سلام به همگی
میخواستم خواهش کنم نظرتون رو درباره دوربین هندی کم sony hdr-cx550 بگید.
آیا تو این رده قیمت مدل بهتری با برند سونی هست؟
آیا مدل hdr-cx600 هم داریم؟
اگه قیمت روز این مدل هم دارین لطفا اعلام بفرمایید.
سلام به همگی
میخواستم خواهش کنم نظرتون رو درباره دوربین هندی کم sony hdr-cx550 بگید.
آیا تو این رده قیمت مدل بهتری با برند سونی هست؟
آیا مدل hdr-cx600 هم داریم؟
اگه قیمت روز این مدل هم دارین لطفا اعلام بفرمایید.
سلام.
مدل بالاتر نداره!
شما فقط قصد دارید از برند SONY دوربین فیلمبرداری بخرید؟
شما در مورد دوربین فیلمبرداری در درجه اول چی براتون مهمه؟
1. کیفیت فیلمبرداری؟
2. زوم دوربین؟
3. میزان حافظه داخلی؟
4. کیفیت عکسبرداری؟
5. امکانات جانبی؟
6. لوازم جانبی؟
اگر کیفیت فیلمبرداری در درجه اول براتون اهمیت داره به دوربین Panasonic TM700 هم فکر کنید! ( این دوربین برخلاف مدل مدنظر شما که عمل ضبظ رو در حالت 1080/50i انجام میده ، عمل ضبط رو در حالت 1080/50p انجام میده! که مهمتربن مزیتش هست!)
سلام
بیشتر نظرم روی سونی هستش...
در درجه اول کیفیت فیلمبرداری و عکاسی برام خیلی مهمه...
میخوام که امکانات جانبی خوبی هم داشته باشه.
در مورد cx-550 تنها نقطه ضعفش همین ضعیف تر بودن فیلمبرداریشه یا مشکلات دیگه ای هم داره؟
راستی ممنون میشم هم قیمت cx-550 و هم TM700 رو بهم بدین.
ممنون![]()
دوربین TM700 کیفیت فیلمبرداری بهتر و زوم 12 برابر داره که مدل CX550 زوم 10 برابر داره!
کلا روی کیفیت عکاسی دوربین های فیلمبرداری نباید حساب کنید.کیفیت عکاسی دوربین TM700 رو که میدونم در محیط های بسته و کم نور جالب نیست ( با وجود اینکه رزولوشن عکاسیش 14.2 مگاپیکسله!) ولی کیفیت عکاسی مدل CX550 رو نمیدونم.
مدل TM700 دارای 32 گیگ حافظه داخلی هست در حالیکه CX550 دارای 64 گیگ حافظه داخلی میباشد.البته هر دو برند مدل هایی با ظرفیت های بالاتر هم دارند.
کیفیت LCD در دوربین های سونی بهتره.بعضی از دوربین های سونی GPS هم دارن. و در کل لوازم جانبی دوربین های سونی بیشتر هستن!
در آخر تاکید میکنم که اگر حاضر نیستید کیفیت فیلمبرداری رو فدای چیز دیگری بکنید ، TM700 رو انتخاب کنید.ولی اگر دوربینی میخواهید که کیفیت فیلمبرداری خوبی داشته باشه و امکانات دیگرش هم مورد قبول باشه سونی انتخاب بهتریه!
ممنون
با توجه به توضیحات شما فکر میکنم همون سونی cx550 برام مناسب تر باشه.
همینو میخرم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)