من spywar doctor 3.8 را نصب می کنم اما در انتهای نصب پیغامی مبنی بر این می آید که ورژن نصبی اشتباه است مطلب دیگه این که من کرک این نسخه را دارم من را در مورد چگونگی کرک کردن این نسخه راهنمایی کنید همچنیین در مورد مطلب اول نیز کمکم کنید
من spywar doctor 3.8 را نصب می کنم اما در انتهای نصب پیغامی مبنی بر این می آید که ورژن نصبی اشتباه است مطلب دیگه این که من کرک این نسخه را دارم من را در مورد چگونگی کرک کردن این نسخه راهنمایی کنید همچنیین در مورد مطلب اول نیز کمکم کنید
اولا بايد مطمئن بشي كه كرك سالم است و ثانيا اينكه كرك مال همان ورژن است و ثالثا براي كرك كردن بايد آن را در محل نصب برنامه كپي كني و بايد به اين نكته توجه كني كه وقتي مي خواهي اين برنامه رو آپديت كني همه موارد رو موقع آپديت ميتوني تيك بزني بجز قسمت Spyware Doctor را كه اصلا نبايد بگيريد و بايد تيك آن را برداريد چون اگر این آپدیت رو بگیرید برنامه شما از حالت رجیستر شده در میاد و دیگه هم آپدیت نمیشه در ضمن وقتی که از رجیستر در بیاد سپای ور ها یا ادوار های پیدا شده رو از روی سیستم شما پاک نمیکنه و میگه که برای این کار نیاز به رجیستر کردن برنامه دارید.
![]()
زندگی جان از راهنمایت ممنون ولی درمورد مشکلی که درنصب خود برنامه داشتم چیزی ننوشتی
ببخشيد حواسم نبود....نوشته شده توسط NIMA KHAN
![]()
ببين تو دقيقا نگفتي كه از كدوم ورژن استفاده كردي ..... آخرين ورژن آن Spyware doctor3.8.0.1557 است تو اينو داري ؟ چون آخرين ورژن بايد باشه .....حالا اگه همينه و اين پيغام مياد پس تو بايد اول ورژن قبليشو نصب كني و بعد ورژن جديد رو نصب كني .......البته براي من هم اول همين جوري بود و همين كارا رو كردم و يكمي با حوصله بهش ور رفتم تا درست شد فقط در مورد آپديت نكات رو فراموش نكني ........
اميدوارم كه مشكلت حل بشه........
سلام زندگی جان
آقا منم مشکل آپدیت دارم آخرین ورژنو هم دارم همونی که بالا گفتی
یه بار آپدیت کردم مشکلی نداشت ولی بعد چند روز که خواستم آپدیت کنم ٍ error میده و آپدیت نمیشه
مشکل از کجاست
مرسی
ببين اول برنامه رو نصب كن البته همان موقع كرك رو نصب نكن و برنامه رو آپديت كن و بعد كرك كن ......من براي كرك كردن اين كاررو كردم فايل كرك رو كپي كردم در محل نصب برنامه البته موقع كپي يه پيغام ميداد مبني بر اينكه بعدا اينكار رو بكن و بعد يكبار لوگ اف كردم بعد دوباره كپي كردم و اينبار كاملا كرك شد و مشكلي هم نبود ابته بازم ميگم موقع آپديت گزينه Spyware Doctor رو تيكشو برداريد.......
لينك كرك رو هم دوباره ميگذارم.....البته فرصت بديد آپلود كنم .........
دوست عزیز مرسی از زحمت شما
کرکی که در سایت معرفی شده .ایرادی داره یا همون کرکه
من نمي دونم شما دقيقا كدوم رو ميگيد به هر حال براتون ميذارم.......نوشته شده توسط Dash Ashki
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zendegi; 26-05-2006 at 17:41.
ممنون دوست عزیز
دانلود میکنم وبعد هم جایگزین کرک قبلی میکنم
مرسی دوست عزیز![]()
اميدوارم كه مشكلت حل بشه البته تمام مواردي رو كه گفتم حتما رعايت كن .......نوشته شده توسط Dash Ashki
![]()
به اميد ديدار......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)