سلام.
آیا میتوان با داشتن :
دو خط تلفن و
دو مودم adsl
با یک کامپیوتر ، سرعت بیشتری داشته باشیم؟
یعنی راهی برای اتصال همزمان دو مودم adsl به یک کامپیوتر با دو کارت شبکه مجزا میسر است؟
ممنون میشم کسی اطلاع داره، کمکم کنه![]()
سلام.
آیا میتوان با داشتن :
دو خط تلفن و
دو مودم adsl
با یک کامپیوتر ، سرعت بیشتری داشته باشیم؟
یعنی راهی برای اتصال همزمان دو مودم adsl به یک کامپیوتر با دو کارت شبکه مجزا میسر است؟
ممنون میشم کسی اطلاع داره، کمکم کنه![]()
من تا حالا این کارو کردم و جواب هم داده البه با وایمکس مبین نت![]()
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟ چه جوری؟
من البته می خوام با مودم adsl ااین کارو بکنم! اصلا امکانش هست؟
هدفم: داشتن سرعت بیشتر با وجود داشتن دو خط تلفن، دو کارت شبکه، دو مودم ولی با یک کامپیوتر!
شما با استفاده از اکسس پوینت به راحتی میتونین اینکارو انجام بدین من خودم با Linksys WRT-160n v3 تست کردم اما نمیدونم با adsl میشه یا نه یه کم بیشتر تحقیق کن![]()
البه در حال حاضر از مخابرات سرویس ADSL دارم و تا فردا سرویس ارت 5 شاتلمم وصل میشه یه تست میکنم حتما نتیجه رو همینجا اعلام میکنم![]()
با سلام
خیر دوست عزیز
دوستان زیادی این مورد رو مطرح کردند اما عملا انجام پذیر نیست
موفق باشید.
منم تا اونجایی که می تونستم تست کردم ولی نتیجه نگرفتم ، اینه که موضوع رو مطرح کردم اینجا.
به هرحال از پاسختون ممنونم![]()
راستی حالا که این سوال مطرح شد...
امکان استفاده از دو مودم همزمان با یک خط وجود داره؟
یک خط تلفن که دو انشعاب داشته باشه (یکی طبقه همکف و دیگری طبقه اول)
البته منظورم به طور واضح تر اینه که پایین به صورت لن و بالا وایرلس ...
من شنیدم با روتر میشه حالا جزییاتش رو نمیدونم
هرکس که میگه نمیشه یا اطلاعات کافی در مورد اینترنت و شبکه نداره و یا اینکه اطلاعات نا صحیح در این مورد بهش دادن من خودم با وایمکس مبین نت تست کردم که 100% جواب داد البته با ADSL هم فرقی نمیکنه جواب میده ولی برای اینکه حرفی توش نمونه به دوست عزیزمون جناب ali007_a قول دادم که تست میکنم و نتیجشو اعلام میکنم تا دو سه روز اینده دندون رو جیگرتون بذارینالان هم اگر بخواید میتونم عکس از چگونگی اتصال کابلها به روتر و یا اکسس پوینت براتون اپلود کنم
Last edited by reza-ps3; 02-11-2010 at 21:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)