تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مقاله در رابطه ی NVIDIA Physx

  1. #1
    داره خودمونی میشه Sorena62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    پست ها
    65

    پيش فرض مقاله در رابطه ی NVIDIA Physx

    سلام
    مطمئنا" دوستان مطالب زیر رو بلدند و تنها دلیل مطرح کردن این مقاله رفع ابهامات خودم بود
    میشه لطف کنید نظرتون رو راجبه مقاله ی زیر علی الخصوص قسمتهایی که قرمز شده اند بفرمایید.

    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كمپاني NVIDIA که هميشه به فکر بازي دوستان و کاربران مشتاق دنياي گرافيکي بوده است براي به ارمغان آوردن يک محيط گرافيكي جذاب تر و مطابق با دنيای واقعی در سال گذشته ميلادي (2008) دست به يک ابتکار جالب زد و به سراغ كمپاني Ageia كه براي بازي هاي رايانه اي پردازشگر فيزيک توليد مي كرد رفت كمپاني Ageia که براي اولين بار فناوري Physx را در سال 2005 ميلادي ارايه نمود سرانجام توسط کمپانی NVIDIA خريداری شد و تحت پوشش نام NVIDIA اين نوآوري خود را به دست تمامي طرفداران بازي هاي رايانه ‌اي در سراسر جهان رساند.

    اين بهره‌ برداري مبتکرانه NVIDIA در طي سال 2008 ميلادي و بروي کارت گرافيکي Geforce 9800 GTX با نام فناوري NVIDIA Physx وارد دنياي گرافيکي شد لازم به ذكر است با صرف هزينه های بسيار از سوی کمپانی NVIDIA اين تکنولوژی کم کم گسترش پيدا کرد و هم اکنون فناوري Physx از بيش از 150 بازي برتر دنيا پشتيباني مي كند و توانسته ده ها هزار کاربر را تحت پوشش خود قرار دهد اين فناوري جديد علاوه بر کامپيوتر هاي شخصي بر روي کنسول PlayStaion 3 نيز پياده سازي شد و هم اكنون در دسترس تمامي کاربران در سرتاسر جهان مي باشد.

    مهمترين ويژگی فناوري Physx به ارمغان آوردن يک بازي جذاب و تجربه کردن حرکات فيزيکي است، در بازيهاي مشتمل بر اين فناوري مي‌توان دود، انفجار، گرد و غبار، مه و آثار ضرب و شتم را بطور ملموسي احساس کرد به طور مثال در هنگام انفجار يک شي در بازي، اجزاي آن درست شبيه به آنچه در يک انفجار واقعي رخ مي‌دهد متلاشي شده و به اطراف پرتاب مي‌شوند و يا شيشه يک پنجره درست همانند شيشه واقعي شکسته شده و فرو مي‌ريزد و حتي دود، بخار و پارچه‌ ها درست همانند وضعيت طبيعي در برابر باد حرکت مي کنند.



    اما برای فعال سازی اين تکنولوژی بر روی کامپيوتر های شخصی نياز به حداقل يک کارت گرافيکی GeForce سري 8000 و يا بالاتر ميباشد نکته بسيار مهم اينکه کارت گرافيکی بايد حداقل مجهز به 256MB حافظه مستقل شده باشد همچنين کاربر بايد آخرين نسخه از درايور کارت گرافيکی خود يعنی Forceware و NVIDIA Physx Driver را نيز بر روی سيستم عامل خود نصب نمايد از سوی ديگر و همانطور که اشاره شد بازی مورد نظر هم بايد کاملاً از تکنولوژی Physx کمپانی NVIDIA پشتيبانی کند.

    لازم به ذکر است اين امکان وجود دارد که کاربر دو کارت گرافيکی GeForce و با چيپست های متفاوت را بر روی مادربرد خود نصب كند و محاسبات فيزيک را به يکی از آن ها و محاسبات گرافيکی را به ديگری واگذار کند بطور مثال کاربر ميتواند از يک GeForce GTX 260 و يک GeForce 9600GT بر روی سيستم خود بهره گيرد که GeForce GTX 260 وظيفه انجام محاسبات گرافيکی و GeForce 9600GT وظيفه پياده سازی فيزيک را بر عهده گيرد همانطور که مشخص است اين تکنولوژی با تکنولوژی SLI که بايد حتماً هر دو کارت يکسان باشند تفاوت دارد و معمولاً يک GeForce 9600GT برای محاسبات فيزيک کافی ميباشد.

    اما امکان فعال سازی فيزيک در سيستم های مجهز به تکنولوژی SLI نيز وجود دارد و در صورت راه اندازی اين تکنولوژی در اين سيستم ها محاسبات فيزيک بين هر دو يا سه کارت گرافيک مشابه با توجه به WorkLoad آن ها تقسيم خواهد شد، در تصوير زير تمامی حالات ممکن برای فعال سازی تکنولوژی فيزيک بر روی کامپيوتر ها آمده است ...


    مسلم است حداقل افت کارايی در صورتي رخ مي دهد که کاربر از از تکنولوژی SLI و يا دو کارت که يکی از آن ها وظيفه انجام محاسبات فيزيک را بر عهده دارد استفاده كند و مشخص است که در صورت بهره گيری از يک کارت که مسئول انجام هر دو وظيفه باشد افت کارايی مشهود خواهد بود.

  2. 2 کاربر از Sorena62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd
    پست ها
    950

    پيش فرض

    خب تمام گفته های این مقاله درست هستش!! وقتی ما از یک کارت فقط به عنوان فیزیکس و از دیگری فقط برای پردازش گرافیکی استفاده کنیم به کارتی که برای پردازش گرافیکی استفاده میشه فشار کمتری میاد و مطمئنا فریم بیشتری میده! البته کسانی که ATI هم دارن میتونن این کار رو انجام بدن!

    شما دقیقا سئوالتون چیه؟!!

  4. #3
    حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System
    پست ها
    5,350

    پيش فرض

    هم اکنون فناوري Physx از بيش از 150 بازي برتر دنيا پشتيباني مي كند
    این رو فکر نمیکنم فناوری physics شرکت Nvidia نهایتا 5-6 بازی رو فکر کنم ساپورت میکنه ...بازی های دیگه ای هم که گزینه ی physics دارن ربطی به Nvidia نداره و برای Engine خودشون هست ...(مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد این طوریه)
    Last edited by Erfan.; 02-11-2010 at 11:59. دليل: .

  5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd
    پست ها
    950

    پيش فرض

    این رو فکر نمیکنم فناوری physics شرکت Nvidia نهایتا 5-6 بازی رو فکر کنم ساپورت میکنه ...بازی های دیگه ای هم که گزینه ی physics دارن ربطی به Nvidia نداره و برای Engine خودشون هست ...(مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد این طوریه)


    منظور از 150 تا هم منظورشون همون گزینه ی physx بود !! اینها بازیهایی هستن که بطور کاملا سطحی از قابلیتهای physx استفاده میکنند و چندان تفاوتی ایجاد نمیکنن!
    گفته ی شما درسته و فقط 5-6 تا از بازیها از تمام قابلیت های Physx بطور کامل بهره میبرند!

  7. 3 کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •