با سلام
یه تی وی میخوایم تا حداکثر 2.5 تومان خریداری کنیم و کلا اطلاعات زیادی از مدل ها و امکانات تی نداریم!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بهترین گزینه رو انتخاب کنیم
با تشکر
با سلام
یه تی وی میخوایم تا حداکثر 2.5 تومان خریداری کنیم و کلا اطلاعات زیادی از مدل ها و امکانات تی نداریم!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بهترین گزینه رو انتخاب کنیم
با تشکر
بهترین گزینه خرید تی وی سامسونگ 6960 با 46 اینچ اندازه است که تمام تکنولوژیهای روز تی وی را دارد (به غیر از 3d) از من به شما نصیحت که روی قابلیت 3d هزینه نکنید که پولتان را ریخته اید دور روی مدلی که پیشنهاد کردم کار کارشناسی شده و تو این رنج قیمت بهتر از آن نمیتونی تو بازار تهران پیدا کنی
بهترین گزینه سامسونگ 6960 46 اینچی میباشد
سلام
اگر می خواهید زودتر به نتیجه مناسب برسید باید توقعات خودتون رو مشخص کنید و اگر در تاپیک"راهنمائی برای خرید HDTV مناسب" پست بزنین دوستان زودتر و بیشتر پاسخ میدن.![]()
داداش من اطلاعاتی در مورد تلویزیون ندارم کلا!
شما لطف کن یه چیزایی رو قرار بده تا من بگم کدوماش مد نظرمه!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید پست شما رو ندیده بودم!!
ممنون از شما
به نظرتون اگر بودجه تا 3 تومان افزایش پیدا کند چی بگیریم؟
ممنون.
اینها خیلی طولانی بود نتونستم همه رو بخونم! فرق بین LCD و LED رو متوجه شدم ولی چیزی در مورد فرق پلاسما و LCD متوجه نشدم!
راستی یه چیز یادم افتاد تی وی های کنونی همگی مجهز به هارد داخلی هستند؟
بیشترین چیزی که مد نظرمه همین HD بودن و کیفیت خوبه تصویر!
اون دوستمون گفت دنبال سه بعدی بودن نباشم این دلیل خاصی داره؟
خودتون اگه بخواهید تا حداکثر 3 تومان همینک تی وی بخرید چی مدلی رو انتخاب میکنید؟
-در مورد تفاوت پلاسما و lcd و led ها بحث در همود تاپيك بالايي هستراستی یه چیز یادم افتاد تی وی های کنونی همگی مجهز به هارد داخلی هستند؟
بیشترین چیزی که مد نظرمه همین HD بودن و کیفیت خوبه تصویر!
اون دوستمون گفت دنبال سه بعدی بودن نباشم این دلیل خاصی داره؟
خودتون اگه بخواهید تا حداکثر 3 تومان همینک تی وی بخرید چی مدلی رو انتخاب میکنید؟
-نخير تا امروز من مدل هاي كمي ميشناسم كه توي ايران اين قابليت رو داشته باشند جز در ال جي كه ماشين زمان داشت
-توي همه hdtv ها شما به اين خواستتون ميرسين
-در مورد 3d بحث نو پا بودن اون هست و كم بودن منابع 3d
-والا اين بحث سليقه اي عزيز
ممنون
هارد ندارند پس حافظه جانبی میخورند؟
-ميتونيد از طريق usb هارد ويا فلش رو بهش متصل كنيد وتنها فيلم ببينيد براي ركورد (pvr ) نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)