با سلام بنده میخام بدونم چند نوع CORE I 7 داریم من توی سایتهای مختلف دیدم که فقط هشت هست ای داره و لی لپ تاب دوستم 12 هسته ای بود اگه یه منبع معتبر که از نظر هسته قیمت و کلا تفاوت هاش تفکیک کرده باشه معرفی کنید ممنوع میشم البته به زبان شیرین فارسی![]()
با سلام بنده میخام بدونم چند نوع CORE I 7 داریم من توی سایتهای مختلف دیدم که فقط هشت هست ای داره و لی لپ تاب دوستم 12 هسته ای بود اگه یه منبع معتبر که از نظر هسته قیمت و کلا تفاوت هاش تفکیک کرده باشه معرفی کنید ممنوع میشم البته به زبان شیرین فارسی![]()
Last edited by meshkiposh2200; 07-11-2010 at 01:29.
I7 ها از نظر اعداد هسته فعلا 4 و 6 هسته ای دارند که با استفاده از تکنولوژی Hyper Threading به هسته های مجازی به اندازه ی خودهسته ها دست پیدا میکنن که مثلا Core I7 930 که دارای 4 هسته میباشد دارای 8 رشته Thread میباشد و Core I7 980X که 6 هسته ای هست دارای 12 Thread ...
یه منبعی نیست که بدونم کلا چند نوع i7 داریم .میخام سیستممو عوض کنم میخام بدونم کدومش مناسب منه
Intel Core i7
Produced From 2008
Common manufacturer(s)
* Intel
Max. CPU clock rate 1.6 GHz to 3.33 GHz
QPI speeds 4.8 GT/s to 6.4 GT/s
Min. feature size 32 nm to 45 nm
Instruction set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, AES-NI (Gulftown only)
Microarchitecture Nehalem
Cores 2-6 (6 in the Gulftown 9x0X Extreme versions)
Socket(s)
* LGA 1366
LGA 1156
µPGA-988
BGA-1288
Core name(s)
* Bloomfield
Lynnfield
Clarksfield
Clarksfield XM
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu های intel از نظر تعداد pin بر روی cpu با هم تفاوت دارند. در مورد cpu های desktop این تفاوت در عملکرد بسیار واضح است.پردازنده های core i 3,core i 5 و core i 7 از نوع 1156 pin هستند. اما پردازنده های 1366 pin هم هستند که فقط مشمول پردازنده های core i 7 می باشند. این نوع از پردازنده های core i 7 در مقایسه با پردازنده های 1156 پینی core i 7 از نظر کهرایی و قیمت بسیار تفاوت دارند. به طوری که قیمت گران تربن پردازنده ی 1156 پینی 340 تومان و قیمت پردازنده های 1366 پینی 1240000 تومان(!) است.![]()
با سلام . اشتباه میکنی . هنوز 6(12) هسته ای برای لپتاپ نیامده است . حداکثر 4(8) هسته ای است
در ضمن برای دسکتاپها فعلاً بهترین گزینه ها از AMD است هم بسیار سریع است و هم اقتصادی . نقطه مقابل intel i7 هم داغ است و هم گران ! برای یکی از دوستان Athlon II X4 بستیم مثل موشک بود از i7 هم بهتر کار میکرد
بنچ مارکی هایی که دوستان در همین سایت گرداوری کردن از برای مقایسه این دوتا چیه دیگه را میگه
داریم دوست عزیز همون 980 6 هسته ای هست.ولی بعضی ها به اشتباه میگن 12 هسته ای.
با سلام . 980 که برای لپتاپ نیست که جانم . خودم هم قبلاً گفتم . بجای دادن اطلاعات نادرست به مراجعین اول بروید به این آدرس زیر و اطلاعاتتان را افزایش دهید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)