تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: راهنمایی در مورد پلیرهای پرتابل حرفه ایی

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض راهنمایی در مورد پلیرهای پرتابل حرفه ایی

راستش چند وقت پیش به این فکر میکردم که تو دنیای امروز باید پلیرهایی هم برای خوره های موزیک (audiophile) باشه; تا اینکه اتفاقی یه پلیر با برند hifiman دیدم
    _برای اینکه منظورم رو واضح برسونم که در مورد چه دسته پلیرهایی نیازمند اطلاعات هستم_

من این مدل رو دیدم که تو سایت head-fi چیز میز در موردش نوشته بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من در شروع کار دنبال اطلاعات کلی تری هستم; نه در مورد 1 مدل اونم از 1 برند خاص (مشکل اینجاست که حتی سایت اصلی این کارخونه هم باز نمی شه )

خواستم از بچه هایی که اطلاعاتی از این پلیر و کلا برندهایی که تو این رده مطرح هستن دارن رو بزارن تا ما استفاده کنیم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سایت head‎-direct مدت زیادی هست که به روی ایران مسدود هست من فردا صبح اطلاعات کاملی درباره این ها میزارم.

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تو یه فرروم دیگه بحث sflo2 شده بود که همچین چیزهایی گفته بودم:
    یه جریانی هست بین افرادی که به گوششون تو انتخاب پلیر اعتماد دارند و افرادی که به دیاگرام ها و نمودار های تست کیفیت اطمینان دارند یک طرف جبهه پلیر هایی مثل کوون و سن دیسک و سونی و.... یک طرف دیگه هم hifi-man و sflo2 و Colorfly و.....
    یکی میگه DAC پلیر hifi man مال20 سال پیش هست و تو کاست پلیر ها استفاده میشده در عوضش اون یکی میگه نمودار flat فرکانس پشتیبانی به حجم صدا پلیر clip+ نه تنها معنی خاصی نداره بلکه یعنی به درد نمیخوره .....
    یک چیزی که درباره Nationite هست اینه که این یک rebrand کننده هست و هیچ کدوم این محصولات به خود این سایت تعلق نداره بلکه محصولات بدرد بخور تر چینی رو انتخاب میکنه و یه دستی روشون میکشه و میفروشه تولید کننده اصلی sflo2 شرکت teclast هست.
    هه هه خیلی جالبه خانومه رفته تو وان حموم داره تبلیغ پلیر میکنه این لینک اصلی معرفی این پلیر هست:
    کد:
    اسم اصلی این پلیر teclast T51 هست
    مهم نیست حالا کدوم جریان حق هست یا نه مهم اینه که تو این بلبشو و هرج و مرج تبلیغاتی گیج نشیم و بتونیم نیازمون رو پیدا کنیم حالا میخواد هر جریان حرفش درست یا غلط باشه.
    من خودم خیلی دوست داشتم بتونم این پلیر رو تست کنم ولی حیف که شرایطش نیست.
    این لینک ها رو هم اگه حوصله داری بخون تا اختلاف نظر رو درباره ابن پلیر بهتر ببینی:
    کد:
    کد:
    مخصوصا تو فرروم abi تو چند صفحه اول خیلی چیز های آموزنده میگن مثلا پردازش گر صدای این پلیر دقیقا ساخت 20 سال پیش هست (dac هایی که تو کاست پلیر ها استفاده میشده.) برای همین تو آزمایش های کنترل کیفیت به مشکل میخوره مثلا به لینک زیر توجه کن:
    کد:
    این نوع پلیر ها عموما از مدار های قدیمی آنالوگ بهره میبرند هر چند ماهیت صدا آنالوگ هست ولی دلیل نمیشه هر چی آنالوگ باشه معنیش این باشه که بهتره.
    یه واقیت این هست که DAP/PMP/PVP/.... تو همه نام هایی که برای پخش کننده های همرا استفاده میشه کلمه PORTABLE هست ولی واقعا چقدر این پلیر قابلیت جابجایی داره به تناسب قیمتش چقدر بع شما امکانات میده.
    وزن زیاد/ طراحی بسیار بد/ صفحه نمایش بسیار ضعیف.... تازه با این ابعاد غیر منطقی عمر باطری کم تو این نوع پلیر ها کاملا به چشم میاد.
    از همه آزار دهنده تر قیمت گذاری کاملا غیر منطقی 400-800 دلار برای این گونه پلیر ها .
    من خودم هیچ کدوم پلیر های این دسته رو گوش نکردم ولی ندید با اطمینان بهت میگم منطقی تر هست شما به جای 800 دلار برای همچین چیزی یک DAC EXTERNAL بخرید مشخصا کیفیت خیلی خیلی بهتری خواهد داشت از برند مطرحی مثل M-AUDIO یا......

5. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا مرسی
    اگه ممکنه آدرس اون فروم ایرانی رو برام پ.خ کن

من تو این سایت m-audio نمیتونم بفهمم کدومش به درد وصل کردن به پلیر میخوره اگه یه راهنمایی در این موردم بکنی ممنون میشم

البته کلا اطلاعات درست حسابی در مورد dac ندارم
    Last edited by rave-87; 31-10-2010 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منظورم کارت صدای اکسترنال بود بحث کیفیت صدا بود اگه دنبال چیزی قابل حمل میگردی این مدل های زیر خوب هستند:
    کد:
    کد:
    کد:
    این ها خوب هستند ولی خوب تو بوجه شما شاید همچین هزینه ایی خیلی معقول نباشه اون هم با شرایطی که ما ایرانی ها تو خرید داریم.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منظورم کارت صدای اکسترنال بود بحث کیفیت صدا بود اگه دنبال چیزی قابل حمل میگردی این مدل های زیر خوب هستند:
    کد:
    کد:
    کد:
    این ها خوب هستند ولی خوب تو بوجه شما شاید همچین هزینه ایی خیلی معقول نباشه اون هم با شرایطی که ما ایرانی ها تو خرید داریم.
    تنها اون برند iBasso یکدونه با قیمت مناسب داشت
    کد:
    حالا شما اگه بخوای 1 برند که تا 150$ محصولی داشته باشه رو معرفی کنی کدومشون بهترن
    در ضمن من این رو هم دیدم
    کد:
    Last edited by rave-87; 31-10-2010 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خودم همه محصولات فیوو رو دارم میدونم چطوری هست.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خودم همه محصولات فیوو رو دارم میدونم چطوری هست.
    خب 1 کوچولو بگو چجوریه
    میخوام برندهای معتبر تو آمپلی هدفون ها رو بشناسم
    و اینکه تاثیر این آمپلی ها واقعا در چه حده
    (آقا ما می دونیم سرت شلوغه , دمت گرم که جواب دادی تا همینجاشم)

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

--

تو یه فرروم دیگه بحث sflo2 شده بود که همچین چیزهایی گفته بودم:
    این لینک ها رو هم اگه حوصله داری بخون تا اختلاف نظر رو درباره ابن پلیر بهتر ببینی:
    کد:
    کد:
    مخصوصا تو فرروم abi تو چند صفحه اول خیلی چیز های آموزنده میگن مثلا پردازش گر صدای این پلیر دقیقا ساخت 20 سال پیش هست (dac هایی که تو کاست پلیر ها استفاده میشده.) برای همین تو آزمایش های کنترل کیفیت به مشکل میخوره مثلا به لینک زیر توجه کن:
    کد:
    این نوع پلیر ها عموما از مدار های قدیمی آنالوگ بهره میبرند هر چند ماهیت صدا آنالوگ هست ولی دلیل نمیشه هر چی آنالوگ باشه معنیش این باشه که بهتره.
    یه واقیت این هست که DAP/PMP/PVP/.... تو همه نام هایی که برای پخش کننده های همرا استفاده میشه کلمه PORTABLE هست ولی واقعا چقدر این پلیر قابلیت جابجایی داره به تناسب قیمتش چقدر بع شما امکانات میده.
    وزن زیاد/ طراحی بسیار بد/ صفحه نمایش بسیار ضعیف.... تازه با این ابعاد غیر منطقی عمر باطری کم تو این نوع پلیر ها کاملا به چشم میاد.
    از همه آزار دهنده تر قیمت گذاری کاملا غیر منطقی 400-800 دلار برای این گونه پلیر ها .
    من خودم هیچ کدوم پلیر های این دسته رو گوش نکردم ولی ندید با اطمینان بهت میگم منطقی تر هست شما به جای 800 دلار برای همچین چیزی یک DAC EXTERNAL بخرید مشخصا کیفیت خیلی خیلی بهتری خواهد داشت از برند مطرحی مثل M-AUDIO یا......
    این لینک ها رو خوندم , نه دقیق ولی مرور سریع کردم
    ولی هیچ چیز خاص یا بررسی کاملی توشون ندیدم و مهمترین حرفاشون همینی بود که خودت گفتی
    بجاش 3 تا نظر خوندم در طرفداری از این پلیر که به نظر حرفه ایی تر میومدن
    تو 2 تاشون حتی صحبت از استفاده ی از dac amp تو این پلیر بود
    حالا ما که حرفه ایی نیستیم تو اینجور چیزا
    اگه 1 نیگا بندازی و نظرت رو بگی ممنون میشم
    کد:
    کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم یه نگاه انداختم
    اصلا این کجایی هست ؟ سایتشون که خنده داره من یه آدرس هم پیدا نکردم
    ولی با نظراتش موافق نیستم اینها فقط جنبه صدا رو در نظر گرفته ولی شرکت های بزرگ خیلی موارد رو در نظر میگیرن تا یه پلیر رو راهی بازار کنن اگر از بحث بازار یابی و عامه پسند بودن بگذریم
    سلامتی استفاده کننده براشون مهم هست
    جابجایی راحت و خیلی استاندارد های دیگه
    هر شرکتی که اومد چهار تا تیکه رو چسبوند یع چیزی قد پاره آجر داد بیرون که نمیشه بهش اعتماد کرد صفحه اول سایت خودش گویای موضوع هست یارو اومده نمیدونم چینیه کجاییه انگلیسی نمیتونه حرف بزنه تو زیر زمین خونشون یه ویدیو گرفته داره محصول معرفی میکنه بعد اینهمه مهندس تو شرکت های بزرگ نمیتونن یه همچین کاری بکنن خیلی پارامتر ها هست که باید برای یه پلیر بهش توجه بشه
    در آخر قیمت این اصلا منطقی نیست

14. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •