در c#:
برنامه معکوس یعنی شما 12 می دی باید 21 چاپ کنه می خواستم ببینم چطوری میشه این کار رو کرد
اگر مقدور هست سورس + آموزش رو بزارید تا یاد بگیرم از تابع strreverse میشه استفاده کرد ولی بدون آون باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در c#:
برنامه معکوس یعنی شما 12 می دی باید 21 چاپ کنه می خواستم ببینم چطوری میشه این کار رو کرد
اگر مقدور هست سورس + آموزش رو بزارید تا یاد بگیرم از تابع strreverse میشه استفاده کرد ولی بدون آون باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یک متغیرر از نو اینت (با نام فرضی n ومقدار اولیه ی صفر)تعریف کنی و مقدار مورد نظرت رو مدام بر 10 تقسیم کرده و باقیمانده را باn*10 جمع کنی.
مثلا برای عدد 142 :
مرحله ی یک:
n=0*10+2
مرحله ی دو:
n=2*10+4
مرحله ی سه:
n=24*10+1=241
فکر کنم مفهوم رو رسوندم نوشتن کدش دیگه کار خودته!![]()
درسته ؟ لطفا اشکالا تش رو بر طرف نماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تبدیلات string to int و بالعکس ایراد می گیرد
از دستور convert هم استفاده کردم ولی درست نشد
Last edited by سونامی; 30-10-2010 at 09:56.
الگوریتمی که برات نوشتم مسکلی نداره ها.خیلی راحت جواب میده. کدش رو دیگه خودت میتونی بنویسی.سعی کن همیشه کدهار وخودت ببنویسی تا به کد نوشتن عادت کنی دوست عزیز.
اگر نگاه کنید میبینید کد رو نوشتم به مشکل خوردم شما میتونید کد رو اصلاح کنید یا کد جدیدی بنویسید تا من یاد بگیرم من به کد نوشتن عادت دارم رشته کامپیوتر هست وکلی زبان تا الان pass کردم و...........
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزی من متوجه نشدم این کدتون رو
من خودم این طوری نوشتم یعنی کاربر از طریقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک عدد می دهد و برنامه معکوس میکندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان مشکل در تبدیل نوع داده ای است
سلام
محتویات یک TextBox متنی است همان string یا آرایه ای از char ها ...
در حالیکه محاسبات روی اعداد و جبر و ریاضی و... عددی است.
برای تبدیل string به اعداد میتوانید از توابع کلاس Convert یا متدهای Parse استفاده کنید.
برای تبدیل به string هم متد ToString در دسترس است.
تابع Parse اگر نتواند string را به عدد تبدیل کند، خطایی را به جریان می اندازد که تابع TryParse بجای آن مقدار bool پس میدهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
دوست عزی متا سفانه ما هنوز توابع باز گشتی رو نخواندیم و بدون استفاده از آن ها باید برنامه بنویسیم
سلام
تابع بازگشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا کدام تابع بازگشتی است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)