تو یه فرروم دیگه بحث sflo2 شده بود که همچین چیزهایی گفته بودم:
این لینک ها رو هم اگه حوصله داری بخون تا اختلاف نظر رو درباره ابن پلیر بهتر ببینی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
مخصوصا تو فرروم abi تو چند صفحه اول خیلی چیز های آموزنده میگن مثلا پردازش گر صدای این پلیر دقیقا ساخت 20 سال پیش هست (dac هایی که تو کاست پلیر ها استفاده میشده.) برای همین تو آزمایش های کنترل کیفیت به مشکل میخوره مثلا به لینک زیر توجه کن:
کد:
این نوع پلیر ها عموما از مدار های قدیمی آنالوگ بهره میبرند هر چند ماهیت صدا آنالوگ هست ولی دلیل نمیشه هر چی آنالوگ باشه معنیش این باشه که بهتره.
یه واقیت این هست که DAP/PMP/PVP/.... تو همه نام هایی که برای پخش کننده های همرا استفاده میشه کلمه PORTABLE هست ولی واقعا چقدر این پلیر قابلیت جابجایی داره به تناسب قیمتش چقدر بع شما امکانات میده.
وزن زیاد/ طراحی بسیار بد/ صفحه نمایش بسیار ضعیف.... تازه با این ابعاد غیر منطقی عمر باطری کم تو این نوع پلیر ها کاملا به چشم میاد.
از همه آزار دهنده تر قیمت گذاری کاملا غیر منطقی 400-800 دلار برای این گونه پلیر ها .
من خودم هیچ کدوم پلیر های این دسته رو گوش نکردم ولی ندید با اطمینان بهت میگم منطقی تر هست شما به جای 800 دلار برای همچین چیزی یک DAC EXTERNAL بخرید مشخصا کیفیت خیلی خیلی بهتری خواهد داشت از برند مطرحی مثل M-AUDIO یا......