تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 61

نام تاپيک: *** ميلياردرها... ***

  1. #1
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض *** ميلياردرها... ***

    سلام...
    ميلياردرها عنوان يكي از موضوعات سايت دنياي اقتصاد است كه همه روزه به وضعيت يكي از ميلياردرهاي جهان ميپردازد. بد نيست نحوه ميلياردر شدن آنها را بدانيد و به اين طريق روزي برسد كه شما هم ميلياردر شويد...



    كارلوس سليم الو چگونه ميلياردر شد؟
    karlos slim elu

    بسياري از مردم در سراسر دنيا نمي‌‌دانند كارلوس سليم الو چه كسي است.
    در حالي كه او بي شك يكي از مشهورترين افراد در تاريخ مكزيك مي‌‌باشد.
    الو با ثروت خالص 35 ميليارد دلار سومين فرد ثروتمند جهان به حساب مي‌آيد. ثروت او تنها در سن 26 سالگي به 40 ميليون دلار مي‌رسيد!







    كارلوس سليم الو در 28 ژانويه 1940 در مكزيكو سيتي به دنيا آمد. كارلوس از نژاد مكزيكي نيست و خانواده‌اش از مهاجران لبناني بوده‌اند. كارلوس جوان پنجمين فرزند از شش فرزند و باهوش‌ترين فرزند خانواده بزرگ ‌اش بود. او در مدرسه بر ديگران برتري داشت و همواره خود را وقف تحصيلاتش مي‌كرد. بعد از دبيرستان او تصميم گرفت كه در رشته مهندسي تحصيل كند و در دانشگاه يونيورسيداد ناسيونال اتونوما دو مكزيكو پذيرفته شد.

    كارلوس به زودي دريافت كه استعدادش در كمك به سودآور شدن شركت‌ها امري است كه او را بي‌اندازه ثروتمند خواهد كرد. او با يافتن شركت‌هايي كه ارزش شديدا پاييني داشتند و سودآور كردن آنها موفقيت مالي عظيمي‌كسب كرد. اين كار هم براي شركت‌هاي مربوطه و هم براي الو بي‌نهايت مفيد بوده است. در سال 1965 كارلوس شروع به بنا كردن پايه‌هاي گروپو كارسو نمود كه در 1966 به ثبت رسيد.از 1980 به بعد الو يك فرد موفق در بسياري از حوزه‌هاي صنعتي، خريد و فروش املاك و تجارت بوده است. زماني كه مكزيك متحمل يك بحران مالي در سال 1982 شد، كارلوس تصميم به سرمايه‌گذاري بزرگ در بازار گرفت كه نتايج واقعا خوبي در پي داشت. تا سال 1985 گروپو كارسو كنترل شركت‌هاي زيادي را به دست گرفت.

    در 1990 گروپو كارسو تل‌مكس را هم تحت كنترل گرفت و حيطه‌ جديدي از گسترش صنعتي را در سطح جهاني شروع كرد. در طي 15 سال تل مكس به واسطه بهينه‌سازي فرايندهايش، پيشرفت زيادي در سطح جهاني و تكنولوژيكي كرد.
    الو كسب و كارهاي متفاوتي هم انجام داده است و بخشي از بسياري از صنايع را به دست گرفته است. مثلا او 4/6 درصد از سهام شركت نيويورك‌تايمز را در اختيار دارد كه او را تبديل به بزرگ‌ترين سهامدار اين شركت پس از صاحبان آن يعني خانواده سالزبرگر، مي‌كند. تاكتيك‌هاي او گرچه كاملا قانوني هستند، گاهي اوقات در دنياي كسب وكار مورد انتقاد واقع مي‌‌شوند. دولت مكزيك در دوره 1990 به سمت خصوصي‌سازي حركت كرد و الو به سرعت دست به كار شد و كنترل تله‌فونسو دو مكزيك (‌تل مكس) را به دست گرفت. او به سرعت به خاطر بالابردن قيمت‌‌ها پس از بدست گرفتن كنترل شركت، مورد انتقاد قرار گرفت. گرچه او براي بهبود خدمات تلفن در مكزيك تلاش بسياري كرده و همچنين خدمات تماس محلي و از راه دور، خدمات اينترنتي، خدمات تلفن همراه و كتابچه راهنماي تلفن را نيز ارائه كرده است. بي‌‌شك او بر صنعت تله‌‌كام حكمراني مي‌كند، زيرا در حال حاضر 90 درصد خطوط تلفن در مكزيك در كنترل تل‌مكس است. همچنين 80 درصد خطوط تلفن همراه در مكزيك در اختيار تل‌سل، شركت تلفن همراهي است كه توسط الو اداره مي‌شود. الو همچنين صاحب بزرگ‌ترين ارائه‌كننده خدمات اينترنت در مكزيك يا حتي در ايالات متحده مي‌باشد. از سال 2006 تا 2007 ثروت كارلوس از 30 ميليارد دلار به 49 ميليارد دلار جهش كرد. الو به روشي مشابه وارن بافت كسب درآمد مي‌كند، يعني از طريق سرمايه‌گذاري دقيق و بي‌عيب، اما الو ترجيح مي‌دهد خودش را به عنوان گرداننده شركت‌ها و نه يك سرمايه‌گذار صرف تصور كند.

    كارلوس پس از سال‌ها كار سخت، بخش عمده‌ شركت‌هايش را به پسرانش سپرده است و در حال حاضر او تنها در مقام رياست 5 شركت از مجموعه شركت‌هايش قرار دارد.
    كارلوس به واسطه فعاليت‌هايش در حوزه تكنولوژي بارها مورد تشويق قرار گرفته است. براي مثال او جوايزي از جمله مدال لياقت كارآفريني از تالار تجارت مكزيك و مدال فرمانده لئوپولد دوم از سوي دولت بلژيك و عنوان مدير ارشد اجرايي (CEO) سال و دهه ‌(در سال 2003) را از سوي مجله تريدبيزنس دريافت كرده است. الو براي كارهاي خيرخواهانه‌اش نيز شهرت دارد. صندوق توسعه آمريكاي لاتين كه او رييس آن است، بودجه‌اي بالاي 10 ميليارد دلار دارد كه صرف پروژه‌هاي مختلف فرهنگي در سرتاسر آمريكاي لاتين مي‌شود. به علاوه او بسيار علاقه‌مند طبيعت و هنر است.




  2. #2
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    وارن بافت؛ كسي‌كه ركورد بيل گيتس را شكست!

    در سال 2008 محبوب‌ترين سرمايه‌گذار آمريكا ثروتمندترين مرد جهان بود. اما سال 2009 او با از دست دادن 25 ميليارد دلار طي 12 ماه و با داشتن ثروت خالص 37ميليارد دلار در جايگاه دوم قرار گرفته است.



    وارن ادوارد بافت در 30 آگوست 1930 در اوماها، نبراسكا متولد شد. پدرش معامله گر سهام و عضو كنگره بود. او كه تنها پسر از سه فرزند خانواده بود از همان سنين پايين تمايل شگفت‌انگيزي به پول و تجارت نشان مي‌داد و آشنايانش توانايي عجيبش در محاسبه ستون‌هاي اعداد به صورت ذهني را تحسين مي‌كردند.

    او در سن شش سالگي 6 بسته كوكاكولا از مغازه پدربزرگش به قيمت 25 سنت خريده و هر بطري از آنها را با سود 5 سنت فروخت! او همچنين از سن 11 سالگي شروع به خريدن سهام كرد. پس از اتمام دبيرستان او قصد نداشت كه به كالج برود.

    او تا آن زمان 5000 دلار از تحويل روزنامه‌ها به‌دست آورده بود. اما به اصرار پدرش به مدرسه تجارت وارتن در دانشگاه پنسيلوانيا رفت. اما پس از دو سال تحصيل در آنجا به دانشگاه نبراسكا-لينكلن منتقل شد.او براي تحصيلات تكميلي هم مانند رفتن به كالج بي‌ميل بود، اما نهايتا براي دانشگاه هاروارد درخواست فرستاد كه آنها به دليل خيلي جوان بودن او درخواستش را رد كردند. بنابراين او به دانشگاه كلمبيا رفت كه به خاطر تفكر بن گراهام و ديويد داد، سرمايه‌گذاران آن شهرت داشت.
    اين تجربه زندگي او را براي هميشه تغيير داد. بن گراهام در دهه 1920 به شهرت رسيد. در زماني كه دنيا به حوزه سرمايه‌گذاري به شكل كاري عظيم نگاه مي‌كرد او به دنبال بازار ارزان و تقريبا عاري از ريسك سهام بود. او در سن 40 سالگي كتاب «تحليل سهام» را كه يكي از بزرگ‌ترين كتاب‌هاي نوشته شده در بازار سهام مي‌باشد تاليف كرد.
    كتاب بعدي او «سرمايه‌گذار باهوش» بود كه وارن آن را بزرگ‌ترين كتابي كه تا كنون درباره سرمايه‌گذاري نوشته شده مي‌نامد. بن گراهام به واسطه اصول ساده سرمايه‌گذاري‌اش تبديل به نماد ايده‌آل وارن 21 ساله شد. او تنها كسي بود كه در كلاس گراهام نمره A+ را دريافت كرد. او در گراهام-نيومن براي گراهام شروع به كار كرد، جايي كه در آن قوانين سرمايه‌گذاري گراهام را دنبال مي‌كرد. وارن در سال 1957 به خانه بازگشت و شراكت سرمايه‌گذاري خودش را با پول خودش و دريافت سرمايه‌گذاري اضافي از خانواده و دوستانش شروع كرد. تا سال 1969 او به طور متوسط 30 درصد سالانه بازگشت سرمايه داشت آن هم در بازاري كه سود 7 تا 11 درصد نرم بود. تحت رهبري بافت، براي 40 سال بركشاير از الگوها و خط كش‌هاي بازار مانند S&P500 وDow Jones Industrial Average هم بهتر عمل كرده است.

    بافت به طور عادي در شركت‌هايي كه ارزش و قيمت و نسبت P/E پايين، اما پتانسيل خوب رشد در بلندمدت دارند سرمايه‌گذاري مي‌كند. شناسايي چنين شركت‌هايي غالبا بخش سخت كار است. ارزش واقعي‌اي كه توسط شركت‌هايي كه او مالك آنها است توليد شده از سرمايه‌گذاري‌هاي بازار سهام بيشتر است، هرچند مالكيت سهام او در شركت‌هايي مثل كوكاكولا و ژيلت توجه بيشتري از عدم موفقيت شركت‌هاي High tech را به خود جلب مي‌كنند. همچنين بايد اشاره كرد كه سرمايه‌گذاري‌هاي او گاهي اوقات هم كمتر موفق بوده‌اند.
    بافت همچنين مالك شركت‌هاي بيمه‌اي كه جريان وجه نقد رايگان زيادي توليد مي‌كنند، مي‌باشد.

    اين شركت‌ها يكي از منابع تامين وجوهي است كه او به زيرمجموعه‌هاي بركشاير هاتاوي تخصيص داده و براي خريد شركت‌هاي جديد استفاده مي‌كند.يكي از سرمايه‌گذاري‌هاي اوليه وارندر آمريكن اكسپرس بود. در ميان شركت‌هايي كه او در آنها سرمايه‌گذاري كرده بود، بركشاير هاتاوي يك شركت نساجي بود. بافت سرمايه‌گذاري‌اش را فروخت، اما نامش را نگه داشت و ماهيت شركت را به يك كسب‌وكار سرمايه‌گذاري تغيير داد. از سال 2003 اين شركت مالك حدود 40 شركت با 150000 كارمند مي‌باشد.

    وارن در زندگي شخصي خود بسيار مقتصد است. او از طريق موسسه بافت هداياي خيريه اي حدودا به مبلغ 12 ميليون دلار در سال فراهم مي‌كند. او بيان كرده كه قصد دارد 99 درصد ثروتش را پس از مرگش به امور خيريه اختصاص دهد.

  3. 8 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    اينگواركمپارد را طرح‌هاي ساده مبلمان ميلياردر كرد!

    در بسياري از نقاط دنيا،‌ زماني كه افراد براي خريد مبلمان به فروشگاه مي‌روند اصلا به اينكه چه كسي صاحب فروشگاه است فكر نمي‌كنند و بيشتر به دنبال مبلماني با قيمت مناسب هستند و بنابراين نام اينگوار كمپارد اغلب چيزي را به يادشان نمي‌آورد.



    كمپارد موسس شركت IKEA است. IKEA يكي از بزرگترين زنجيره فروشگاه‌هاي مبلمان خانه بوده كه در سرتاسر دنيا شعبه دارد و هنوز هم فروشگاه‌هايش در حال اضافه شدن هستند.

    در حال حاضر، اينگوار كمپارد با ثروت 22 ميليارد دلاري اش پنجمين فرد ثرتمند جهان به شمار مي‌رود. اينگوار فئودور كمپارد در 30 مارس سال 1926 در ليونگباي سوئد متولد شد. شم تجاري‌ او حتي زماني كه يك پسر جوان بود، كاملا مشهود بود. او با دوچرخه‌اش دور محله مي‌گشت و به پسرهاي همسايه چوب كبريت مي‌فروخت. او قبل از يادگيري دستور زبان پايه، اصول عرضه و تقاضا را آموخته بود. اينگوار كوچك دريافته بود كه اگر كبريت‌ها را به شكل دسته‌اي بخرد، كه بسيار ارزان‌تر مي‌شد و آنها را به شكل دانه‌اي بفروشد سود خيلي زيادي به دست خواهد آورد. از آنجايي كه او كالاهايش را با قيمت ارزان مي‌فروخت، غالبا همگي زود فروش رفته و او مي‌توانست با سود فروشش وارد حوزه ديگري شود. او كارش را به فروش ماهي، اجناس تزئيني درخت كريسمس، دانه و كمي‌بعدتر به فروش خودكار و مداد در مدرسه گسترش داد.
    كمپارد با وجود اينكه همواره به كار فروشندگي مشغول بود، در مدرسه دانش‌آموز عالي اي بود. پدرش كه بي‌نهايت به تعهد اينگوار به تحصيل افتخار مي‌كرد، در زمان 17 سالگي اينگوار به او پاداش نقدي خوبي داد. او از اين پول براي راه‌اندازي فروشگاه كوچك مبلمانش استفاده كرد كه نامش IKEA بود. IKEA با حروف اول نامش (Ingvar Kampard)، نام مزرعه خانوادگي‌اي كه در آن بزرگ شده بود (Elmtaryd) و روستاي نزديك محل سكونتش (Agunnaryd) ساخته شده است. كمپارد از بيماري ديسلكسيا رنج مي‌برد و در به خاطر سپردن نام‌هاي طولاني مشكل داشت. به همين دليل او اين اسم را انتخاب كرد كه آوايش هم سوئدي به نظر مي‌آمد.

    IKEA به زودي كارش را گسترش داد و تبديل به نامي‌جهاني شد. اين شركت، مبلمان با كيفيت را با قيمتي ارائه مي‌دهد كه اكثر مردم توانايي پرداختش را دارند.
    در حال حاضر IKEA به خاطر طراحي‌هاي نوآورانه و با مدل‌هاي خاصش در جهان شناخته شده است. تقريبا تمام محصولات IKEA به شكلي طراحي شده‌اند كه قابل مونتاژ هستند و به شكل كم جا بسته‌بندي مي‌شوند. اين كار باعث كاهش هزينه و خسارات حمل و نقل و كارآيي بيشتر ظرفيت انبار فروشگاه مي‌شود. همچنين اگر مشتريان بخواهند خودشان مبلمانشان را به خانه ببرند به جاي تحويل توسط شركت، اين كار برايشان ساده‌تر خواهد بود، البته دليل اصلي براي اين امر، فشار رقابتي از سوي رقباي IKEA روي تامين‌كنندگانش بود. آنها IKEA را بايكوت كرده بودند و اين باعث شد IKEA خودش تمام كارها را انجام دهد.

    نيروي محركه موفقيت IKEA همواره ديدگاه كمپارد بوده است. IKEA طراحاني را استخدام مي‌كند كه در طول ساليان جوايز زيادي دريافت كرده‌اند. كمپارد بر اين باور است كه موجوديت كمپاني‌اش نه تنها براي بهتر كردن زندگي مردم، بلكه براي بهتر كردن خود مردم مي‌باشد. طراحي سلف‌سرويس فروشگاه‌ها و مونتاژ ساده مبلمانشان علاوه بر اينكه باعث كاهش هزينه‌ها مي‌شود، مي‌تواند فرصتي براي افزايش اعتماد به نفس مشتريان شود. اين ديدگاه در تبليغات و كاتالوگ‌هاي آنها هم مشاهده مي‌شود. كمپارد كه مي‌بايست در سال 1986 بازنشسته شود هنوز به طور خستگي‌ناپذيري روي بهبود برند شركتش كار مي‌كند. 3 پسر او هم همگي در همين شركت كار مي‌كنند. هم‌اكنون فروشگاه‌هاي IKEA نه‌هزار و پانصد نوع كالا و مبلمان را در 36 كشور جهان و با قيمت‌هاي مناسب به فروش مي‌رسانند. كاتالوگ‌هاي اين شركت به 27 زبان دنيا چاپ مي‌شوند. كمپارد كه از سال 1976 در سوئيس زندگي مي‌كند، ماشينش هنوز يك ولووي 15 ساله است.
    او تنها با كلاس اقتصادي پروازهاي هوايي سفر كرده، در رستوران‌هاي ارزان‌قيمت غذا خورده و كارمندان IKEA را نيز تشويق مي‌كند كه براي نوشتن از هر دو روي برگه كاغذ استفاده كنند. او همچنين كادوها و كارت‌هاي كريسمس را در فروش بعد از كريسمس مي‌خرد تا ارزان‌تر باشند. به علاوه او خانه خودش را هم اغلب با محصولات IKEA مبله مي‌كند. كمپارد از يك سو به خاطر صرفه‌جو بودنش شهرت داشته و از سوي ديگر در IKEA سنت ديرپايي بنا كرده كه در فعاليت‌هاي بشردوستانه و توسعه جامعه مشاركت داشته باشد، به اين شكل كه تمام فروشگاه‌هايش را به حمايت از جنبش‌هاي خيرخواهانه محلي تشويق مي‌كند. اين شركت همچنين يكي از حاميان يونيسف و ديگر مراكز خيريه در سطح بين‌المللي مي‌باشد.

  5. 7 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    از شاگردي بقالي تا ميلياردري

    كارل آلبرشت، ثروتمندترين فرد آلمان و ششمين فرد ثروتمند جهان، با ثروت 5/21 ميليارد دلار، صاحب سوپرماركت زنجيره‌اي «آلدي سود» با كالاهاي ارزان قيمت است. اين فروشگاه زنجيره‌اي به خوبي توانست ركود اقتصادي اخير دنيا را پشت سر بگذارد.



    كارل هانس آلبرشت، متولد 20 فوريه سال 1920، كارآفرين آلماني است كه به همراه برادرش تئو آلبرشت فروشگاه زنجيره‌اي آلدي را تاسيس كرده است.

    كارل و تئو آلبرشت در شرايط متوسطي در اسن بزرگ شدند. پدرشان ابتدا به عنوان يك كارگر معدن و سپس به عنوان دستيار نانوايي مشغول به كار شد. مادرشان صاحب يك خواروبارفروشي كوچك، در محله كارگران «شانه بِك» بود. تئو نزد مادرش به شاگردي پرداخت درحالي كه كارل در يك مغازه پخت غذاهاي آماده مشغول به كار شد.
    كارل همچنين طي جنگ جهاني دوم در ارتش آلمان مشغول به خدمت شد. پس از پايان جنگ جهاني دوم در سال 1946، اين دو برادر كسب و كار مادرشان را به دست گرفتند. تا سال 1950 برادران آلبرشت، 13 مغازه در «روهر والي» داشتند. اين دو برادر ايده‌اي داشتند كه در آن زمان بسيار جديد بود.
    آنها حداكثر ميزاني را كه به طور قانوني مي‌توانستند از قيمت كالا قبل از فروش كم كنند (يعني 3 درصد) به عنوان تخفيف در نظر مي‌گرفتند. اين در حالي بود كه پيشگامان بازار آن دوره كه اغلب نيز با هم همكاري داشتند، مشتريان را براي دريافت تخفيف ملزم به جمع‌آوري برچسب‌هاي تخفيف مي‌كردند تا پس از جمع‌آوري و ارسال آنها بتوانند مقداري از پولشان را پس بگيرند. برادران آلبرشت همچنين كالاهايي را كه خوب به فروش نمي‌رفتند از ليست فروشگاهشان حذف مي‌كردند. به علاوه آنها با عدم انجام تبليغات و تا جاي ممكن كوچك نگه داشتن اندازه فروشگاه‌هايشان، هزينه‌ها را كاهش مي‌دادند.
    زماني كه دو برادر در سال 1960 شركت را به دو بخش تقسيم كردند همه فكر مي‌كردند كه آنها ورشكست خواهند شد، در حالي‌كه در همان زمان آنها مالك 300 فروشگاه و درآمد سالانه 90 ميليون ( به پول رايج آلمان در آن زمان) بودند. كارهاي فروشگاه آلدي بين دو برادر تقسيم شد، به اين شكل كه كارل كنترل بخش سودآورتر آلدي «سود» (جنوب) و برادرش تئو كنترل آلدي «نورد» (شمال) را به عهده گرفتند.

    با اينكه هر دوي اين گروه‌ها از سال 1966 از لحاظ قانوني و مالي كاملا جدا شده‌اند، همواره روابط‌شان را روابطي دوستانه ناميده‌اند. آنها در سال 1962 براي اولين بار برند فروشگاه آلدي (Albrecht-Discount) را معرفي كردند. گروه آلدي شمال در حال حاضر شامل 35 شعبه مستقل منطقه‌اي با حدود 2500 فروشگاه و گروه آلدي جنوب شامل 31 كمپاني با 1600 فروشگاه مي‌باشند.
    آلدي شمال مختص بازارهايي چون بازار بلژيك، هلند، لوكزامبورگ، فرانسه، اسپانيا، پرتغال و دانمارك است. آلدي جنوب هم بازار‌هاي ايالات متحده آمريكا،‌ استراليا، بريتانيا، ايرلند، سوييس، اسلووني و غيره را پوشش مي‌دهد. در آغاز فروشگاه‌هاي آلدي به خاطر ارزان بودن كالاهايشان مورد تمسخر قرار مي‌گرفتند و مردم گمان مي‌كردند كه اين قيمت ارزان به دليل كيفيت پايين كالاها بوده و مشتريانشان افراد فقيري هستند كه نمي‌توانند از فروشگاه‌هاي ديگري خريد كنند، اما به هر حال با اينكه ارزش اين فروشگاه توسط بسياري از افراد زير سوال مي‌رفت، هيچ‌گاه از سودآوري‌اش كاسته نشد. در واقع به تدريج بسياري از مصرف‌كنندگان آلماني دريافتند كه آلدي و محصولاتش مستحق نيستند كه اين چنين بي‌ارزش در نظر گرفته شوند، چون متوجه شدند كه اين قيمت‌هاي پايين از نظر اقتصادي نيز قابل توجيه است.
    اين تغيير در ادراكات جامعه با به بازار فرستادن كتاب‌هاي آشپزي‌اي كه فقط از مواد اوليه آلدي استفاده مي‌كردند، تسريع و در نهايت منجر به ظهور گروهي از طرفداران آلدي در آلمان شد. از آنجا كه كارل هميشه از مطرح شدن زندگي شخصي‌اش در جامعه اجتناب كرده، اطلاعات كمي‌ درباره او وجود دارد. او متاهل است و به گفته مجله forbes دو فرزند دارد كه هيچ كدامشان در آلدي كار نمي‌كنند. در حال حاضر برادران آلبرشت هر دو در اسن آلمان زندگي مي‌كنند. كارل يكي از طرفداران گلف است و گاهي اوقات در زمين گلف خود كه در سال 1976 آن را ساخته، گلف‌بازي مي‌كند.

    او همچنين گل‌هاي اركيده پرورش مي‌دهد. شايعاتي وجود دارد در مورد اينكه او كلكسيونر دستگاه‌هاي تايپ قديمي‌ و عتيقه نيز مي‌باشد. كارل آلبرشت در سال 1994 خودش را از فعاليت‌هاي روزانه آلدي سود كنار كشيده و تنها به عنوان رييس هيات مديره شركت به فعاليت پرداخت. او در آغاز سال 2002 از اين مقام هم كناره‌گيري و به اين شكل تمام كنترل شركت را واگذار كرد. در حال حاضر هيچ كدام از اين دو برادر ديگر اين فروشگاه را اداره نمي‌كنند. هم‌اكنون فروشگاه‌هاي آلدي در حدود 60 كشور دنيا شعبه دارند.


  7. 7 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #5
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    ميلياردر هندي، ثروتمند‌ترين فرد آسيا

    موكش آمباني، متولد 19 آوريل 1957 در جنوب هند، يكي از افراد ثروتمند و سرشناس هندي و در حال حاضر با ثروت 29 ميليارد دلار هفتمين فرد ثروتمند جهان و اولين فرد ثروتمند آسيا مي‌باشد. او رييس و بزرگ‌ترين سهامدار ريلاينس اينداستريز (بزرگ‌ترين شركت خصوصي در هند) با 48 درصد سهام است.



    همچنين شركت او جزو 500 شركت فورچون قرار دارد. موكش و برادر كوچك‌ترش آنيل پسران بنيانگذار پيشين ريلاينس اينداستريز (RIL)، ديروباي آمباني هستند. موكش آمباني، بزرگ‌ترين پالايشگاه نفت خام جهان را در جامناگار هند با ظرفيت 660 هزار بشكه در روز بنا كرده است.

    آمباني بزرگ‌ترين و پيچيده‌ترين ابتكار تكنولوژي اطلاعات و ارتباطات در جهان را در قالب ريلاينس اينفوكام ليميتد برپا كرد. گرچه در حال حاضر اين شركت در اختيار برادر موكش، آنيل است.
    موكش آمباني در مدرسه موريچكا در مومباي تحصيل مي‌كرد و بسيار هم موفق بود. محيطي كه او در آن پرورش يافته بود به دليل شغل پدرش، هيچ گاه از كسب و كار جدا نبوده است. پس از اتمام مدرسه او در دانشگاه مومباي به تحصيل مهندسي شيمي پرداخت و پس از آن براي تحصيل MBA به دانشگاه استنفورد رفت، اما پس از يك سال دانشگاه را رها كرد.

    در سال 1981 موكش 24 ساله در شركت پدرش مشغول به كار شد و چندين كار ابتكاري براي شركت از جمله ادغام با شركت‌هاي مختلفي از جمله نساجي، پلي‌استر و صنايع پتروشيمي، انجام داد. آرزوي پدرش براي گسترش شركت در سطح جهاني چند سال بعد به حقيقت پيوست، يعني زماني كه موكش 60 برند جديد (تسهيلات ساخت‌و‌ساز در سطح جهاني كه همه داراي تكنولوژي‌هاي بسيار متنوعي بودند) ايجاد نمود.
    اين كار منجر به افزايش سود آوري شركت و سپس افزايش توليد آن شد، به طوري كه ظرفيت توليد شركت ريلاينس از چند هزار تن به بالاي 12 ميليون در سال رسيد. پس از آن آمباني، بزرگ‌ترين پالايشگاه نفت خام جهان را در هند تاسيس كرد كه ظرفيتي خارق‌العاده داشت. آمباني سپس تصميم گرفت يكي از بزرگ‌ترين شركت‌هاي مخابراتي در تاريخ هند را تاسيس كند (ريلاينس كاميونيكيشن ليميتد). موكش اين شركت را به همراه برادرش آنيل بنا كرد، اما بعدا اين دو برادر دو راه جداگانه را با سهم يكسان از درآمد دنبال كردند. اگر اين دو از هم جدا نمي‌شدند، احتمالا ثروت خالص آمباني به 85 ميليارد دلار مي‌رسيد. به علاوه اخيرا تحت رهبري او ريلاينس ريتيل زنجيره فروشگاه‌هاي جديدي را راه‌اندازي كرده است. موكش آمباني در سال 2007، 150 ميليون دلار از دارايي‌اش را به همسرش بخشيد.
    موكش آمباني اخيرا خانه‌اي به ارزش 2 ميليارد دلار آمريكا در مومباي ساخته است كه گران‌ترين خانه جهان است. موكش آمباني دستاوردها و افتخارات زيادي را در سطوح ملي و جهاني به دست آورده است. از جمله اين دستاوردها مي‌توان به عنوان چهل‌و‌پنجمين رهبر مورد احترام جهان از ميان 4 مدير اجرايي ارشد هندي از سوي فايننشيال‌تايمز در سال 2004، جايزه جهاني ارتباطات در سال 2004را با عنوان تاثيرگذارترين فرد در زمينه مخابرات و جايزه رهبري مجمع آسيا، عنوان رهبر سال ET business در سال 2006 اشاره كرد.

    درباره شركت ريلاينس اينداستريز مجموعه گسترده‌اي از محصولات شامل نفت خام، گاز طبيعي، پتروشيمي، فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي، پليمر، پلي‌استر، مواد شيميايي و محصولات نساجي را ارائه مي‌كند. اين شركت با درآمد حاصل از فروش 9/35 ميليارد دلار و سود 85/4 ميليارد دلار براي سال مالي منتهي به مارس 2008، يكي از شركت‌هاي خصوصي هندوستان است كه در جايگاه دويست و ششم
    500 شركت جهاني فورچون قرار گرفته بود. اين شركت در سال 1966 توسط كارخانه‌دار هندي، ديروباي آمباني تاسيس شد. آمباني يك پيشگام در زمينه ابزار‌هاي مالي مثل سهام قرضه كاملا قابل تبديل به بازارهاي سهام هندوستان بوده است.

    آمباني يكي از نخستين كارآفريناني بوده كه سرمايه‌گذاران خرد را به بازار سهام كشانده است. منتقدان بر اين اعتقادند كه صعود ريلاينس اينداستريز به بالاترين جايگاه از لحاظ جمع‌آوري سرمايه بازار به ميزان زيادي به جهت توانايي ديروباي در ماهرانه به كار بردن اهرم‌هاي اقتصادي به نفع خودش مي‌باشد. گرچه فعاليت‌هاي نفتي شركت هسته اصلي كسب و كارش را شكل داده است، فعاليت‌هايش را در سال‌هاي اخير بسيار متنوع شده است.

    بعد از جدايي بين دو پسر موسس شركت، موكش و آنيل، اين گروه در سال 2006 بين آن دو تقسيم شد. در سپتامبر سال 2008 شركت ريلاينس اينداستريز تنها بنگاه هندي‌اي بود كه در ليست «100 شركت با بيشترين احترام در جهان» در ليست فوربيز قرار گرفت.


  9. 4 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #6
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي دو برادر را ميلياردر كرد

    تئو آلبرشت، با ثروت 8/18 ميليارد دلار نهمین فرد ثروتمند جهان، مالک و مدیر ارشد اجرایی سوپرماركت زنجيره‌اي «آلدي نورد» است که كالاهاي ارزان قيمت می‌فروشد. تئو برادر کارل آلبرشت، ششمین فرد ثروتمند جهان و مالک سوپرمارکت «آلدي سود»، است.



    او در آمریکا صاحب یک فروشگاه زنجیره‌ای به نام تریدر جوز نیز می‌باشد. این فروشگاه کالاهای خاصی را که به علت رويكرد نوآورانه به سختی در جاهای دیگر یافت می‌شوند و به علاوه خیلی خوش‌طعم هستند و اغلب محصولات خود شرکت مي‌باشند، می‌فروشند.

    تئودور پول آلبرشت، متولد 28 مارس سال 1922، یک كارآفرين آلماني است كه به همراه برادرش کارل آلبرشت فروشگاه زنجيره‌اي آلدي را تاسيس كرده است. مبدا كمپاني آلدي به 1913،‌زماني كه مادر كارل و تئو مغازه كوچكي در حومه اسن باز كرد، بر مي‌گردد.
    كارل و تئو آلبرشت در شرايط متوسطي در اسن بزرگ شدند. مادرشان صاحب يك خواربارفروشي كوچك در محله كارگران «شانه بِك» بود. تئو نزد مادرش به شاگردي پرداخت. او به همراه برادرش در سال 1946 اداره مغازه مادرشان را به دست گرفتند. دو برادر قصد داشتند فروشگاهي راه‌اندازي كنند كه ارزان‌ترين كالاها را به فروش مي‌رساند.

    این دو برادر با تقسیم فروشگاه زنجیره‌ای‌شان به دو بخش، کسب و کار خود را از هم جدا کرده و در سال 1962 براي اولين بار برند فروشگاه آلدي (Albrecht-Discount) را معرفي كردند. آلدي جنوب بازارهاي ايالات متحده آمريكا،‌ استراليا، بريتانيا، ايرلند، سوئيس، اسلوني و غيره را پوشش مي‌دهد.
    آلدي استراتژي‌هاي خاصي براي ارزان بودن محصولاتش دارد. يكي از نمود‌هاي رويكرد «اجتناب اكيد از تجملات» آلدي اين است كه هيچ‌گونه دكوراسيوني در راهروهاي فروشگاه‌ها به كار برده نمي‌شود.
    در واقع قفسه‌هايي كه براي قرار دادن كالاها هستند، كارتون‌هاي مقوايي خاصي هستند كه مشتريان مي‌توانند به راحتي بلندشان كنند. از آنجايي كه كيسه‌ها و ساك‌هاي حمل كالا هزينه بر هستند، مشتريان از اين جعبه‌ها براي قرار دادن كالاهايشان در آن استفاده مي‌كنند. اين قفسه‌ها در طول راهرو‌ها قرار دارند. مشتريان به تدريج كالاهايشان را برمي‌دارند. جعبه‌هاي خالي پس از برداشته شدن تمام كالاهاي درونشان، به جاي خود بازگردانده مي‌شوند.
    به علاوه صفوف بلند مشتريان جلوي صندوق نمايان‌گر حداقل بودن تعداد كاركنان آلدي است.
    البته اين امر در آلمان به امري عادي در زندگي مردم تبديل شده است. با اين حال، به خاطر سيستم محاسبه قيمت كارآ در صندوق، بلندي صف‌ها لزوما به معناي زمان بيشتر انتظار براي مشتريان، نسبت به فروشگاه‌هاي ديگر نيست. تمام كاركنان بايد هم كارهاي مخصوص محاسبه قيمت در قسمت صندوق و هم كارهاي مخصوص انبارسازي را انجام دهند؛ اما زماني كه ترافيك مشتري كمتر است. تنها يكي از كاركنان در صندوق كار مي‌كند و كارهاي ديگر فروشگاه مثل انبارسازي و نظافت فروشگاه را انجام مي‌دهند.
    اين استراتژي‌هاي كاهش قيمت و صرفه‌جويي آلدي از يك سو و نزديك بودن قيمت كالاهاي آن به قيمت توليد نشان‌دهنده اين امر است كه اين كاهش هزينه‌ها مستقيما به نفع مشتري و براي كاهش قيمت كالاها مي‌باشد.
    آلدي از ورود يورو به آلمان و ديگر كشور‌هاي اروپايي هم سود برد. در واقع مصرف‌كنندگان بر اين باور بودند كه فروشندگان براي افزايش قيمت‌ها از اين تغيير ارز استفاده مي‌كنند؛ اما بر عكس ديگر فروشگاه‌ها، آلدي از همان ابتدا قيمت قبل و بعد از تغيير ارز كالاها را براي مدت‌ها روي پوستري چاپ كرده و در فروشگاه‌هايش نصب كرده بود. نكته مثبت كار اين بود كه در آلدي قيمت يورو را به پايين رند كرده بودند كه نتيجه اين كارها باعث افزايش احترام و وفاداري مشتريان نسبت به فروشگاه شد. تنها منبع تبليغات آلدي اغلب هفته‌نامه‌اي است به نام آلدي اينفورميرت كه در فروشگاه‌هايش، يا توسط پست الكترونيك توزيع مي‌شود. اين هفته‌نامه در روزنامه‌هاي محلي هم به چاپ مي‌رسد.
    برادران آلبرشت بسيار از صحنه اجتماع كناره گرفته‌اند و اطلاعات خيلي كمي از زندگيشان در دست مي‌باشد. در حال حاضر هيچ كدام از اين دو برادر ديگر اين فروشگاه را اداره نمي‌كنند. هم‌اكنون فروشگاه‌هاي آلدي در حدود 60 كشور دنيا شعبه دارند.

  11. 5 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  12. #7
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    ثروتمندترین زن دنیا

    آليس لوئيس والتون و همسر برادرش جان، كريستي، ثروتمندترين زنان دنيا مي‌باشند. اين دو با ثروت 6/17 ميليارد دلار به همراه برادرشان رابسون، در دوازدهمين جايگاه ثروتمندان جهان قرار دارند. آليس در 7 اكتبر سال 1949 در نيوپورت ايالت آركانزاس آمريكا متولد شده است. وي از وارثان و دختر موسس وال مارت، سام والتون و خواهر رابسون و جيم والتون است. برادر ديگر او جان والتون در سال 2005 بر اثر حادثه هواپيما جان خود را از دست داد.



    آليس فارغ‌التحصيل رشته مديريت مالي و اقتصادي از دانشگاه ترينيتي در سان آنتونيوي ايالت تگزاس است.
    او كار خود را در مديريت مالي به عنوان تحليل‌گر equity و مدير مالي شركت «فرست كامرس» شروع کرد. او سپس به عنوان نایب ريیس و سرپرست تمام فعالیت‌های مربوط به سرمایه‌گذاری گروه بانک آروست مشغول به کار شد. خانم والتون در سال 1988 یک بانک سرمایه‌گذاری فعال در بخش‌های مدیریت مالی شرکت، مدیریت مالی ساختاریافته و عمومی، مدیریت مالی مبادله املاک و فروش و تجارت را با نام شرکت Llama تاسیس کرده و خود نیز به عنوان ريیس و مدیر ارشد اجرایی آن مشغول به کار شد.
    او برای مدتی نیز واسطه معاملات بازرگانی ای.اف. هوتون بود. خانم والتون نخستین ريیس و نیروی گرداننده شورای آرکانزاس شمالی مي‌باشد. این سازمان توسعه اجتماعی نقشی مهم در تضمین و تحکیم توسعه فرودگاه محلی آرکانزاس شمالی داشته است. در واقع خانم والتون سرمایه اولیه برای پروژه ساخت این فرودگاه را تامین کرده بود و هیات‌مدیران فرودگاه حاکمیت وقت، این فرودگاه را به خاطر حمایت خانم والتون از توسعه حمل و نقل در منطقه،‌ فرودگاه آلیس ال. والتون نامید. خانم والتون همچنین در سال 2001 به عنوان عضو رسمي‌تالار اشخاص مهم و خاص صنعت هوایی آرکانزاس انتخاب شد.

    آلیس والتون در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2004 به کنگره محافظه‌کاران آمریکا مبلغ 6/2 میلیون دلار اهدا کرد.
    خانم والتون در فعالیت‌های بشردوستانه نیز حضوری فعال دارد که اصلی‌ترین آن عضویت هیات‌مدیره بنیاد خانواده والتون است. این بنیاد که به انجام فعالیت‌های بشردوستانه مي‌پردازد، توسط سام و همسرش هلن والتون در شهر کوچکی در آرکانزاس پایه‌گذاری شد.
    سام به قدرت یک فرد برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی خود و جامعه باوری عمیق داشت. وی عمیقا به دستیابی به موفقیت اعتقاد داشت که این موفقیت علاوه بر موفقیت در کار شرکت شامل تعهدات بشر دوستانه نیز مي‌شد. فلسفه سام و هلن والتون از تاسیس این بنیاد از تجربه زندگی در شهر کوچکی در شمال غربی آرکانزاس حاصل شده بود که به آنها ارزش مشارکت و همکاری و اهمیت تحصیلات در جامعه را آموخته بود و به آنها این درک را داده بود که سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های بشردوستانه مي‌تواند تغییر قابل‌ستایشی در جامعه ایجاد کند. در حال حاضر این بنیاد و خانواده والتون به دنبال پیروی از همان اصول و ارزش‌ها و گسترش فعالیت‌های خیرخواهانه شان هستند. در سال 2007 این بنیاد در زمینه سرمایه‌گذاری در امور خیریه مبلغی بالغ بر 241 میلیون دلار اهدا کرده است.

    وی همچنین در هیات مدیره دانشگاه علوم پزشکی آرکانزاس و هیات علمي‌ مدرسه تجارت و مدیریت دانشگاه آرکانزاس نیز فعالیت دارد. این دانشگاه در سال 1996 کرسی ای را در بخش مدیریت مالی به نام آلیس ال. والتون تخصیص داد که دانشگاه را به واسطه دانشکده مدیریت تجارت آن، در رسیدن به تعالی تحصیلی در سطح ملی و جهانی یاری مي‌داد.
    دیدگاه انسان‌دوستانه خانم والتون همچنین باعث تاسیس پایگاه تابستانی منحصر به فردی در آرکانزاس شمالی به نام «وارایگل» شد که هر ساله کودکان زیادی با پیش‌زمینه‌های اقتصادی اجتماعی مختلفی را گرد هم مي‌آورد.

    خانم والتون دامنه فعالیت‌های بنیاد خانواده والتون را با تاسیس موزه هنر آمریکا، کریستال بریج، به بخش هنر نیز گسترش داده است. این موزه که نخستین محل برای نهاد هنر ملی مي‌باشد، به هنر و هنرمندان اهدا شده و مکانی برای یادگیری و تجمع هنرمندان نیز مي‌باشد. آلیس والتون همچنین در هیات‌مدیره موزه آمون، کارتر در تگزاس و شورای معتمدین گالی ملی هنر در واشنگتن دی. سی. عضویت دارد.
    خانم والتون به شدت به سوارکاری علاقه‌مند است و در حال حاضر در مینرال ولز در ایالت تگزاس زندگی مي‌کند. وی در سال 1989 دچار حادثه اتومبیل شده و با یک خانم تصادف کرد که بعدا بر اثر جراحات شدید از دنیا رفت.


  13. 5 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  14. #8
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    والتون‌ها خانواده‌اي ثروتمندتر از بيل گيتس

    خانم کریستی روث والتون که به همراه آلیس والتون با ثروت 6/17 میلیارد دلاری خود در جایگاه نخست ثروتمندترین زنان جهان و جايگاه دوازدهم ثروتمندترین افراد دنیا قرار دارد، همسر جان تی. والتون است. جان والتون یکی از پسران سام والتون موسس فروشگاه زنجیره‌ای وال مارت است که در سال 2005 در گذشت.


    کریستی والتون 54 ساله، این ثروت هنگفت را پس از مرگ همسرش به ارث برده است. خانم کریستی والتون نیز مانند آلیس والتون به کارهای خیرخواهانه مي‌پردازد و یک خانه 7 جریبی با نام سنت‌دیگو را به موسسات خیریه بخشیده است. وی هم‌اکنون در جکسون، ویومینگ به همراه پسرش لوکاس زندگی مي‌کند.

    جان توماس والتون، همسر کریستی والتون در 8 اکتبر سال 1946 در نیوپورت ایالت آرکانزاس متولد شد. او در زمان حیات خود ريیس «ترو نورث پارتنرز»، یک بنگاه سرمایه‌گذاری بود.
    جان از دبیرستان بنتون‌ویل فارغ‌التحصیل شد. او در آن مدرسه یک ستاره فوتبال بود. وی پس از فارغ‌التحصیلی، برای ادامه تحصیل به کالج ووستر در شهر ووستر ایالت اوهایو رفت، اما در سال 1968 کالج را برای پیوستن به ارتش آمریکا، رها کرد. جان در طول جنگ ویتنام، به عنوان عضوی از گروه تحقیق و جست‌وجو در ارتش خدمت مي‌کرد. وی پس از بازگشت از ویتنام آموزش خلبانی دید و پرواز را یاد گرفت.
    سپس به عنوان خلبان برای وال مارت مشغول به کار شد، اما پس از مدتی شرکت را رها کرد تا با هواپیماهای سمپاشی روی مزارع کتان بسیاری از ایالت‌های جنوبی کار کند. وی همچنین یکی از شرکا در تاسیس شرکت ساتلاک، یک شرکت وسایل و تجهیزات هوایی بود. این شرکت در استفاده از تکنولوژی مسیریابی ماهواره‌ای (GPS) در صنعت سم‌پاشی کشاورزی پیشتاز بود. جان والتون سپس به سنت دیگو نقل مکان کرد و در آنجا شرکت کورسر مارین که نوع خاصی از قایق‌های بادبانی تولید مي‌کرد، تاسیس کرد.

    او مدتی در کلرادو نیز زندگی کرد. جان به اسکی، دوچرخه سواری در کوهستان، کوهنوردی، موتور سیکلت‌سواری و ورزش‌های پر هیجان دیگر بسیار علاقه داشت. جان والتون در سال 1998 به عنوان عضوی از «میزگرد بشردوستی» والتون و به همراه یکی از دوستانش صندوق کمک هزینه تحصیلی برای کودکان را برای کمک به ادامه تحصیل کودکانی که از خانواده‌های کم‌درآمد بودند و فرستادن آنها به مدارس خصوصی، تاسیس کرد. وی حتي پس از تاسيس اين صندوق همچنان به حمايت مالي خود از آن ادامه داد.

    جان والتون در 27 ژوئن سال 2005 زمانی که هواپیمای آزمایشی‌اش که وی خلبان آن بود، در جکسون در ویومینگ سقوط کرد، جان خود را از دست داد. هواپیمای جان در ساعت 12:20 به وقت محلی و درست کمي ‌بعد از برخاستن از فرودگاه جکسون هول سقوط کرد. بعدها گزارش شد که والتون قبل از پرواز تنظیمات هواپیما را ناقص انجام داده که باعث شده وی نتواند ارتفاع هواپیما را کنترل کرده و سقوط کند.
    مجله فوربز درست کمي ‌قبل از مرگ جان والتون، ثروت خالص وی را 2/18 میلیارد دلار برآورد کرده بود. وی در آن زمان به همراه برادرش جیم در جایگاه چهارم ثروتمندان ایالات متحده و یازدهمین فرد ثروتمند جهان قرار داشت. بازماندگان وی همسرش کریستی و پسرشان لوکاس و همچنین دو برادرش جیم و اس. رابسون و خواهرش آلیس‌والتون هستند.

    ميلياردري ديگر از خانواده والتون‌ها ساموئل رابسون والتون متولد سال 1945 در تولسا در ایالت اوکلاهامای آمریکا، بزرگترین پسر سام والتون، نیز با ثروت 6/17 میلیارد دلاری خود به همراه آلیس و کریستی والتون در جایگاه دوازدهم ثروتمندترین افراد دنیا قرار دارد. وی در حال حاضر ريیس کمپانی وال مارت در سطح جهانی است. راب در کالج ووستر تحصیل کرده و سپس در سال 1966 از دانشگاه آرکانزاس با مدرک لیسانس مديریت اجرایی در کسب و کار فارغ‌التحصیل شد. راب والتون در سال 1969 از دانشکده حقوق دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک مدرک دکترای حقوق گرفت و به عنوان عضوی از بنگاه وکالتی که امور حقوقی وال مارت را انجام مي‌داد، تا زمان مرگ پدرش مشغول به کار شد.
    او دو روز پس از مرگ پدرش در 7 آوریل سال 1997 به عنوان ريیس هیات مدیره وال‌مارت انتخاب شد. اخیرا با انجام شراکت‌هاي والتون با گروه‌های بین‌المللی حفاظت از محیط زیست، وال مارت به شرکتي طرفدار محیط‌زیست تبدیل شد.وال مارت حتی پس از رکود اقتصادی اخیر در دنیا نیز به واسطه گستردگی در سطح جهان و قیمت‌های پایین کالاهايش همچنان بزرگترین شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای دنیا باقي مانده‌است. این شرکت با بیش از 1/2 میلیون کارمند و 7200 شعبه در سرتاسر جهان به حدود 200 میلیون مشتری خدمات ارائه مي‌کند. نكته قابل توجه اين است كه ثروت خانواده والتون‌ها بالغ بر 50ميليارد دلار است كه مجموعا از ثروت بيل‌گيتس 25درصد بالاتر است.




    جان والتون

    كريستي والتون

    ساموئل والتون

  15. 4 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  16. #9
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    میلیاردری با مارک کریستین دیور!
    برنارد آرنو، رييس و مدير ارشد اجرايي شركتLVMH) Louis Vuitton S.A.)، با ثروت 5/16 ميليارد دلار، ثروتمندترين فرد فرانسه و پانزدهمين فرد ثروتمند دنيا مي‌باشد. شركت LVMH مالك سهام عمده بسياري از برندهاي معروف مثل لويي وويتون، ديور و فندي است. مجله تايمز در سال 2007 برنارد آرنو را به عنوان يكي از 100 فرد تاثيرگذار دنيا معرفي كرد.



    برنارد آرنو در 5 مارس سال 1949 در شهر روبه در شمال فرانسه متولد شد. وي پس از فارغ‌التحصيلي از دبيرستان ماكسنس به دانشگاه پلي تكنيك پاريس رفت و در سال 1971 با مدرك مهندسي فارغ‌التحصيل شد.
    برنارد پس از فارغ‌التحصيلي به عنوان یک مهندس، به شركت ساختمان سازی و املاک پدرش، فرت ساوینل، پيوست و در سال 1976 پدرش را قانع كرد كه با بخش توليدي شركت به مبلغ 40 ميليون فرانك تسويه حساب كرده و تمركز شركت را به معاملات املاك تغيير دهد. شركت جديد با تغيير نام به فرينل به فعاليت در حوزه اقامتگاه‌هاي مسافرتي با امكانات خاص وارد شد. برنارد در سال 1979 جانشين پدرش در جايگاه رياست شركت شد.
    برنارد آرنو در سال 1981، پس از اينكه فرانسوا ميتران، رييس جمهور فرانسه شد، به آمريكا مهاجرت كرد و شركت فرينل را در آنجا تاسيس كرد و به اين وسيله توانست ساختمان‌هايي مسكوني در پالم بيچ در ايالت فلوريدا بسازد. آرنو سه سال بعد زماني كه سوسياليست‌هاي فرانسه به رويكرد اقتصادي محافظه كارانه تر تغيير رويه دادند،‌ دوباره به فرانسه بازگشت و به عنوان مدير ارشد اجرايي يك شركت كالاهاي لوكس (كالاهايي كه با افزايش درآمد مصرف‌كنندگان، ميزان مصرفشان افزايش مي‌يابد) دنیا، «فيانسير آگاش» مشغول به كار شد.

    آرنو با کمک بنگاه سرمایه‌گذاری «بانک‌لازارد» و استفاده از سوبسیدهای اعطایی از سوی دولت در ازای اینکه شرکت تعدیل نیرو نداشته باشد، شرکت نساجی بوساک را که در بحران ورشکستگی به سر مي‌برد،‌ خرید. در واقع دولت فرانسه به دنبال کسی مي‌گشت تا امپراتوری نساجی را که شرکت‌های بسیاري زیر مجموعه آن بودند ( مثل کریستین دیور) دست گیرد. خانواده آرنو تنها مبلغ 15 میلیون دلار برای خرید این شرکت کمک کرده و 80 میلیون دلار باقی مانده را شرکت لازار تامین کرد. دلیل اصلی آرنو برای خرید شرکت بوساک، به دست آوردن دیور بود تا پایه‌ای باشد برای راه‌اندازی یک «سوپرمارکت کالاهای لوکس» که طبقه متوسط جامعه بتوانند از آن خرید کنند. آرنو به سرعت دیور را گسترش داد تا برندهای جدیدی مثل خانه مد کریستین لاکروا و سلین( که کالاهای چرمي ‌تولید مي‌کردند) را نيز در برگیرد.

    کمي‌ بعد آرنو مجبور شد تقریبا تمام سرمایه شرکت را به قیمت 400 میلیون دلار فروخته و تنها، برند با پرستیژ کریستین دیور و فروشگاه «لوبن‌مارشه» را نگه دارد. این فروش، او را قادر ساخت تا 8/1 میلیارد دلار از سهام شرکت LVMH را در سال 1989 خریداری کند تا به این طریق کنترل 24 درصد از این گروه را در اختیار گیرد. کمي‌ بعد بین آرنو و هنری راکمیه ريیس قبلی شرکت لویی وویتون که از شرکت‌های تابعه LVMH بود، درگیری بر سر قدرت رخ داد.
    در عرض کمي ‌بیش از یک سال آرنو در منازعات دادگاه پیروز شده و راکمیه از کار برکنار شد. در دست گرفتن قدرت در LVMH یکی از متبحرانه‌ترین کارهای تجاری در تاریخ فرانسه بوده و باعث شده آرنو به عنوان فردی بدطینت که به واسطه اخراج‌های متعدد به قدرت رسیده ،‌ شناخته شود، اما با این حال بسیاری از افراد استراتژی کسب و کار آرنو و علاقه‌اش برای ریسک‌پذیری را قابل احترام مي‌دانند.

    آرنو با موفقیتی که LVMH کسب کرده بود شروع به سر هم کردن تکه‌های سوپرمارکت کالاهای لوکس خود نمود. آرنو از آن زمان تاکنون شرکت را با برنامه توسعه جاه‌طلبانه‌ای پیش برده که LVMH را تبدیل به بزرگ‌ترین گروه تجاری کالاهای لوکس در دنیا کرده است.
    آرنو در دهه نود با خرید ده‌ها تولیدکننده کالاهای لوکس در اروپا،‌ آمریکای شمالی،‌ آسیا، آمریکای جنوبی و استرالیا شرکتش را تبدیل به یک امپراتوری بزرگ کرد.

    او اعتقاد دارد که شرکت برای افزایش انرژی خلاقانه، باید مدیرانی با عشق و علاقه به هنرمندان داشته باشند و به این شکل مي‌توانند هنرمندانشان را درک کنند. آرنو که در میان مدیران ارشد اجرایی پیشتاز در جهان، فردی منحصر به فرد است، همواره این توانایی را داشته که بین جنبه‌های مالی و خلاقانه کسب و کار ارتباطی مناسب برقرار کند. او گرچه هیچ وقت به محدود کردن نوآوری طراحانش اعتقاد نداشته، اما همواره بر انضباط مالی در خرید، بازاریابی و فروش محصولات شرکتش تاکید کرده است.
    برنارد آرنو تاکنون دو بار ازدواج کرده است. وی 5 فرزند دارد و یکی از دخترانش نیز در حال حاضر از مدیران LVMH است. همسر دوم آرنو، هلن مرسیه، یک پیانیست اهل کبک کانادا و کلکسیونر نت‌های موسیقی مي‌باشد.


  17. 4 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  18. #10
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض

    ميلياردر شدن با گل‌هاي پلاستيكي

    كا شينگ‌لي متولد 13 ژوئن سال 1928 در چين، با ثروت خالص 2/16 ميليارد دلار، ثروتمندترين فرد در شرق آسيا و نفر 16 در ليست ثروتمندترين افراد در جهان است.




    وي در حال حاضر رييس شركت (HWL (Hutchison Whampoa Limite و شركت چئونگ كنگ مي‌باشد. او همچنين بزرگ‌ترين فروشنده محصولات بهداشتي و آرايشي در جهان است.
    HWL يكي از بزرگ‌ترين شركت‌هاي بازار سهام هنگ كنگ است كه در ليست 500 شركت برتر فورچون نيز قرار دارد. اين شركت چند مليتي كه در كشورهاي زيادي در سرتاسر دنيا فعاليت مي‌كند، مالك دامنه گسترده‌اي از شركت‌ها در صنايع مختلف است. از جمله اين صنايع، مي‌توان به مخابرات، سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاي توليدي و تجاري و سرمايه‌گذاري در بندرهاي جهان اشاره كرد.

    لي كا شينگ در چائوژو در ايالت گوانگ دانگ متولد شد. خانواده لي براي اجتناب از آشوب‌هاي سياسي آن زمان در چين به هنگ‌كنگ فرار كرده و در خانه عموي ثروتمند او ساكن شدند. موفقيت عموي لي به همراه ثروت بسيار زيادش مشوقي براي اين بود تا لي عزمش را براي پيشرفت جزم كند. لي همچنين با دختر همان عمويش ازدواج كرد.

    پس از آن كه پدر لي (كه مدير يك مدرسه ابتدايي بود) در هنگ‌كنگ از دنيا رفت، تمام مسووليت زندگي و خانواده به دوش لي افتاد و به همين جهت او مجبور شد مدرسه را در سن 15 سالگي رها كند تا به عنوان كارگر در يك شركت تجارت پلاستيك كار كند. او با همان سن كم مجبور بود 16 ساعت در روز براي آن شركت كار كند.
    وي در آن زمان بندهاي پلاستيكي ساعت مي‌فروخت، اما بعدا در سن 17 سالگي به عنوان يك عمده فروش و در سن 19 سالگي به عنوان يك مدير مشغول به كار شد. تا سال 1950 او توانست سرمايه لازم براي راه‌اندازي كسب و كار خود (صنايع چئونگ كنگ) را پس‌انداز كند. او در آن زمان در شركت خود گل‌هاي پلاستيكي توليد كرده و مي‌فروخت.

    او در سن 20 سالگي و زماني كه صاحب كارخانه‌اش قيمت‌هاي اجاره را بالا برد، با سرمايه‌اي كه جمع‌آوري كرده بود آن كارخانه را خريد. اين شركت در سال 1972 وارد بازار سهام هنگ‌كنگ شد. چئونگ كنگ با خريد شركت هوچيسون وامپوا و شركت الكتريك هنگ‌كنگ در سال‌هاي 79 و 85، گسترش يافت. به علاوه، لي حوزه فعاليت شركتش را از توليد پلاستيك به سرمايه‌گذاري املاك در هنگ‌كنگ گسترش داد.

    لي از طريق كار سخت و پايبندي به اصول اخلاقي در كار و زندگي توانست يك امپراتوري در كسب و كار ايجاد كند كه شامل بانكداري، ساختمان‌سازي، سرمايه‌گذاري در املاك، صنعت پلاستيك، تلفن‌هاي همراه، تلويزيون‌هاي ماهواره‌اي، توليد آهن، انواع فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي (سوپرماركت‌ها و داروخانه‌ها)، هتلداري، حمل و نقل شهري، سرمايه‌گذاري در فرودگاه‌ها و بندرگاه‌ها، نيروگاه‌هاي برق، توليد فولاد و حمل‌ونقل كالاها مي‌شود،

    اما بزرگترين شاخه كار تجاري لي مربوط به تاسيسات بندرگاه‌هايي مثل بندرگاه‌هايي در چين، هنگ‌كنگ، پاناما و باهاماس، مي‌شود. جمع سرمايه گروه چئونگ كنگ در سال 2009 حدود 9/82 ميليارد دلار بوده است. اين گروه با 260000 كارمند در 55 كشور در سرتاسر دنيا فعاليت مي‌كند.
    در سال‌هاي آغازين قرن بيست و يكم و در حالي كه لي كماكان كنترل امپراتوري بزرگش را در دست دارد، دوپسر وي به تدريج در حال باز كردن جايشان در كسب و كار بين‌المللي مي‌باشند. يكي از پسران او كسب و كار خود را راه‌اندازي كرده و ديگري به پدرش در كسب و كار وي كمك مي‌كند.
    لي در سال 2001 توسط نشريه «آسيا ويك» به عنوان قدرتمندترین فرد آسیا شناخته شد در هنگ كنگ به لي به خاطر دلاوري‌ها و ريسك‌پذيري‌هايش در كسب و كار، ‌لقب «سوپرمن» داده شده است. او به‌رغم ثروت ميلياردي‌اش همواره زندگي بدون تجملي داشته است، لباس‌هاي ساده پوشيده و ساعت‌هاي معمولي به دست مي‌كند كه البته در مقايسه با خانه‌اش كه يكي از گران قيمت‌ترين خانه‌هاي هنگ‌كنگ است، كمي ‌عجيب به نظر مي‌آيد.

    لي همچنين به عنوان يكي از بخشنده‌ترين افراد خيرخواه آسيا شناخته شده است. وي تا كنون در حدود 41/1 ميليارد دلار به خيريه و جنبش‌هاي بشردوستانه اهدا كرده است. او همچنين به دانشگاه‌هايي مثل دانشگاه مديريت سنگاپور، دانشكده پزشكي لي كا شينگ و دانشگاه كاليفرنيا كمك‌هاي مالي هنگفتي اهدا كرده است. لي همواره به ارزش‌هاي سنتي چين احترام گذاشته و اين امر از شيوه زندگي متواضعانه او مشهود است. بزرگترين سرگرمي ‌و لذت او كار سخت و سودآوري بيشتر است. لي‌كاشينگ عاشق بازي گلف است و تقريبا هر روز گلف بازي مي‌كند.


  19. 6 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •