تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نسل جدید مادربردهای گیگابایت سیاه جامه شدند

  1. #1
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض نسل جدید مادربردهای گیگابایت سیاه جامه شدند


    ايتنا- همزمان با نمایشگاه جیتکس 2010 ، گیگابایت به معرفی تکنولوژی‌های نسل جدید مادربردهای خود پرداخت.


    گیگابایت که از رنگ مشکی در جدیدترین نسل از مادربوردهای خود سود برده‌ اعلام کرده است که قرار نیست تمام مادربوردهای این شرکت مشکی باشد و اختصاصا تنها این سری از محصولاتش را با این رنگ متفاوت به بازار عرضه خواهد کرد.

    مدیران این کمپانی امیدوارند تا با این تغییری که در مادربوردهای Hi-End خود داده‌اند بتوانند مشتریان حرفه‌اي را راضی نگه دارند. هنری کائو، معاون بخش مادربورد شرکت گیگابایت درباره مادربوردهای جدید این کمپانی که مبتنی بر چیپ‌ست P67 و Sandy Bridge اینتل هستند می‌گوید: در ساخت نسل جدید چیپ‌ست‌های Sandy Bridge اينتل از فناوري 32 نانومتری استفاده شده و این چیپ‌ست‌ها می‌توانند پردازنده گرافیکی را نیز در خود جاي دهند.

    خاصیت گرافیکی چیپ‌ست‌های Sandy Bridge که به صورت آنبورد روی چیپ‌ست واقع شده است مشابه گرافیک‌ غیر آنبورد در سطح Low-End است. در واقع این نسل کارایی گرافیکی بهتری نسبت به نسل قبل دارد.

    به گفته وی، ورود نسل جدید مادربوردهای گرافیک آنبورد با همان Sandy Bridge تجارت شرکت‌های nVIDIA و ATi را در بازار کارت‌های گرافیک Low-End تحت تاثیر قرار دهد. گفتنی است زمان رسمی عرضه مادربوردهای P67 گیگابایت ژانویه 2011 اعلام شده است، اما احتمالا این محصولات از دسامبر 2010 وارد بازار می‌شوند.

    لازم به ذکر است گیگابایت با وجود رقبای سرسخت خود، در ایران از سهم بسیار بالایی برخوردار است. این در حالیست که این رقابت به نفع مصرف‌کننده نهایی است و باعث می‌شود که کمپا‌نی‌ها فعالیت‌های خودرا گسترش داده و سرویس بهتری به مصرف کننده نهایی ارایه کنند.

    گیگابایتی‌ها در این خصوص معتقدند کلید برنده شدن در بازار این است که همچنان به سرمایه‌گذاری برای ارایه آخرین فناوری‌ها ادامه ‌دهند. یادآور می‌شود گیگابایت سرمایه‌گذاری زیادی در بخش تحقیق و توسعه انجام داده تا مادربورد‌هایش ویژگی‌های کامل و مختلفی داشته باشد، به همین دلیل قیمت مادربوردهای گیگابایت از دیگر مادربوردهای بازار گران‌تر است چرا که این ویژگی‌ها هزینه بالایی دارند.

    معاون بخش مادربوردهای گیگابایت در باره سطح و رتبه سرویس‌دهی نماینده ایرانی خود معتقد است که آواژنگ بهترین شریک گیگابایت در دنیا است و سطح خدمات پس از فروش و درجه مهندسان آواژنگ در سطح دفتر خدمات گیگابایت در تایوان است.

  2. این کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •