اگر مقدوره . lets gulf و lets bowling محصول gameloft رو جاواشو میخوام.240x400 یا 240x320
اگر مقدوره . lets gulf و lets bowling محصول gameloft رو جاواشو میخوام.240x400 یا 240x320
بازی موبایل Lets Golf - جاوا
بازی جالب گلف که بصورت جاوا اراده شده و روی اکثر گوشی ها قابل اجراست . سایزهای ارائه شده برای این بازی : 320×240 و 640×360 می باشد.
لینک دانلود :
رمز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی بولینگ Let's Go Bowling با فرمت جاوا برای گوشی های موبایل
بازی زیبای و جذاب بولینگ را با فرمت جاوا و در سایزهای ۲۲۰×۱۷۶ , ۲۴۰×۳۲۰ , ۳۲۰×۲۴۰
لینک دانلود :
حجم: 2.5 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز:منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی کاش 240در 400 بود. بازیبا این رزولوشن و تاچ سراغ دارین؟
سلام دوست من.
یه نگاه به این دوتا سایت بنداز ، شاید بهد کمک کنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم برای دانلود از این سایت باید اول عضو بشی!
اگه بهد کمک نکرد یه سرچ توی گوگل بزن فکر کنم پیدا کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه موفق و پیروز باشی.![]()
Last edited by sajad-tnt; 05-11-2010 at 13:48.
عالیه . دمت گرم. جالبه من 10 بار رفته بودم mobile9 ولی روی این تگا کلیک نکردم چون فکر کردم الکین و برای اینکه توی سرچ بیان نوشتن.اون یکی رو هم فعلا حالش نبود عضو شم.
توی mobile24 بازی های با رزولوشن 240x400 زیاده ولی نمیذاره دانلود کنی. فقط میگه با موبایل بیا ین تا دانلود کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)