کردم تو دفتر تا معلم بعدا خواست من همه رو آماده داشته باشم ! :((

8. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من سوم ریاضی هستم
    دبیرمون میگفت که درسته بعضی از مطالب حذف شده ولی باقی مطالب رو به صورت گسترده تر توضیح داده

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

انتگرالی که من پارسال خوندم هیچی نداشت، بود و نبودش فرقی نداره آخه فقط یه تعریف و چنتا مسئله ساده ازش داده بود که اونا رو هم همه دانش آموزا زود یادشون میره.....بنظرم بجای اینکه مطالب رو پراکنده بگن بهتره که همه رو یه جا بررسی کنن، البته نه اینکه از اول شروع کنه و بره تا تهش بلکه تا یه حد قابل قبولی بره جلو، مثل فصل حرکت فیزیک دوم دبیرستان نشه که دوباره بیاد تو پیش دانشگاهی

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به جای اینکه مغزتون رو با این مطالب که کاربردی بجز باز کردن ذهن نداره پر کنید سعی کنید شغل و حرفه ای یاد بگیرید
    و دستتون بره تو جیب خودتون . وقتی فارغ التحصیل شدید به نظام اموزش و پرورش ایران لعنت خواهید فرستاد
    از بحث حاشیه ای که کردم عذر میخوام . دلم پر از غصه بود خالیش کردم . من همه این توابع و مشتق و انتگرال را حفظم ولی
    فقط چهار عمل اصلی به کارم امده تا حالا .

درود و بدرود

12. این کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

دوستان میدونستید این ریاضیاتی که ما میخونیم در حد ترم اول و دوم دانشگاه آمریکاست؟ این یه واقعیته، حتی پسرخالم که رفته بود استرالیا یه مسئله چند صفحه ای رو تو چند خط برای استادش از روشای تستی حل کرد....بخاطر همینه که اونا بدون چون و چرا دانشجوهای اول ما رو قبول میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا جالبه که خیلی از اثبات ها رو هم حذف کردن و کلا به یه شیوه جدید ( به قول خودشون) می خوان ریاضی رو یاد بدن.

ثمره این نگاه جدید رو چند سال پیش که کتاب های درسی نظام جدید برای اولین بار معرفی شدن رو تو درس هندسه و مبحث مثلثات دیدیم که بچه های نظام جدید چه قدر تو این دو مبحث مشکل داشتند. جالبه که حتی تو کنکور هم سوالهای هندسه و مثلثات جوری طرح می شدن که لازم بود با معلوماتی بالاتر از سطح کتاب های درسی برای حل اونها تلاش کرد.

خیلی از اساتید با تجربه هم با این کتاب حسابان جدید مخالفن.

راستی شیوه تدریس تو آمریکا تو دوره های قبل از دانشگاه واقعا افتصاخه و صدای همه کارشناسا رو هم در آورده اونقدر که اوباما یه بودجه مخصوص برای اصلاح نظام آموزشی و بخصوص ریاضی تصویب کرده. خدا کنه که ما مثل اونا نشیم.

الان سطح سواد بچه هایی که می رن دانشگاه چقدر بالا است وای به حال اونایی که با کتاب های جدید می خوان بازی ریاضی یاد بگیرن.

15. 3 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به جای اینکه مغزتون رو با این مطالب که کاربردی بجز باز کردن ذهن نداره پر کنید سعی کنید شغل و حرفه ای یاد بگیرید

درود و بدرود
    اتفاقا همین باز بودن ذهن و قدرت تجزیه و تحلیل که ریاضی به آدم میده خیلی خوبه.

حتی یه دزد و یا کلاهبردار با ذهن باز و استدلال گرا هم مطمئنا تو کار خلافش موفق تر از همکار های دیگش هست.

البته منم موافقم که امروزه جواب سوال علم بهتر است یا ثروت ، کاملا مشخصه ولی باز هم میگم ذهنی با قدرت استدلال و تجزیه و تحلیل گر ، خیلی جاها که اصلا به درس و تحصیل هم ربطی نداره میتونه به درد بخور باشه.

17. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •