دوستان کیفیت کارت های تی وی دیجیتال هایی مثل X-Vison چطوره ؟
دوستان کیفیت کارت های تی وی دیجیتال هایی مثل X-Vison چطوره ؟
بهترین برند ----T ها Kworld هست.
اما پیشنهاد میشه که ----S بخرید که هم از دانلود آفلاین و هم از شبکه های ماهواره ی بهرمند شید.
----S نیاز به دیش دارهاما پیشنهاد میشه که ----S بخرید که هم از دانلود آفلاین و هم از شبکه های ماهواره ی بهرمند شید.
بله ----S نیاز به دیش و lnb داره !!!!
و شما می تونید اوناع و اقسام ماهواره رو دریافت کنید.
مثلا: استانی ایران ، هاتبرد ، عرب و....
من واسه دریافت همین 13-14 کانال دیجیتال ایرا میخوام
خب اگه همین چندتا کانال رو میخوای همون ----T رو بگیر
خب خوبه ولی پلیر ضعیفیه. من بلوسنس رو 20 تومن گرونتر از این خریدم و میشه باهاش فایلهای ام کی وی فول اچ دی هم باز کرد. فقط مشکل زیرنویس فارسی که خیلی پلیرها دارند رو داره و wmv هم پخش نمیکنه.
الان مدلای دیگه ای هم هستن که تازه اومدن و قوی هستن. به نظر من برو دنبال یه چیزی که پلیر هم باشه که اگه فیلم خواستی باهاش نگاه کنی بتونی. تازه آهنگ و عکس هم هست .... اونها رو هم میشه تماشا کرد.
![]()
من به کامپیوتر وصل میکنم نیاز به پلیر بودن ندارم.
فقط پخش تلوزیونش برام مهمه.
راسته که میگن صاف میگیره ؟
منطقه ی ما وحشتناک بد آنتن میداد و مجبور شدیم از این آنتن ها که میچرخه بگیریم و باز هم شبکه هفت و هشت داغون بود. الان شده آینه. اینا یا میگیره و یا نمیگیره .... یا آینه یا نبود سیگنا رو صفحه میاد. البته نبودن سیگنال کم پیش میاد و فقط گاهی هوا خیلی ابری باشه و آنتن جهتش خراب باشه این طوری میشه اونهم خیلی کوتاه ... تصویر زود برمیگرده. تو روزای معمولی و حتی ابری معمولا که تصویر آینه هست. تازه کیفیت رنگ هم یه مقداری بهتره.
ببخشید شما واسه پی سی میخوای یا ست آپ باکس واسه تلویزیون ؟ واسه پس سی از این 25 30 تومنی ها هم هست که با یو اس بی وصل میشه. من گفتم پلیر باشه منظورم واسه اتصال به تلویزیون بود نه واسه کامپیوتر ها !!!!!
Last edited by alireza1411; 31-10-2010 at 00:53.
واسه پی سی میخوام.
مگه اینا نیاز به انتن هوایی دارن؟
چون همراه این یو اس بی ها یه انتن رومیزیه کوچیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)