تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: راهنمائي: اسپيكر به جاي سينماي خانگي

داره خودمونی میشه alivolvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

11 راهنمائي: اسپيكر به جاي سينماي خانگي

سلام دوستان
    من از كيفيت و حجم صداي سينماي خانگي راضي نيستم.
    تصميم گرفتم اسپيكر 2.1 بخرم چون 5 كاناله بودن برام مهم نيست و كيفيت موزيك خوب ميخوام.
    كيفيت صدا، باس قوي و حجم صداي كافي برام مهمه. اسپيكر رو ميخوام به دي وي دي پلير وصل كنم و اگر توي خونه 90 متري بخوام يك مجلسي بگيرم دلم ميخواد سيستم كم نياره و كاملا حجم صداش كافي باشه. تا حدود چهارصد تومن حاضرم هزينه كنم به شرطي كه واقعا راضي كننده باشه وگرنه بدم نمياد كمتر هزينه كنم.

1- ايا تصميم درستي گرفتم به جاي سينماي خانگي رفتم سراغ اسپيكر؟
    2- خودم Z2300 رو از لاجيتك (200 وات) ديده ام و s530 صد و پنجاه وات و s7530 سيصد وات رو ديده ام. نظرتون رو بگيد. (مشخصات فنيش رو از اينترنت در اورده ام فقط تجربيات و نظر خودتون رو بفرمائيد)

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

استفاده از اسپیکرهای طراحی شده مخصوص کامپیوتر نظیر کریتیو و لاجیتک و حتی سایر برندها ، به هیچ عنوان گزینه مناسبی برای مجالس مهمانی و یا عروسی و ... نخواهد بود و بعد از مدتی بر اثر تکرار و مداومت در چنین شرایط کاری ، از بین خواهند رفت .
    پیشنهاد من به شما این است که از آمپلی فایر مجزا و اسپیکر حرفه ای برای این امر استفاده کنید . حتی بلندگوهایی که برای سیستمهای home theater تولید می شن ، مناسب این کار نیستند .

3. 2 کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بعد از مدتی بر اثر تکرار و مداومت در چنین شرایط کاری ، از بین خواهند رفت .
    میشه دلیل تون رو ذکر کنید؟

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alivolvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمائيتون.
    اما مثلا اديفاير اسپيكرهاش رو همانطور كه بهتر از من ميدونيد رده بندي كرده، مثلا سري گيم، سري مولتي مديا و سري home‌ داره. حتي وقتي توي سايت ماتريكس (نماينده اديفاير در ايران ) ميريد همين دسته بندي كاملا مشهود هست و اون دو مدلي كه بنده از اديفاير پيشبيني كردم s530 و s730 هردو در سري Home هستند. حالا ميشه بفرمائيد كه چرا در يك مجلس خونگي مناسب نيستند (حتي با وات 300 ! ) و چرا در اثر استفاده خونگي مستهلك ميشند؟
    (البته كنترل هر دو مدلي كه ذكر كردم بسيار كوچك و غير مقاوم هست مثل كنترل ضبطهاي ماشين ميمونه)
    درمورد باند و امپلي جدا هم خيلي گرون در مياد و هم اينكه گزينه هاي زيادي مياد وسط و ديگه انتخاب كردن سخت ميشه.
    دوستان نظرشون رو بگند شديدا منتظرم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

میشه دلیل تون رو ذکر کنید؟
    من که توضیح دادم دوست من !
    این سری اسپیکرها برای چنین فشار کاری طراحی نمی شن . می تونید امتحان کنید . خود من یکبار creative inspire 4400 رو بر اثر شدت صدای زیاد سوزوندم و حتما توجه دارید که در مجالس و مهمانیها اصولا کسی با یک صدای کم موسیقی گوش نمی ده ... اگر بار کاری بلندگو در چنین محیط هایی مداومت داشته باشه عمر زیادی نخواهد کرد . نوع دیافراگمی که شرکت سازنده برای بلندگوهای حرفه ای می سازن با بلندگوهای کامپیوتر متفاوته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

استفاده از اسپیکرهای طراحی شده مخصوص کامپیوتر نظیر کریتیو و لاجیتک و حتی سایر برندها ، به هیچ عنوان گزینه مناسبی برای مجالس مهمانی و یا عروسی و ... نخواهد بود و بعد از مدتی بر اثر تکرار و مداومت در چنین شرایط کاری ، از بین خواهند رفت .
    پیشنهاد من به شما این است که از آمپلی فایر مجزا و اسپیکر حرفه ای برای این امر استفاده کنید . حتی بلندگوهایی که برای سیستمهای home theater تولید می شن ، مناسب این کار نیستند .
    تائيد ميشه
    من كه ويكر اف ام دي دارم برخلاف حجم بسيار بزرگش تو عروسي دووم نيوورد(هر لحظه بايد مراقب ميبودم تا بيسشو كسي بالا نبره)

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من که توضیح دادم دوست من !
    این سری اسپیکرها برای چنین فشار کاری طراحی نمی شن . می تونید امتحان کنید . خود من یکبار creative inspire 4400 رو بر اثر شدت صدای زیاد سوزوندم و حتما توجه دارید که در مجالس و مهمانیها اصولا کسی با یک صدای کم موسیقی گوش نمی ده ... اگر بار کاری بلندگو در چنین محیط هایی مداومت داشته باشه عمر زیادی نخواهد کرد . نوع دیافراگمی که شرکت سازنده برای بلندگوهای حرفه ای می سازن با بلندگوهای کامپیوتر متفاوته
    خب مثلا من برای PC استفاده میکنم خیلی موقع ها با صدای maximum گوش میدم ... فرق این با مجالس چی هست؟ اگه قرار باشه با بلند کردن صدا خراب بشه که توی اتاق هم خراب میشه ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

خب مثلا من برای PC استفاده میکنم خیلی موقع ها با صدای maximum گوش میدم ... فرق این با مجالس چی هست؟ اگه قرار باشه با بلند کردن صدا خراب بشه که توی اتاق هم خراب میشه ...
    اگه همیشه داری با صدای بلند گوش می دی ، عمرش کاهش پیدا می کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

گه همیشه داری با صدای بلند گوش می دی ، عمرش کاهش پیدا می کنه
    بعید میدونم ... مارک متفرقه نیست که ... Edifier C2 هست اسپیکرم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من اسپیکرهای کامپیوترم بعد چند سال دیافراگمش رو از دست داد.
    از این چینی چوبی ها بود.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •