تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: درخواست عدم دسترسی به اینترنت در شبکه مدرسه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض درخواست عدم دسترسی به اینترنت در شبکه مدرسه...

با سلام به همه اساتید شبکه
    من در کلاس مدرسه شبکه ADSL دارم و یک شبکه داخلی برای تدریس اما نمی خوام که دانش آموزان از اینترنت استفاده کنند و از اون طرف به شبکه لن داخلی نیاز دارم و نمی خوام که غیر فعال بشه
    در ضمن از یه نرم افزار بنام internet lock استفاده کردم ولی بدرد نخورد چون اون IE رو می بنده و ما اون رو برای درس html نیاز داریم میخواستم ببینم راهی هست که فقط به چند تا از سیستمها اینترنت بدم یعنی سیستم مدیر و معاون و دبیر چون دانش آموزان نباید در بعضی از کلاسها اینترنت داشته باشند البته یکی از دوستان گفت که باید از مک آدرس استفاده کنم میخواستم ببینم راه راحتری هم هست یا نه؟ ممنون از شما

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    شما کل مدرسه و سیستم هایی که توی اتاق های مختلف هست رو کامل باهم شبکه کردید؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    شما کل مدرسه و سیستم هایی که توی اتاق های مختلف هست رو کامل باهم شبکه کردید؟!
    بله ولی هابها جدا هستند چون ما سه تا سایت داریم ولی بخاطر اینکه از اینترنت استفاده کنند هابها با هم ارتباط دارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان واقعا یکی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
    در ضمن اون سیستمهایی که باید از اینترنت استفاده کنند از مودم میگیرند یعنی زمانی که سرور هم خاموشه ما اینترنت داریم
    بعد با ISP صحبت کردم گفت مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه ببنده واقعا موندم چیکار کنم لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واقعا یکی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
    در ضمن اون سیستمهایی که باید از اینترنت استفاده کنند از مودم میگیرند یعنی زمانی که سرور هم خاموشه ما اینترنت داریم
    بعد با ISP صحبت کردم گفت مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه ببنده واقعا موندم چیکار کنم لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه
    سلام.

شما روی کلاینتها ویندوز XP دارین یا سون ؟

2 تا راه به ذهنم میرسه.

اول اینکه اون سیستمهایی که نمیخواین وصل شن به اینترنت، توی تنظیمات کارت شبکشون ، Gateway رو خالی بزارین تا دیگه نتونن به شبکه های خارجی (مثل اینترنت) برن.

دوم اینکه مودم ADSL رو کانفیگ کنین و توی قسمت Access Control (یا شبیه به این...چون هر مودمی فرق داره) ، IP سیستمی که میخواین Block شه رو اونجا وارد کنید و مجوز عبور رو ازش بگیرید. و یا اگر امکان Mac Filtering داره که چه بهتر.

موفق باشید.
    Last edited by Amir Varasteh; 04-11-2010 at 13:18.

داره خودمونی میشه sarve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من بهترين کار به خاطر اينکه دچار پيچيدگي هاي ويندوز سرور هم نشي استفاده از يک proxy هست - من خودم جايي که کار مي کنم مشابه حالتي که شما مي گي هست يعني چند شبکه مستقل که توسط يک سوئيچ به هم وصل شدن
    برنامه proxy+ رو نصب کردم و اي پي سيستم هايي که مي خوام اينترنت داشته باشن رو بهش دادم فقط همون سيستم ها اينترنت دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.

شما روی کلاینتها ویندوز XP دارین یا سون ؟

2 تا راه به ذهنم میرسه.

اول اینکه اون سیستمهایی که نمیخواین وصل شن به اینترنت، توی تنظیمات کارت شبکشون ، Gateway رو خالی بزارین تا دیگه نتونن به شبکه های خارجی (مثل اینترنت) برن.

دوم اینکه مودم ADSL رو کانفیگ کنین و توی قسمت Access Control (یا شبیه به این...چون هر مودمی فرق داره) ، IP سیستمی که میخواین Block شه رو اونجا وارد کنید و مجوز عبور رو ازش بگیرید. و یا اگر امکان Mac Filtering داره که چه بهتر.

موفق باشید.
    ممنون از شما
    ما xp داریم
    من با isp تماس گرفتم و بمن گفتن که مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه قفل کنه
    در ضمن گت وی ندارن ولی باز پیج دارن حتی اگه dns هم بدیم باز کد ها رو خلاصه می بینن و وارد میکنن باز میشه مثل اول واقعا موندم چیکار کنم تمام حجم دانلود ما رو تموم کردن

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

به نظر من بهترين کار به خاطر اينکه دچار پيچيدگي هاي ويندوز سرور هم نشي استفاده از يک proxy هست - من خودم جايي که کار مي کنم مشابه حالتي که شما مي گي هست يعني چند شبکه مستقل که توسط يک سوئيچ به هم وصل شدن
    برنامه proxy+ رو نصب کردم و اي پي سيستم هايي که مي خوام اينترنت داشته باشن رو بهش دادم فقط همون سيستم ها اينترنت دارن
    ممنون از شما میشه یه لینک خوب بدین واسه دانلود این نرم افزار و من امتحانش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از شما میشه یه لینک خوب بدین واسه دانلود این نرم افزار و من امتحانش کنم؟
    دانلود کردم نسخه 4 ولی چطوری تنظیم کنم ممکنه راهنمایی کنین؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما
    ما xp داریم
    من با isp تماس گرفتم و بمن گفتن که مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه قفل کنه
    در ضمن گت وی ندارن ولی باز پیج دارن حتی اگه dns هم بدیم باز کد ها رو خلاصه می بینن و وارد میکنن باز میشه مثل اول واقعا موندم چیکار کنم تمام حجم دانلود ما رو تموم کردن
    خب شما مودمتون رو کانفیگ کردین ؟ راه حل 2 رو میگم. از توی خود مودم میشه تعریف کرد که چه Mac Address هایی حق ارسال و دریافت ترافیک رو دارن.

یک راه دیگه هم بگم به عنوان راه سوم. اینکه شما مودم ADSL رو وصل کنید به یکی از پورتهای سوییچ و برای هر سیستمی که خواستین اینترنت داشته باشه، IP مودم رو به عنوان Gateway براشون ست کنین.

10. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نسخه ای از proxy که خودم ازش استفاده می کنم رو آپلود کردم آدرس رو می ذارم
    سعی می کنم در اولین فرصت هم یه آموزش بذارم براش
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sarve; 11-11-2010 at 12:23.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •