سلام
من يه نرم افزار مي خوام كه با هاش بتونم طراحي داخلي انجام بدم. البته از جستجوگر گوگل يه چيزهايي پيدا كردم ولي همشون بصورت Demo ست.
اگر كسي نرم افزاري مي شناسه كه كرك يا سريال هم داشته باشه معرفي كنه ممنون مي شم.
مرسي
سلام
من يه نرم افزار مي خوام كه با هاش بتونم طراحي داخلي انجام بدم. البته از جستجوگر گوگل يه چيزهايي پيدا كردم ولي همشون بصورت Demo ست.
اگر كسي نرم افزاري مي شناسه كه كرك يا سريال هم داشته باشه معرفي كنه ممنون مي شم.
مرسي
سلام مرسي فايل و كركش رو گرفتم...بعد از اجراي برنامه يك كد فعال سازي مي خواد...من سريالش رو وارد كردم قبول هم كرد ولي بعد از اجراي برنامه تا كد فعال سازي و نديم برنامه اجرا نمي شه...چندتا فايل هم گرفتم ولي برنامه بعد از يك پيغام بسته ميشه...شما مي دونيد بايد چي كار كنم...(البته من يه مشكلي در تايپ اين قسمت دارم و اون اينكه كلمات انگليسي و نمي تونم تايپ كنم. با اينكه انگليش رو هم انتخاب مي كنم نميشه..مرسي)
سلام
نرم افزار ديگري پيشنهاد نمي كنيد؟ با اين نتونستم كار كنم...مرسي
3d floor plane 9.0
در بخش انگليسي هست
مرسي اين رو گرفتم كركش رو هم دارم.فقط بعد از اينكه اجرا ميشه يك اكتيو كد مي خواد كه اونو پيدا نميكنم...
FloorPlan 3D V9 رو گرفتم و اجراش كردم بايد اكتيو كد بدم بهش. سريال رو قبول كرده ها.
ببين كركش قلق داره
اين راهنمايش هست.
اول با اين شماره سريال ها رديفش مي كني بعد كرك رو ميريزي شماره كه كي گن كرك مي ده غلط هست بعدش به من جواب بده
S/N :FG99-0988-5846-0609 or:FG80-4487-5028-5321 Or:FG63-1135-7016-4290
-----------------------------------------------------------------------
Copy "armaccess.dll" and "FP3D" to the "....\FloorPlan 3D v9\Program"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)