تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دوستان، لطفا در مورد وام خودرو سریع راهنماییم کنید که بدجوری گیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض دوستان، لطفا در مورد وام خودرو سریع راهنماییم کنید که بدجوری گیرم

سلام خدمت دوستان عزیز

من یه وام خودروی 5 میلیونی از شرکتی که کار میکنم گرفتم. الان پیش فاکتور پرفراژ شده توسط بانک که برای وام گرفته بودم دستمه و باید ببرم تحویل نمایندگی بدم تا ماشین رو به نامم ثبت کنم. منتها به شدت پولشو لازم دارم و نمیتونم منتظر ماشین بشم و حتما باید این پول نقدی دستم بیاد.
    کسی از دوستان میدونه چطور میتونم این وام رو نقد کنم بدون اینکه ماشین بگیرم ؟
    سند ماشین آزاد خواهد بود و اقساط وام از حقوقم کم میشه. در واقع پول سایپا بصورت نقدی پرداخت شده و من میخوام به جای ماشین، پولشو بگیرم.
    لطفا کمکم کنید و هر راه حلی به نظرتون میرسه بهم بگید. خیلی گیرم.

ممنون

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

کاری نداره لیست نمایندگی های سایپا رو بگیر دونه به دونه برو بهشون بگو حواله وامتو میدی پول نقد میخای البته یه 200-500 تومنی باید پیاده شی حدودا . راه ساده تر و سریعتر اگهی نامه همشهری هست خیلی حواله وام از کل کشور رو مخرن میتونی بصورت انلاین هم به سایتش بری rahnama.com
    Last edited by meisam317; 06-11-2010 at 21:12.

3. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این طور برداشت کردم که بانک پول سایپا رو داده و شما به بانک بدهکار هستی.
    یعنی اینکه هم طرف حساب شما و هم طرف حساب سایپا بانک هستش. در اصل بانک از سایپا واسه شما یه ماشین خریده و به شما قسطی فروخته. در این حالت به نظرم اصلاً امکان نداره پول به دست شما برسه.
    گواهی کسر حقوق بردی واسه بانک؟

5. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من این طور برداشت کردم که بانک پول سایپا رو داده و شما به بانک بدهکار هستی.
    یعنی اینکه هم طرف حساب شما و هم طرف حساب سایپا بانک هستش. در اصل بانک از سایپا واسه شما یه ماشین خریده و به شما قسطی فروخته. در این حالت به نظرم اصلاً امکان نداره پول به دست شما برسه.
    گواهی کسر حقوق بردی واسه بانک؟
    بله بانک حواله رو که به نام من هست پرفراژ کرده. وام هم از طریق شرکت به من داده شده و دو تا از همکارها ضامن من شدن. در واقع الان سایپا با بانک کاری نداره. چون پولش رو تمام و کمال به نام من گرفته.
    درسته که بانک پول رو داده، اما سند به نام من خواهد بود و فکر نمیکنم صحبتی از در رهن بودن خودرو به میون اومده باشه.
    الان من یه پیش فاکتور که روش قید شده جهت دریافت تسهیلات دستم هست که پرفراژ شده و پولش کامل پرداخت شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این صورت واقعاً نمی‌دونم چی بگم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    از حدود یک سال قبل موسسه مالی اعتباری مهر ایرانیان با همکاری چند شرکت طرح آریانا را راه اندازی کردند .
    امسال شرکت آرمان زنگان برای سومین دوره متوالی طرح فروش اقساطی خدمات خودش را با عنوان طرح مهر آغاز کرده است . به مناسبت عید قربان ثبت نام از متقاضیان از سراسر کشور به صورت غیر حضوری ( اینترنتی ) آغاز می شود ولی با توجه به مسائل پیش آمده در دوره گذشته به احتمال زیاد ثبت نام تا 2 هفته بیشتر نباشه چون ثبت نام کننده ها زیاد هستن ( من هم دیر فهمیدم ) . چند نکته مهم برای دوستان خودم :1- مهمترین نکته طرح اینکه سپرده گذاری نزد هیچ بانکی را لازم ندارد . 2 لازم نسیت حتما از این شرکت خرید کنید ! با چند فاکتور ساده میشه 80 درصد مبلغ فاکتور یا پیش فاکتور را تسهیلات خرید دریافت کرد 3 اما نکته مهم چون مشخصات ضامن را استعلام می گیرن یه پیشنهاد برای کاهش زمان انتظاردارم ، برای حداقل 2 نفر که می خواهند ضامن شوند ثبت نام کنید و در فرم مخصوص ضامن کافی قسمت اعضا را پر کنید ! 4 - با استفاده از این طرح می توان تا سقف 45 میلیون ریال بدون سپرده گذاری و وثیقه ملکی وام خرید تجهیزات اداری و کامپیوتر به منظور ایجاد اشتغال دریافت نمود . 5 اگه بخواهید اطلاعات کامل از تسهیلات داشته باشید لینک شرایط اخذ تسهیلات خودم که برام میل شده بود، براتون گذاشتم حتما بخونید !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این آدرس سایت اینترنتی :
    این هم لیک اصلی ثبت نام اگه ترافیک داشت مستقیم برید !
    از نکات مهم این طرح به موارد زیر می توان اشاره کرد :
    دریافت تسهیلات با 12 درصد کارمزد سالانه ( یک سال تنفس و بازپرداخت 2 ساله )
    دریافت تسهیلات با 8 درصد کارمزد سالانه در شرایط ویژه
    دریافت تسهیلات در کوتاه ترین زمان ممکن
    بدون نیاز به ضامن کارمند دولت یا بانک

پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •