سلام ...
دوستان می خواستم نظرتون رو در مورد این گرافیک بدونم و اینکه آیا این کارت گرافیک بازی ها رو براحتی تا 2 سال آینده اجرا می کنه ؟
آیا برای نرم افزارهای 3d مناسب هست ؟
ممنون ...
سلام ...
دوستان می خواستم نظرتون رو در مورد این گرافیک بدونم و اینکه آیا این کارت گرافیک بازی ها رو براحتی تا 2 سال آینده اجرا می کنه ؟
آیا برای نرم افزارهای 3d مناسب هست ؟
ممنون ...
کارت خوبیه ... خنک کنندگی مناسبی داره در حد GTX 260 CORE 216 هست....وستان می خواستم نظرتون رو در مورد این گرافیک بدونم
گمان نکنم تا دو سال دیگه جوابگو باشه ولی نهایتا اورش میکنی دیگهآیا این کارت گرافیک بازی ها رو براحتی تا 2 سال آینده اجرا می کنه ؟
آیا برای نرم افزارهای 3d مناسب هست ؟![]()
خیالتون راحت بیشتر از 2سالم براتون جواب می ده
ولی اگه برای نرم افزارهای 3d میخواین که برین سراغ geforce ، البته من شخصاً برای گیمم geforce رو ترجیح می دم ولی فعلاً تو این رده قیمتی geforce رو کارتی رو که directx 11 ساپورت بمنه رو نداره یا باید بودجتونو تا 280-300 ببرین بالا یکدونه geforce 460 بردارین که محشره ، البته geforce 450 تو این رنج قیمتی تا چند ماه به بازار می یاد و یا که همین کارت گرافیک که نسبت به قیمتشم کارته خوبیه رو بردارین.
یا 4890 بخر یا 5770
بعدا هم میتونی یکی دیگه هم بندازی کراس فایر کنی حالشو ببری
پس از نظر دوستان با حدود 185 گرافیک خوبی هست و تقریبا قابل اعتماده ...
خوشحال می شم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم .
صد در صد
تو خریدش شک نکن
منم اگه پاورم جواب میداد میخریدم
مانیتورتون چیه؟
من همین 3 ساعت پیش سیستمم بستم و گرافیک هم 5770 برداشتم پاور کالر یکی از دوستام هست فقط کارش اینه بازی کرایسیس بر می داره می بره رو گرافیک ها تست می زنهخلاصه الان اومد بازی رو نصب کرده رو بالا ترین روزلیشن و وری های نیم ساعت بازی کرد گفت تا الان تنها گرافیکی هست که دیدم کم نمی یاره! البته اینجا ها از 5850 و ... خبری نیست اما خودش می گفت خیلی کیفیت بازی و و روونی بازی محسوسه خلاصه شک نکن گرافیک بدی نیست
این کارت عالیه و امتیاز های خوبی نسبت به مدلش و قیمتش کسب کرده . من اگه یه 60 70 تومنی بیشتر میداشتم به جای 5670 حتما 5770 میخریدم . الان همین 5670 نصف 5770 هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)